Bewakingscamera Set

Compleet geinstalleerd, zonder kosten achteraf.
A-Kwaliteit apparatuur

Naar hoeveel camera’s bent u opzoek?

1   2   3   4
Meer dan 4? Vraag gratis een offerte aan voor het aantal bewakingscamera’s en de complete installatie!

Kijk mee via uw computer naar uw bewakingscamera’s

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw bewakingscamera’s tevoorschijn toveren.

U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig.

Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge resolutie & kwalieteit

Onze Full-HD tot 4K bewakingscamera sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van camerabewaking. De bewakingscamera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

✓ 3 Jaar garantie
✓ Infrarood tot 30 meter nachtzicht
✓ Waterdicht IP67
✓ Wide Dynamic Range
Van Full-HD tot 4K
✓ Optionele PTZ
✓ Auto dag & nacht schakeling

Gratis smartphone app voor Apple en Android

Bij de bewakingscamera set wordt een gratis & gebruiksvriendelijke app geleverd waarmee u in een handomdraai uw bewakingscamera’s kunt bekijken!

✓ Live afspelen
✓ Melding bij beweging
✓ Beelden terugkijken
✓ Beelden opslaan

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind.
Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Eenvoudig te bekijken via een monitor of TV

Via een HDMI of VGA kabel kan er eenvoudig worden meegekeken met de camerabeelden. Tevens kunt u vanaf uw monitor of TV direct de beelden terugkijken en indien nodig exporteren.

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van: ✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s. ✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met ✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s ✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Professionele Bewakingscamera Set 

Met deze camerabewaking set bent u verzekerd van Full-HD camerabeelden & 3 jaar garantie op uw hardware. De IP camera’s worden verbonden met uw camera recorder (NVR) en zijn ter alle tijden te benaderen via de meegeleverde app. Daarnaast zijn deze ook te bekijken via een HDMI monitor of laptop.

Wij bieden u

Eigen Showroom & voorraad
✓ Gecertificeerde systemen
24/7 Servicedesk
Hulp op afstand
Servicecontracten
Advies op locatie
Technische dienst

Specificaties camerabewaking set

Standaard 1000 Gigabyte opslag (2 tot 3 weken opslag)
Nachtbeeld tot 30 meter zicht
Gebruiksvriendelijke IOS & Android app voor gebruik camerasysteem
Minimale kwaliteit van Full-HD! (resolutie 1920×1080)
Standaard 3 jaar volledige garantie
Bewakingscamera’s beschikken over Wide Dynamic Range
Bewakingscamera’s zijn slagvast / vandaalbestendig
Bewakingscamera’s geschikt voor zowel binnen als buiten

Bewakingscamera set

Bij een bewakingscamera set aanschaffen komt meer kijken, dan u zou denken. U moet bijvoorbeeld goed nadenken over het soort camera dat u nodig heeft. Zo moet u een keuze maken tussen analoog, IP of HDCVI. Heeft u geen flauw idee wat u moet kiezen? Geen probleem onze adviseur komt graag geheel vrijblijvend bij u langs. We kijken meteen naar uw huidige situatie voor een advies op maat. RRB Security is de specialist op het gebied van maatwerk. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we direct een advies geven. Hierbij rekenen we ook meteen de prijs voor u uit. U weet zo meteen waar u aan toe bent als u investeert in een nieuwe bewakingscamera set.

Een complete bewakingscamera set

U kan bij ons terecht voor een complete bewakingscamera set op maat. U hoeft hierbij echt niet meteen de hoofdprijs te betalen. Bij RRB Security staan we erom bekend scherp geprijsd te zijn. U heeft al een bewakingscamera set geïnstalleerd en al vanaf een paar honderd euro. We zorgen er gewoon voor dat u een goede set krijgt zonder teveel poespas. Bent u juist wel op zoek naar een high-end bewakingssysteem? Ook dan kan u bij RRB Security terecht. Wij adviseren dan graag een VMS systeem, waarbij u diverse extra oplossingen krijgt. Denk hierbij aan toegangscontrole, kentekenregistratie, mensen herkenning, alarmsysteem koppeling etc. Een VMS systeem is vooral bedoelt voor grote bedrijven en zakelijke professionals.

Zie hier alle prijzen

Een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

U kan er bij RRB Security op rekenen dat u een hoge kwaliteit krijgt tegen een scherpe prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom geven wij altijd drie jaar garantie op onze apparatuur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Zo letten wij altijd goed op de resolutie van de camerabeelden. RRB Security werkt standaard niet met analoog, vanwege de slechte kwaliteit van de beelden. Door HDCVI te adviseren krijgen klanten minimaal Full HD tot 4K beeldopnames. Je krijgt zelfs Full HD beelden bij een simpele bewakingscamera set met DVR recorder. Dankzij de DVR recorder kan u tot wel drie weken lang de camerabeelden terugkijken.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw bewakingscamera set? Vul direct ons contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.