KNLTB Meshlink Koppeling Paxton Net2

Uw vereniging integreren met Paxton Net2  Meshlink en de KNLTB

Een toegangscontrole systeem is onmisbaar voor iedere (sport) vereniging met veel (tijdelijke) leden. Door Paxton Net2 en Meshlink te laten koppelen kunt u eenvoudig toegang verlenen op de gewenste momenten en verschillende autorisatieniveaus. Wij helpen verenigingen met de aanleg en uitrol van deze twee oplossingen.

Paxton meshlink koppeling

Actief sinds 1995

 

Oplossingen op maat

 

Specialist in beveiliging

 

Professionele oplossingen

 

 KNLTB Club, Meet & Play, Padel

knltb meshlink

KNLTB Club

Toegang verlenen kan vanaf heden niet meer met de KNLTB Pas. De KNLTB Club app neemt deze functie over. Hierin kunt u uw PIN code vinden waarmee de benodigde toegang kan worden verleend tot de vereniging. Deze 6-cijferige PIN wordt iedere week automatisch veranderd om de veiligheid te kunnen waarborgen. 

Meet & Play

Voor leden die een baan willen huren via Meet & Play wordt de 6-cijferige code per e-mail meegestuurd bij de bevestiging. Deze code is geldig vlak voor de reservering en eindigt kort daarna. Dit scheelt clubs een hoop gedoe rondom het verlenen van toegang en maakt het voor iedereen toegankelijker.

 Eenmalige configuratie
 Gebruiksvriendelijk
  Voor alle (tijdelijke) leden

  Registratie van toegang
 Veilig in gebruik

Waarom RRB Security?

  Gecertificeerd Paxton installateur
 
Vrijblijvende offerte op locatie
 Snelle plaatsing
  Bekend met Meshlink en KNLTB koppeling
 Assisteert met de implementatie
  Gespecialiseerd in beveiligingstechniek

toegangscontrole

Benodigdheden toegangscontrole via KNLTB Meshlink koppeling

knltb paxton

Harde vereisten voor de KNLTB Meshlink koppeling met Paxton Net2

» 50.000 Gebruikers modus dient in Paxton aan te staan.
» Alle deurcontrollers dienen Net2 Plus deurcontrollers te zijn met ondersteuning van PIN codes.
» De Paxton server staat ingesteld op een vast ip adres.
» De Meshlink Gateway dient te worden geplaatst in hetzelfde lokale (VLAN) netwerk als de Paxton Net2 server.
» De Paxton server moet 24/7, continue aan staan om gebruikers en configuratiewijzigingen te kunnen synchroniseren.
» Er draait een Net2 versie van minimaal V6.02 of versie voor V6.0.7.13.307.4930 op de vaste PC (Net2 server) die op de vereniging staat. Bij voorkeur versie V6.06.12017.4376. Let op, het downgraden van de database is niet mogelijk! Zorg ervoor dat er dus niet een hogere versie wordt gebruikt dan V6.06.

Voor de huidige situatie is het te adviseren om een Paxton lezer met zowel keypad als RFID lezer te gebruiken. Op deze wijze kunnen er voor gebruikers zonder telefoon of bijvoorbeeld voor kinderen alsnog tags of passen worden uitgegeven. Zo blijft u flexibel bij gebruik van de mogelijke gebruikswijzen.

Meshlink benodigdheden

Voor de koppeling met de KNLTB of Meet and Play koppeling is er altijd een Meshlink gateway benodigd. Deze dient de club zelf aan te schaffen via Meshlink. Bij de gateway is tevens een abonnement bij Meshlink benodigd. De Gateway koppelt de Paxton Net2 toegangscontrole omgeving en de gegevens van de KNLTB via het internet en  synchroniseert deze continue voor een correcte werking.

Daarnaast moet er eenmalig contact op worden genomen met de leverancier van het ledenpakket (KNLTB.Club of AllUnited) om de functionaliteit van de pincodes in de ClubApp te kunnen activeren. Desgewenst kan ook (deels) gebruik gemaakt worden van kaarten of tags(elektronische sleutelhangers) met een RFID-chip. Deze kaarten of tags kunnen aan alle (of een deel) van de leden worden verstrekt. Voor clubs is op de website van Meshlink meer informatie te vinden over wat zij moeten doen om de koppeling te realiseren.

