Camerabewaking plaatsen prijs

Actief sinds 1995

Offerte Aanvragen

Camerabewaking Plaatsen Prijs Opgave

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 010 3070819


» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Hoog kennisniveau
» CCTV & ICT specialisme gecombineerd

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Camerabewaking plaatsen prijs en verschillende toepassingen

Camerabewaking is een absolute must have. Steeds vaker wordt de veiligheid van uw bedrijfspand of woning op de proef gesteld door overvallen of andere risicofactoren. Camerabeveiliging wordt hedendaags dan ook steeds vaker toegepast door bedrijven en particulieren, mede omdat de prijs van een camerasysteem enorm is gedaald te laatsten jaren vinden nu ook veel particulieren de weg naar een camerasysteem. Echter het is niet altijd even vanzelfsprekend dat de dader in goede opnamekwaliteit op de beveiligingscamera staat. Door uw woning of bedrijfspand te laten beveiligen met professionele beveiligingscamera (‘s), bent u er zeker van dat uw eigendommen goed bewaakt worden.

Camerabewaking-systemen vormen een belangrijk onderdeel van de totale beveiliging van uw bedrijfspand of woning. Hiermee worden uw inventaris en eigendommen bewaakt. U werkt en woont in een goede beveiligde en veilige werkomgeving. RRB-Security biedt u de mogelijkheden voor zowel lokale (camera)beveiliging als (camera)beveiliging op afstand. Bij camerabeveiliging op afstand kunt u via internet camerabeelden ophalen en zelfs opslaan. De hedendaagse technieken bieden hier meer dan genoeg mogelijkheden voor tegen rendabele prijzen. Met onze Full-HD beveiligingscamera’s zorgen wij voor een optimale beveiliging op zowel het internet tegen kwaadwillende, als tegen potentiele inbrekers. Camera bewaking zorgt voor een enorme daling aan inbraken en diefstal omdat ook criminelen weten dat de pakkans enorm wordt vergroot door cameratoezicht. Kortom, laat camerabewaking plaatsen prijs

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Wat kost het om een camerabewaking systeem te plaatsen?

RRB-Security voorziet al meer dan 20 jaar in cameratoezicht oplossingen door heel Nederland. De cameraoplossingen die wij hanteren zijn altijd scherp geprijsd en inclusief 3 jaar garantie. U heeft al vanaf €495,- excl. BTW een Full-HD camerasysteem. Deze bestaat uit 1 Full-HD camera incl. een DVR opname recorder met 1 Terabyte aan opslag capaciteit. Genoeg voor 1 beveiligingscamera om 3 tot 4 weken beeld mee op te slaan. Win altijd advies in voordat u overgaat tot aanschaf van een camerasysteem. Belangrijke aandachtspunten zijn onder andere: Garantie Waterdichtheid (IP certificering) Invalshoeken Juiste type camera Resolutie Betrouwbaarheid merk

Aantal bewakingscamera’s

Een eerste belangrijke keuze die je moet maken is het aantal camera’s dat je wil gaan laten plaatsen. Denk hierbij ook aan de plekken rond je pand / woning die je in de gaten wil kunnen houden. Wij voorzien daarnaast in advies voor de beste afstelling van de camera’s zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het aantal camera’s.

Opnamemogelijkheden

Er zijn een aantal manieren om de camerabewakingsbeelden op te slaan. Zo kan er worden gekozen dat er alleen wordt opgeslagen bij bewegingsdetectie. Bij HDCVI camera’s worden de beelden worden opgeslagen via een Digital Video Recorder (DVR). Voor de opslag van de beelden van IP-camera’s zijn er meer mogelijkheden. Je kan ze bijvoorbeeld meteen op een computer of server opslaan. Wij adviseren wel altijd dat dit op een apparaat wordt opgeslagen waar u verder geen andere werkzaamheden op uitvoert. Daarnaast is er een Network Video Recorder (Netwerk variant van de DVR) waar de beelden op kunnen worden opgeslagen. Een andere mogelijkheid is een SD-kaart, wij adviseren echter altijd externe opslag! Bij IP camera’s wordt voor de opslag van de beelden ook vaak gekozen voor NAS(Network Attached Storage). Dit is niet altijd de beste wijze voor opslag, maar kan in bepaalde situaties een goede uitkomst zijn indien er al een NAS aanwezig is.

Kwaliteit van de beelden

De gewenste kwaliteit van de beelden zal natuurlijk ook een invloed hebben op de kosten. Hierbij is de resolutie, Wide Dynamic Range, Infrarood, Backlight compensation en nog andere verschillende technieken een belangrijk aandachtspunt. Verder moet de kwaliteit van de beelden ook in het donker nog van voldoende kwaliteit zijn. Daarvoor is de infrarood van goed belang. Wij bieden alleen nog hedendaagse standaarden aan. Onder andere: Full-HD 1080P 4 Megapixel 1440P 4K Resolutie (Dubbele kwaliteit van Full HD)

Waar wacht u nog op? Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte direct aan!

Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze uitgebreide kennis. U ontvangt dezelfde dag nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen / camerabewaking te installeren. Dus wacht niet langer en vraag hier direct uw offerte aan Niet alleen verzorgen wij de gehele installatie en support, maar wij zorgen er ook voor dat u wordt ontzorgt. U kunt met al uw beveiligingsvragen bij ons terecht. Met onze brede expertise rond beveiliging voorzien wij uw bedrijf of huis van de juiste oplossingen.
camerabeveiliging plaatsen prijs opgave, bewakingscamera plaatsen prijs opgave, beveiligingscamera plaatsen prijs opgave, camerabewaking kosten, camerabeveiliging kosten, beveiligngscamera kosten, bewakingscamera kosten, camerainstallatie kosten

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen