Beveiligingscamera Rotterdam

Complete aanpak van uw beveiliging

Al sinds 1995 voorzien wij in beveiligings-maatwerk oplossingen. Naast beveiligingscamera’s zelf, bieden wij een breed portfolio van producten en diensten op het gebied van beveiligingstoepassingen & werkzaamheden

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Beveiligingscamera Rotterdam inclusief installatie

U wil investeren in een bewakingscamera Rotterdam, maar u heeft niet de benodigde kennis? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. U haalt met ons bedrijf direct de ICT kennis in huis die u nodig heeft voor de installatie van uw nieuwe beveiligingscamera in Rotterdam. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij volledig op maat uw nieuwe beveiligingscamera’s installeren.

Wij verzorgen niet alleen de installatie van de camera’s, maar ook de ICT oplossingen erachter. Uw bedrijf is zo volledig beveiligd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek erachter.

 

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Beveiligingscamera in Rotterdam is onmisbaar

Hoge kwaliteit camerabewaking is een absolute must have. Steeds vaker wordt de veiligheid van uw bedrijfspand of woning op de proef gesteld door overvallen of andere risicofactoren. Camerabeveiliging wordt hedendaags dan ook steeds vaker toegepast door bedrijven en particulieren, mede omdat de prijs van een camerasysteem enorm is gedaald te laatsten jaren vinden nu ook veel particulieren de weg naar een camerasysteem. Echter het is niet altijd even vanzelfsprekend dat de dader in goede opnamekwaliteit op de beveiligingscamera staat. Door uw woning of bedrijfspand te laten beveiligen met professionele beveiligingscamera (‘s), bent u er zeker van dat uw eigendommen goed bewaakt worden. Camerabewaking-systemen vormen een belangrijk onderdeel van de totale beveiliging van uw bedrijfspand of woning. Hiermee worden uw inventaris en eigendommen bewaakt. U werkt en woont in een goede beveiligde en veilige werkomgeving. RRB-Security biedt u de mogelijkheden voor zowel lokale (camera)beveiliging als (camera)beveiliging op afstand. Bij camerabeveiliging op afstand kunt u via internet camerabeelden ophalen en zelfs opslaan. De hedendaagse technieken bieden hier meer dan genoeg mogelijkheden voor tegen rendabele prijzen. Met onze beveiligingscamera’s zorgen wij voor een optimale beveiliging op zowel het internet tegen kwaadwillende, als tegen potentiele inbrekers. Camera bewaking zorgt voor een enorme daling aan inbraken en diefstal omdat ook criminelen weten dat de pakkans enorm wordt vergroot door cameratoezicht. Kortom, laat camerabewaking plaatsen. Beveiligingscamera (‘s) in rotterdam & deelgemeente plaatsen is ons dagelijks brood. Wij helpen u dan ook graag verder

Regel direct extra camerabeveiliging via RRB Security

Bent u van plan om de beveiliging verder uit te breiden dan alleen een beveiligingscamera in Rotterdam? Uiteraard kan u ons ook inschakelen voor de complete beveiliging van uw bedrijf. Wij kunnen bijvoorbeeld een professionele oplossing realiseren voor de toegang tot uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem, waardoor alleen bevoegd personeel binnen kan komen. Daarnaast kunnen wij u helpen met de installatie van uw WIFI netwerk.

Constante monitoring met een beveiligingscamera Rotterdam

Een bewakingscamera Rotterdam heeft natuurlijk alleen nut als deze ook echt werkt. Natuurlijk heeft u als ondernemer geen tijd om dit constant zelf in de gaten te houden. Als u kiest voor een cameraoplossing via RRB Security zorgen wij ervoor dat u constant gemonitord wordt. Als er midden op de dag een storing ontstaat zorgen wij ervoor dat dit binnen de afgesproken tijd wordt opgelost. Wilt u graag constant gemonitord worden? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij RRB Security.

Geen kosten achteraf

Wij bij RRBSecurity houden net als u niet van verassingen achteraf. Daarom maken wij voor u graag een all-in prijs. 1 van onze specialisten op het gebied van beveiliging komt bij u langs, en maakt samen met u een overzicht van de wensen en eisen. Op basis daarvan krijgt u een accurate prijsschatting ter plaatse, en dezelfde werkweek nog een volledige all-in offerte! Uiteraard zeer scherp geprijsd.

Vraag een vrijblijvende offerte op locatie aan

Bent u benieuwd naar wat onze service precies gaat kosten? Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u op locatie langskomen om een offerte uit te brengen. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen wij u eventueel uitleg geven over onze voordelige onderhoudsovereenkomsten met monitoring. Daarnaast kunnen wij u informatie geven over onze aanvullende producten. Aarzel vooral niet en kom langs in onze showroom in de regio Rijnmond. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Aarzel niet langer en neem contact op met RRB Security

Ga niet langer zelf aan de slag met de beveiliging van uw pand, terrein of woning. Laat uzelf volledig ontzorgen en schakel geheel vrijblijvend RRB Security in. Als beveiligings installateur in Rotterdam regelen wij direct de beveiliging van uw pand. Eventueel kan u bij ons ook meteen een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem dan 24 uur per dag gemonitord wordt en er regelmatig updates uitgevoerd wordt. Kortom u heeft de perfecte partij voor uw beveiliging gevonden met RRB Security. Beveiligingscamera rotterdam & omstreken is zo geregeld.

Hoogvliet, Waalhaven, Maasvlakte, Rhoon, Portugaal, Berkel en Roodenrijs.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.