Beveiligingscamera Buiten

Beveiligingscamera buiten

Zoekt u een beveiligingscamera buiten? Dan bent u bij RRB Security absoluut aan het juiste adres. RRB Security heeft een ruim assortiment met beveiligingscamera’s voor in en rond uw woning of bedrijfspand. Wij werken hierbij met verschillende A-merken zoals Dahua. U kan bij ons altijd terecht voor een professioneel advies of puur maatwerk. Zo kijken wij op welke strategische punten u het beste een beveiligingscamera kan plaatsen. Op basis van ons advies maken wij een all-in offerte op maat zonder onverwachte kosten. U weet zo precies waar u kwijt bent aan een nieuwe beveiligingscamera buiten. Benieuwd wat het u gaat kosten? Vul direct het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Compleet beveiligingssysteem op maat

Geen enkele situatie is hetzelfde en dit betekent dat u ook bij een beveiligingscamera buiten maatwerk nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar u het beste een beveiligingscamera kan plaatsen. Wij houden hierbij rekening met de invalshoek, doeleinde van de camera en waterdichtheid. U wilt tenslotte een systeem die u dag en nacht in elk weertype kan gebruiken. Eventueel kan u zelfs voor een slim camerasysteem kiezen waarbij u camera’s als toegangscontrole kan gebruiken. Bijvoorbeeld een beveiligingscamera met kentekenherkenning. U kan zo op basis van uw kenteken de poort openen. Dit soort geavanceerde systemen horen absoluut tot de mogelijkheden bij RRB Security.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor werken!

Gespecialiseerd in beveiligingscamera oplossingen

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Er is veel mogelijk voor een beveiligingscamera buiten. U kan bij ons terecht voor slechts één camera met DVR recorder. Of voor een compleet VMS systeem waarbij u een high-end beveiligingssysteem krijgt. Een Video Management Systeem is uitstekend geschikt voor grote bedrijven. Een DVR set is voor de meeste woningen en kleine bedrijven voldoende. Het is een goedkoop systeem waarbij u geen licenties hoeft aan te schaffen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij kijken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard is ons advies geheel vrijblijvend en zit u echt nergens aan vast.

Scherp geprijsd camerasysteem voor buiten

RRB Security is gespecialiseerd in het realiseren van bewakingsoplossingen op maat. Dit doen wij al meer dan 22 jaar en dankzij onze uitgebreide ICT kennis is er veel mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld uw beveiligingscamera buiten koppelen met een alarmsysteem inclusief meldkamer. Of we kunnen aan uw buitencamera een intercom koppelen. Dit is ideaal als u niet zomaar mensen op uw terrein wilt toelaten. Bent u benieuwd wat er voor uw woning of pand mogelijk is? Vul direct het contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken.