Camerabeveiliging voor Bedrijven

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Gespecialiseerd in camerabeveiliging voor bedrijven

Voor iedere onderneming een passende beveiligingsoplossing

Al sinds 1995 voorzien wij bedrijven en particulieren van camerabewaking. Camerabewaking heeft vele vormen. Video Management Systemen met koppelingen als kenteken herkenning, tot DVR Recorders geschikt voor bedrijven en particulieren. Kortom, wij kunnen u helpen in al deze situaties. Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan.


» Geheel vrijblijvende offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

» Hoog kennisniveau

» Actief sinds 1995

 

Camerabeveiliging voor uw bedrijf, waar, hoe & waarom?

Voordat u uw bedrijf gaat voorzien van camerabeveiliging / camerabewaking moet u weten wat het precieze doel van de beveiliging moet wezen. Dient er overzicht te zijn? Is het alleen voor de verzekering? Moeten er kentekens kunnen worden gelezen? Moet er ‘s nachts een duidelijk beeld zijn? Deze vragen zijn essentieel voor de juiste werking van uw systeem

Wat zijn de kosten van camerabewaking voor bedrijven

Er zijn 2 soorten kosten voor een bewakingscamera
Variabele kosten & Vaste kosten

Variable kosten zijn de installatie uren, wij maken een inschatting hoelang het werk in beslag neemt en maken een all-in installatie prijs. U krijgt deze samen met verdere informatie in uw mailbox in vaak nog dezelfde week. Onder de vaste kosten valt de hardware. Bewakingscamera’s, recorder, switches, installatie materiaal. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen en verwerken deze in een open offerte. Zo kunt u zien dat u geen excessieve prijzen betaald. Kortom, gewoon een eerlijke mooie prijs!

Professionele camerabewaking installatie of DIY?

Verschil tussen doe het-zelven & aanleg door een professioneel camera installatie bedrijf
Om kosten te besparen leggen sommige klanten zelf hun eigen camerasysteem aan. Indien u beschikt over de juiste kennis m.b.t ICT, montage techniek & technische afstelling apparatuur is dat soms voordeliger. Echter gebeurt het vaker dan niet dat mensen van een koude kermis thuis komen, dit vooral door slecht functionerende apparatuur / slechte beeldkwaliteit van de beveiligingscamera (’s) of bijvoorbeeld disfunctionerende apparatuur. Dit alles zijn slechts enkele redenen waarom wij adviseren altijd een camera installatie bedrijf in de arm te nemen. Zaken als garantie, technische vraagstukken en afstelling zijn lastig op te lossen.

Vraag direct een gratis offerte op locatie aan zodat ook uw bedrijf of huis wordt voorzien van camerabewaking

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een gratis offerte op locatie, d.m.v. een accurate prijslijst kunnen wij direct aangeven wat u kwijt bent voor de apparatuur inclusief installatie. Wacht niet langer en laad u geheel vrijblijvend adviseren door één van onze professionele camerabewaking adviseurs!

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Geen kosten achteraf

Wij houden net als u niet van verassingen achteraf. Daarom maken wij voor u graag een all-in prijs. 1 van onze specialisten op het gebied van beveiliging komt bij u langs, en maakt samen met u een overzicht van de wensen en eisen. Op basis daarvan krijgt u een accurate prijsschatting ter plaatse, en dezelfde werkweek nog een volledige all-in offerte! Uiteraard zeer scherp geprijsd.

Wij ontzorgen uw bedrijf op het gebied van camerabeveiliging. Alles wordt geregeld, van A tot Z. Van de oplevering tot het onderhoud, en van technische support tot nazorg.

Camerabeveiliging voor bedrijven:

Vrijblijvende offerte op locatie
Scherp geprijsde offerte incl. plan van aanpak
Installatie / Configuratie / Montage
Ontzorging van al uw beveiliging
Professionele helpdesk
24/7 monitoring van uw systeem
Geen extra of onverwachte kosten
Service afspraken
3 Jaar standaard garantie

RRB-Security heeft ervaring in veel sectoren. Van hoogspanningsstations tot distributiecentra en overheidsinstellingen. Wij beschikken over de benodigde ervaring om een project in goede banen te leiden. Wij denken met uw onderneming mee, en zoeken voor iedere situatie een gepaste oplossing.
Door onze ervaring in onder andere:

Toegangscontrole
Bouwplaats beveiliging
Alarmsystemen
WiFi netwerken
Draadloze Straalverbindingen
Camerabewaking voor particulieren

Beschikken wij over meer ervaring & invalshoeken dan andere beveiligingsbedrijven