Het gebruik van een inbraakalarmsysteem i.c.m. Meshlink

Integreer het Net2 toegangscontrolesysteem eenvoudig met een inbraakalarmsysteem Net2 kan controleren of het inbraakalarm in- of uitgeschakeld is. Als het inbraakalarm ingeschakeld is, zal Net2 alleen toegang verlenen aan gebruikers die gemachtigd zijn om het systeem uit te schakelen. De toegang wordt geweigerd aan alle gebruikers zonder inbraakalarm rechten, ongeacht hun normale toegangsrechten. Andere deuren kunnen ook voor gebruikers geblokkeerd worden wanneer het inbraakalarm systeem ingeschakeld is (bv. een achterdeur). Het enige wat u hoeft te voorzien is een statuscontact van uw alarmsysteem per deur. Wanneer er voor het eerst toegang wordt verleend, schakelt de Net2 deurcontroller het relais om het inbraakalarm uit te schakelen. Als het inbraakalarm systeem uitgeschakeld is wordt de deur ontgrendelt en gelden de normale toegangsrechten weer voor alle gebruikers. 

meshlink paxton integratie

Toegang verlenen voor verenigingen was nog nooit zo simpel! Met Meshlink kan eenvoudig (tijdelijk) toegang worden verleent. De gegevens worden automatisch in Paxton verwerkt vanuit Meshlink. Dit kan tevens zeer eenvoudig worden gecombineerd met de KNLTB Clubapp wanneer het een tennis of padel vereniging betreft. Wij verzorgen de gehele Paxton configuratie en installatie zodat deze door Meshlink kan worden gekoppeld.

» Eenvoudig in gebruik
» Licht, toegang, alarm, parkeren en meer
» Paxton Net2 integratie
» KNLTB Club app integratie
» Éen programma voor alle gegevens

camerabeveiliging

De voordelen van Paxton

RRB Security voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden u complete ontzorging van uw beveiliging en werken met doelgerichte oplossingen. Onze voorkeur voor toegangscontrole oplossingen gaat uit naar Paxton. Voordelen bij het gebruik van Paxton:

Betrouwbare componenten van hoge kwaliteit
Gratis en levenslange software updates
Schaalbaar en eenvoudig uit te breiden
5 Jaar omruilgarantie
Volledige geproduceerd en ondersteunt vanuit de EU

toegangscontrole

Toegangscontrole paslezers

Paslezers worden gebruikt om toegang tot een object te verlenen door middel van een toegangstoken. Dit kan door middel van bijvoorbeeld de volgende technieken: NFC chip, RFID pas, biometrische authenticatie of toegangscode. Dit is geschikt voor vrijwel iedere onderneming.

Niet alleen kunt u op afstand toegang verlenen maar ook zien in de software wie en wanneer zijn of haar pas heeft aangeboden. Op deze wijze oefent u totale controle uit over de toegang zonder iedereen een fysieke toegangssleutel te hoeven verlenen. Toegangsrechten kunnen op afstand worden gewijzigd of ingetrokken, waardoor het beheer van de toegang dynamisch en eenvoudig aanpasbaar is. De registratie van toegangsmomenten en toegangssleutels wordt hierdoor zeer inzichtelijk.

RRB Security voor uw toegangscontrole projecten 

RRB Security is al sinds 1995 actief in het installeren van beveiligingsmaatregelen. Uiteraard bieden wij ook andere diensten aan zoals camerabeveiliging, alarmsystemen en video intercoms. Samen met onze ICT specialisten bouwen wij oplossingen op maat maken voor uw specifieke situatie.

Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met gewone sloten en sleutels.

Samen kijken we naar uw wensen en wat u graag zou willen zien binnen het systeem. Eventueel kunnen we de controles combineren met camerabewaking en een alarmsysteem met meldkamer. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

⭐ Waarom Kiezen Voor Toegangscontrole ?

Door middel van een toegangscontrole systeem kunt u op ieder moment zien wie zijn of haar pas/tag heeft aangeboden. U kunt de toegang flexibel instellen per dag, uur, week. Ook kunt u op basis van de persoon de toegang tijdelijk ontzeggen of blokkeren.

⭐ Paxton Access Control

RRBSecurity werkt met Paxton net2. Paxton is de koploper op het gebied van toegangscontrole in Europa, Gaat uw product binnen 5 jaar kapot? Dan krijgt u een geheel nieuw component die wederom is voorzien van 5 jaar echte omruilgarantie!

⭐ Hoe kan ik Toegangscontrole aanvragen?

Als u via onze website een aanvraag doet voor een toegangscontrole systeem nemen wij vrijblijvend contact met u op om een afspraak te maken op locatie. Wij nemen een offerte op, op basis van uw wensen en eisen. Vervolgens ontvangt u kort na ons bezoek een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een toegangscontrole systeem.