Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem (incl. installatie)
Modern alarm met een gebruiksvriendelijke app

Ajax Systems is een IoT-bedrijf met het hoofdkantoor in Kyiv, Oekraïne. Het bedrijf is in 2011 opgezet en wist in razend tempo investeerders te trekken en een groot distributie netwerk op te zetten.

Vandaag de dag beschermen de slimme alarmsystemen van Ajax Systems meer dan 800.000 mensen in meer dan 100 landen over de hele wereld tegen inbraak, brand en overstromingen. Het alarm is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa en won al diverse prijzen voor innovatie en techniek.

Mede door de interessante prijs, uitstekende werking en moderne uitstraling hebben de Ajax alarmsystemen zich als een lopend vuurtje verspreid door Europa.

RRBSecurity installeert en adviseert gebruikers over de installatie van Ajax alarmsystemen en is een ervaren Ajax alarm installateur. Meer informatie en een gratis offerte op maat? Lees hier meer over onze alarm installaties

ajax alarmsysteem
Ajax Fibra alarmsysteem

Ajax Alarmsysteem – Een nieuwe visie op inbraak alarm systemen

Ajax alarmsystemen zijn ideaal voor particulieren en klein zakelijke gebruikers. Door het combineren van verschillende technieken is een Ajax alarmsysteem eenvoudig te installeren en is het geschikt voor allerlei situaties.  

De Ajax Hub, de centrale. kan via verschillende methodes doormelden naar de eindgebruiker zelf of een meldkamer. Zowel via 2G/3G/4G en via de vaste netwerkverbinding.

Daarnaast is de centrale eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact maar kan het tevens via 12 volt worden gebruikt. Door de aanvullende modules zoals het code bedienpaneel, buiten detectie melders, foto verificatie melders, tril, schok en glas detectie is het systeem op allerlei soorten fronten inzetbaar.

Wilt u een Ajax alarm laten installeren door een erkend Ajax alarm installateur, vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop of mail bel ons.

Camera stream integratie

Het alarmsysteem de integratie van camera’s van onder andere Dahua, Hikvision, en alle camera’s met een RTSP stream op het lokale netwerk. Kortom, Genoeg integratie koppelingen voor cameratoezicht.

Ook kan er nog worden uitgebreid met een brandmeldcentrale en waterdetectie.

De mogelijkheden zijn tevens verder uitbreidbaar door middel van slimme strekkers en relayboxen. Dit voor bijvoorbeeld het aansturen van hekwerken en slagbomen.

ajax  alarmsysteem

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen
Ajax Fibra alarm installateur

Ajax Fibra Alarmsysteem (incl. installatie)

Het Ajax Fibra alarmsysteem is de bekabelde variant van de Ajax Jeweller. Met de Ajax Fibra Hybid Hub kunnen zowel bekabelde als draadloze alarmcomponenten worden aangesloten. Tot wel 100 componenten per centrale, dat maakt Ajax alarmbeveiliging uitermate geschikt voor objecten en terreinen.

 

 

Alle professionele eigenschappen voor een eerlijke prijs

De Ajax Fibra alarmen brengen mogelijkheden en functies welke normaal alleen te vinden zijn in zakelijke high-end alarmsystemen. Met Fibra heeft u alles in huis om uw woning of pand snel en professioneel te beveiligingen. Wilt u een Ajax alarm laten installeren door een erkend Ajax alarm installateur, vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop of mail bel ons.

Ajax fibra installateur

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.