Camerabewaking VvE

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging
Vrijblijvende offerte op locatie  

Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor RRB-Security?

✓  Gratis offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
✓  Service plan opties
✓  Gespecialiseerd in camerabewaking
✓  Actief sinds 1995

 

Camerabewaking VVE Installaties

RRB-Security voorziet al jaren verenigingen van eigenaren van camerabewaking oplossingen. Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld om uw complex te voorzien van camerabewaking.

Een aantal redenen waarom VVE’s voor bewakingscamera’s zouden kunnen kiezen

  • CriminaliteitMocht er een diefstal of ander delict plaats vinden staan de daders haarscherp op beeld.
  • Gevoel van veiligheidEen camerabewakingssysteem kan het gevoel van veiligheid voor de bewoners flink verhogen. Uit eigen onderzoek blijkt ook dat veel bewoners zich helemaal niet bekeken voelen maar het juist prettig vinden dan er cameratoezicht plaats vindt.
  • VandalismeVandalisme binnen VVE complexen zijn in veel grotere gemeentes vaak een bekend probleem. Niet alleen veroorzaakt door hangjeugd maar ook bewoners. Met videobewaking wordt dit probleem vaak al preventief verholpen.
  • Bewijslast vergaringAls er geen daderindicatie is zal de Politie ook geen onderzoek starten. Met scherpe Full-HD of hogere camerabeelden kan de Politie gericht zoeken naar eventuele daders en kan schade worden verhaald.
  • Preventieve werkingCamerabewaking schrikt af. Eventuele misdadigers worden afgeschrikt door de videobewaking en op deze wijze bespaard u niet alleen tijd maar ook geld voor u en uw VVE
  • ToezichtAlgemene toezicht kan nooit kwaad. In veel gevallen is het niet alleen handig voor verhaling van schade maar ook bijvoorbeeld om te kijken of er de waarheid wordt gesproken door bewoners.
  • ParkeerschadeParkeerschade is ook een veel gehoord probleem. Cameratoezicht in uw VVE maakt hier een einde aan. Mocht er een auto schade maken dan zorgen wij er voor dat de kentekens goed op beeld staan!

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Gespecialiseerd in camerabewaking VvE Oplossingen

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Gratis offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Hoog kennisniveau
» Actief sinds 1995

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

VVE Camera protocol & regelgeving

Het kan zijn dat er veel onduidelijkheden bestaan binnen uw VVE over de plaatsing van bewakingscamera’s. Bewakingscamera’s voor VVE’s zijn soms lastig overeen te sluiten met de leden van uw VVE bestuur. Wij adviseren u over wat wel en niet mag op het gebied van cameratoezicht en kunnen u helpen bij het opstellen van een camera protocol. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw camerasysteem optimaal blijft draaien en goed wordt onderhouden. De regelgeving omtrent cameratoezicht is en blijft een lastig onderwerp. Wij helpen u daarbij en ontzorgen u van A tot Z. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de plaatsing van een camerasysteem voor uw VVE!

Camerabewaking VVE – Is een paar camera’s ophangen genoeg?

Er zijn een groot aantal beveiligingsbedrijven waar u uit kan kiezen voor uw beveiliging. Waarom zou u dan juist voor RRB Security kiezen?

Wij bij RRB-Security zien veel projecten voorbij komen, ook van andere installateurs. Wat in de praktijk vaak blijkt is dat een opgehangen camerasysteem niet naar behoren functioneert of er niet duidelijk is gecommuniceerd wat er wordt verwacht van een camerabewaking systeem. Wij proberen daarom altijd langs te komen voor vrijblijvend advies en proberen u een duidelijk beeld te geven wat u kunt bereiken met camerabewaking in uw VVE. Wij maken samen met u een plan en werken de positionering met u uit, gebruiken de juiste camera’s onder lastige omstandigheden en zorgen dat u wordt ontzorgt op het gebied van videobewaking binnen uw VVE.