Alarmsysteem Woning

Alarmsysteem woning laten plaatsen

U bent opzoek naar een alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand. U wilt geen dure installatiekosten betalen maar wel verzekerd zijn van een professioneel alarmsysteem? Zoek niet verder. Het alarmsysteem van Ajax systems biedt dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs inclusief een gebruikersvriendelijke app.

alarmsysteem woning

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 2 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

RRBSecurity is al sinds 1995 actief als beveiligingsinstallateur. Onze diensten worden door heel Nederland aangeboden.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Professioneel en betaalbaar particulier alarmsysteem voor uw woning

Het Ajax systems alarmsysteem is gemaakt voor particulier en klein zakelijk gebruik. Door middel van de meegeleverde app heeft u de totale controle over het alarmsysteem in een handomdraai. Door middel van het versleutelde protocol van Ajax communiceert de apparatuur draadloos over de 960Mhz band. Zo zijn obstakels en muren geen enkel probleem voor het signaal. U bent op ieder moment op de hoogte van de situatie in uw woning of bedrijf.
 

  • (Foto) push meldingen bij detectie
  • In en uit schakelen via de app
  • Batterij niveau’s en meldingen wanneer deze leeg raken
  • Koppeling met beveiligingscamera’s
  • Certificering conform norm BORG1 en BORG2
alarmsysteem laten installeren
woning alarmsysteem

Alarmsysteem thuis installatie

Doordat het gehele alarmsysteem draadloos functioneert zijn de installatiekosten van het alarmsysteem ontzettend laag vergeleken bij de installatie van een bedraad alarmsysteem. Daarnaast werkt het Ajax alarmsysteem op normale batterijen. Dit biedt u de mogelijkheid zelf de batterijen vervangen wanneer de app aangeeft dat deze bijna op zijn.

Ook kunt u ervoor kiezen het systeem zonder meldkamer (particuliere alarm centrale) te gebruiken. U ontvangt dan zelf de push notificaties van het alarmsysteem bij belangrijke gebeurtenissen in uw woning.

Functies en mogelijkheden alarmsysteem woning

Alvorens de alarminstallateur langs te laten komen doe je er goed aan een eisenpakket samen te stellen voor de adviseur. Wellicht heeft u al bepaalde ideeën over de beveiliging van uw object. U kunt deze dan voorspreken met onze adviseur.

Detectie door middel van een alarmsysteem

Om daders te detecteren bestaan er diverse mogelijkheden en dit voor zowel binnen als buiten. De eerste stap is schade voorkomen door de buitenkant te beveiligen. Dit kan door middel van een camerasysteem maar ook door bijvoorbeeld een bewegingsdetector van het alarmsysteem. Ramen en deuren beveiligen tegen geforceerd openen kan door middel van onder andere magneetcontacten. Breuken en hevige trillingen in het glas kunnen gesignaleerd worden door een glasbreukdetector. Ten slotte kan de binnen omgeving ook nog uitgerust worden met bewegingsdetectoren. Een goed werkend alarmsysteem bestaat meestal uit een combinatie van verschillende elementen.

Dieven afschrikken met het alarmsysteem in uw huis

Eens het alarmsysteem in werking treedt, zijn er diverse mogelijkheden om dieven af te schrikken. Zo is de meest gebruikte methode een binnen- of buitensirene. Ook een grote hoeveelheid licht rondom de woning kunnen zeker helpen. Kortom, een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan. Of dit nou zakelijk of particulier is.

Meldingsmogelijkheden met uw alarmsysteem

Om zelf verwittigd te worden bij een inbraakpoging zijn er verschillende methodes beschikbaar. De meest gekende is de binnensirene die vooral ‘s nachts interessant is wanneer je slaapt. Bijkomstig kan je ook een buitensirene laten installeren die de buren waarschuwt. Dit is vooral interessant wanneer je niet thuis bent of er zich problemen voordoen. Daarnaast kan je ook automatisch verwittigd worden via sms en bestaat de mogelijkheid dat je systeem wordt doorverbonden met een alarmcentrale. Deze zal op hun beurt de politie verwittigen.

Kosten alarmsysteem laten installeren

Zoals wellicht al duidelijk is zijn er veel verschillende alarmsystemen verkrijgbaar. Hoe meer functionaliteiten er vereist zijn, hoe hoger de prijs zal zijn van de installatie. Voor een kwalitatief systeem op maat beginnen de prijzen vanaf 700 ~1000 euro. Voor een gemiddelde woning kan je zeker rekenen op een prijs tussen de 1000 en 2000 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de hoeveelheid componenten en de tijd die benodigd is om deze te programmeren en te monteren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de plaatsing van een alarmsysteem voor uw woning? Neem dan gerust contact op!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom kiezen een alarmsysteem in woning?

Een alarmsysteem geeft u de garantie dat er tijdens het betreden van uw woning direct een melding wordt gestuurd. Dit kan zowel naar uw telefoon als een particuliere alarm centrale. U kunt zelf het onderscheid maken.

⭐ Wat zijn de kosten van een alarmsysteem voor een woning?

Een alarm installatie inclusief de installatie begint vanaf circa €700 euro. Dit is dan op basis van een starterset met magneetcontact, bewegingsmelder, centrale en complete installatie.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor het alarmsysteem

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning. Het meldkamer abonnement is tevens geheel vrijwillig voor de werking van het systeem

⭐ Kan ik het alarmsysteem eerst bekijken?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen. U kunt het alarmsysteem in actie zien in onze showroom demo.