Milestone XProtect Professional+ voor Gemeente de Fryske Marren

Scope: 40+ ultra low light IP camera’s Full-HD
Gebruikte merken: Sony, Bosch, Milestone
Soort Systeem: Video Management Systeem
Toepassing: Gementeelijk centraal cameratoezicht 
Locatie: Joure

Gemeente de Fryske Marren had al langer de vraag voor een centraal camera platform wat ook in de toekomst nog verder kan worden uitgebreid en gecombineerd met andere beveiligingsdisciplines. Met deze redenen is er gekozen voor Milestone als VMS platform. Verschillende locaties zijn via beveiligde verbindingen gekoppeld om al het cameratoezicht in de gemeente te centraliseren.

 

Uitdagingen en technieken

De camera’s zijn verdeeld over drukke locaties & hot spots in de gemeente. Door middel van een snel netwerk & HA server omgeving is er gezorgd voor een stabiele en toekomstbestendige Video Management Oplossing. Er is gekozen voor Sony & Bosch als cameraleverancier. Dit vanwege de hoge kwaliteit van de camerabeelden en de 3 jaar garantieperiode. De camera’s functioneren goed in low-light omstandigheden, dit maakt ze zeer geschikt voor de doeleinden waar ze specifiek voor zijn ingezet. Er is korte metten gemaakt met alle losstaande DVR oplossingen en gekozen voor een centrale Milestone Professional+ Installatie.

Milestone XProtect als platform

Milestone XProtect is een open platform voor camera beveiliging. Naast camera beveiliging kunnen ook vrij eenvoudig intercoms, inbraak systemen & toegangscontrole onder andere eenvoudig worden gecombineerd. Lees hier over de mogelijkheden met Milestone

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem Breda Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiligingCamerasysteem Breda Camerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld...

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Camerabeveiliging voor Stichting Distinto Scope: 15 Full-HD Camera'sGebruikte merken: Dahua, Ubiquiti, Mirasys, DellSoort Systeem: Video Management SysteemToepassing: Cameratoezicht in en rondom logeerhuisLocatie: Barendrecht Beveiligingscamera's zijn vandaag de dag...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera bewaking kinderopvang Voldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk...