Beveiligingscamera Buiten

Beveiligingscamera buiten

Zoekt u een beveiligingscamera voor buiten? RRBSecurity is actief sinds 1994 op het gebied van beveiligingscamera installaties. Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk advies en montage. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment met beveiligingscamera’s voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.

U kunt bij ons altijd terecht voor een professioneel advies en een vrijblijvende offerte. Wij werken met open offertes voor een duidelijk inzicht in de kosten. Daarnaast bieden wij onze klanten serviceplannen en een snelle installatie service. Benieuwd wat dit u gaat kosten? Vul ons contactformulier in dan nemen wij snel contact met u op!

beveiligingscamera buiten

Vrijblijvende Bewakingscamera Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een bewakingscamera offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Heeft uw bedrijf behoefte aan 24/7 service? Wij bieden flexibele service plannen met een responsetijd van maximaal 4 uur.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waarom kiezen voor RRB-Security?

✓  Vrijblijvende offerte op locatie
 Installatie binnen ~ 5 tot 10 werkdagen
  Serviceplan op maat
 Geavanceerde oplossingen
  Gespecialiseerd in beveiligingscamera’s

Expert in beveiligingscamera’s (buiten)

RRB-Security voorziet in beveiligingscamera oplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden u complete ontzorging van uw camerabeveiliging en werken met doelgerichte oplossingen.

Onze oplossingen zorgen voor centraal beheeruitgebreide controleschaalbaarheid en een garantie van standaard 3 jaar. Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle sectoren die Nederland rijk is. Wij adviseren u graag over uw beveiligingsvraagstukken.

beveiligingscamera buiten

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Laat u adviseren over de mogelijkheden van beveiligingscamera’s

Er is veel mogelijk voor een beveiligingscamera buiten. U kan bij ons terecht voor slechts één camera met NVR recorder, of voor een compleet high-end video management systeem.

Een Video Management Systeem is uitermate geschikt voor bedrijven die veel gebruik maken van beveiligingscamera’s of slimme toepassingen willen maken door middel van AI of VCA.

Een network video recorder set is voor de meeste woningen en kleine bedrijven echter ruim voldoende. Het is een prijsgerichte beveiligingscamera opname oplossing waarbij u geen licenties hoeft aan te schaffen. Deze oplossing komt met een app en applicatie geschikt voor Windows, Android en Apple IOS en Mac.

Zo zijn de meeste bewakingscamera’s welke wij aanbieden tegenwoordig al in staat om meldingen te generen wanneer er personen of auto’s in beeld verschijnen.

beveiligingscamera buiten
beveiligingscamera buiten

Compleet beveiligingssysteem op maat

Geen enkele situatie is hetzelfde en dit betekent dat u ook bij een beveiligingscamera buiten maatwerk nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar u het beste een beveiligingscamera kan plaatsen.

Wij houden hierbij rekening met de invalshoek, doeleinde van de camera en waterdichtheid. Wij dragen zorg voor de installatie van een  beveiligingscamerasysteem welke het best aansluit op úw situatie.

Ook kunt u kiezen voor slimme camerasysteem koppelingen waarbij u bijvoorbeeld beveiligingscamera’s als toegangscontrole middel kan toepassen. Bijvoorbeeld een beveiligingscamera met kentekenherkenning die het mogelijk kan maken om een hekwerk aan te sturen wanneer een kenteken wordt herkend met autorisatie U. Dit soort opties realiseren wij op dagelijkse basis voor onze klanten.

Scherp geprijsd beveiligingscamera systeem voor buiten

RRBSecurity is gespecialiseerd in het realiseren van bewakingsoplossingen op maat. Dit doen wij al sinds 1995. Ook kunnen wij verschillende oplossingen voor u koppelen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een alarm installatie. Zo kunt u uw (draadloze) alarmsysteem koppelen aan de beveiligingscamera’s. Ook kunt u ervoor kiezen deze door te sturen naar de particuliere alarmcentrale/ meldkamer. Ook is het mogelijk een video intercom te koppelen aan uw beveiligingscamerasysteem. Zo kunt u alles binnen 1 omgeving koppelen en toepassen. Wij hebben hier verschillende oplossingen voor. Gericht op zowel de zakelijke als particuliere markt.

beveiligingscamera buiten

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.