Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem – Modern alarm met een gebruiksvriendelijke app

Ajax Systems is een IoT-bedrijf met het hoofdkantoor in Kyiv, Oekraïne. Het bedrijf is in 2011 opgezet en wist in razend tempo investeerders te trekken en een groot distributie netwerk op te zetten. Vandaag de dag beschermen de slimme alarmsystemen van Ajax Systems meer dan 800.000 mensen in meer dan 100 landen over de hele wereld tegen inbraak, brand en overstromingen. Het alarm is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa en won al diverse prijzen voor innovatie en techniek.

Mede door de interessante prijs, uitstekende werking en abbonementloze oplossingen hebben de Ajax alarmsystemen zich als een lopend vuurtje verspreid door Europa.
RRBSecurity installeert en adviseert gebruikers over de installatie van Ajax alarmsystemen.

Meer informatie en een gratis offerte op maat? Lees hier meer over onze alarm installaties

ajax alarmsysteem
ajax alarm

Ajax Alarmsysteem – Een nieuwe visue op inbraak systemen

Ajax alarmsystemen zijn ideaal voor particulieren en klein zakelijke gebruikers. Door het combineren van verschillende technieken is een systeem eenvoudig te installeren en is het geschikt voor allerlei situaties. 

De Ajax Hub, de centrale. kan via verschillende methodes doormelden naar de eindgebruiker zelf of een meldkamer. Zowel via 2G/3G en via de vaste verbinding. Daarnaast is de centrale eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact maar kan het tevens via 12 volt worden gebruikt. Door de aanvullende modules zoals het code bedienpaneel, buiten detectie melders, foto verificatie melders, tril, schok en glas detectie is het systeem op allerlei soorten fronten inzetbaar.

Tevens ondersteund het systeem de integratie van camera’s van onder andere Dahua, Hikvision, en alle camera’s met een RTSP stream op het lokale netwerk. Kortom, Genoeg integratie koppelingen voor cameratoezicht. Ook kan er nog worden uitgebreid met een brandmeldcentrale en waterdetectie. De mogelijkheden zijn tevens verder uitbreidbaar door middel van slimme strekkers en relayboxen. Dit voor bijvoorbeeld het aansturen van hekwerken en slagbomen.

ajax alarm systeem

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier