Beveiligingscamera Set Buiten

Beveiligingscamera Set Buiten

Met een beveiligingscamera set buiten heeft u meer overzicht over uw terrein en zicht op uw eigendommen. Ook kan een beveiligingscamera set uw gevoel van van veiligheid verhogen. Met een modern camerasysteem kunt u altijd en overal uw camerabeelden inzien. Via telefoon, computer of rechtstreeks op de network video recorder.

beveiligingscamera set buiten

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Beveiligingscamera set laten installeren

Al sinds 1995 adviseren en installeren wij beveiligingscamera’s. U kan bij ons altijd terecht voor de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Wij komen altijd met innovatieve oplossingen om uw woning of bedrijfspand van camerabeveiliging te voorzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken!

beveiligingscamera set buiten

Gratis beveiligingscamera offerte op locatie

beveiligingscamera set buiten

Onze specialisten komen graag bij u langs om een demo op locatie te geven voor een beveiligingscamera set buiten. Wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is met een beveiligingscamera set buiten.

Daarnaast laten we uitgebreid bijpassende software zien, waarmee u met één druk op de knop uw complete pand in de gaten kan houden. Tijdens onze demonstratie geven wij ook een advies op welke punten u volgens ons het beste een beveiligingscamera set buiten kan ophangen. Hierbij houden wij rekening met de invalshoek van de camera en de zichtbaarheid.

Daarnaast geven wij een advies over de resolutie van de camera’s. U wilt tenslotte dat de opnames zowel overdag als in de nacht duidelijk zijn. Eventueel kunnen wij zelfs een koppeling maken met een alarmsysteem of toegangspoort. Denk bijvoorbeeld aan een slagboom met kentekenregistratie op uw eigen terrein.

Bent u nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? Laat onze specialist vrijblijvend bij u langskomen om het uit te leggen.

Professionele beveiligingscamera’s met een goede installatieservice

Al jaren gaan wij stad en land af voor de installatie van beveiligingscamera’s. Wat voor object u ook wil beveiligen, wij kunnen vrijwel altijd voorzien in een maatwerk oplossing. Heeft u naast behoefte aan een beveiligingscamera set ook interesse in een alarminstallatie of video intercom? Wij bieden tevens verschillende diensten en mogelijkheden hiervoor.

beveiligingscamera set buiten

Een beveiligingscamera set buiten laten plaatsen door RRBSecurity

Waarom zou u eigenlijk de specialisten van RRB Security inschakelen voor de installatie van een beveiligingscamera set buiten? Wij hebben een aantal redenen voor u op een rijtje gezet:

beveiligingscamera set buiten
  • A-kwaliteit camera installatiesWij werken alleen met A-Merk fabrikanten
  • Ruime ervaring Met onze jarenlange (sinds 1995!) ervaring binnen de branche weten wij absoluut waar we het over hebben.
  • Uitgebreide ICT kennis – Wij vinden maatwerk oplossingen bouwen geweldig. Daar komt ook veel IT kunde bij kijken.
  • Alles netjes weggewerktOnze installateurs zorgen voor een nette installatie waarbij de bekabeling zo goed als mogelijk wordt weggewerkt.
  • 24/7 helpdeskIndien gewenst kunt u bij ons een SLA afsluiten zodat u altijd binnen een bepaald tijdsbestek wordt geholpen.

Bent u al overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Via het contactformulier op onze site kan u eenvoudig contact met ons opnemen!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in camerabeveiliging sets (buiten)

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69


» Gratis offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.