Bouwplaatsbeveiliging


Bouwplaatsbeveiliging laten plaatsen

Bouwplaatsbeveiliging is tegenwoordig helaas onmisbaar. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks steeds meer geld en frustratie. Hierbij telt niet alleen directe schade aan uw eigendommen door inbraak en vernieling, maar ook de indirecte gevolgschade zoals lange vertragingen en het niet halen van deadlines en opleverdata is een veelvoorkomend probleem. RRB-Security biedt hiervoor een betaalbaar en excellent systeem. Beveiliging van uw locatie is binnen no-time geregeld.

Slimme alarmering & detectie van ongewenste personen
Snelle levering en plaatsing van onze beveiligingsoplossingen
Snel & betaalbaar geplaatst
Grotere pakkans
Verificatie door middel van videobeelden voorkomt valse alarmeringen

bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging op maat

Geen enkele locatie is hetzelfde en elke bouwplaats heeft weer andere eisen. Met bouwplaatsbeveiliging op maat kijken wij welk systeem voor uw situatie het beste past. Met plug & play oplossingen kunnen wij direct een bouwplaats beveiligen vanaf het moment dat de grond bouwrijp gemaakt wordt. Wij kunnen een systeem installeren om de omgeving permanent te beveiligen of om de bouwplaats aan bepaalde veiligheidseisen te laten voldoen. Dankzij onze oplossingen kunnen we zelfs meer vastleggen, dan alleen bewijsmateriaal.

Voordelen bouwplaatsbeveiliging van RRBSecurity

Intelligente oplossingen
Directe politieopvolging
Vandaalbestendig
Eenvoudige verificatie van personen
U heeft inzicht in een logboek en evt. cameratoezicht

Beveiliging door heel Nederland

Video en alarm oplossingen voor bouwplaatsen & high-risk locaties. Wij maken graag een afspraak om te zien hoe wij u het beste kunnen verder helpen!

Bouwplaatsbeveiliging niet meer weg te denken

De opvallende LED verlichting, overal door heel Nederland te vinden. Onze bouwplaat beveiliging systemen maken hier tevens gebruik van. Onze alarm en videobewaking is getest door onder andere de netspanningsbeheerders in Nederland & de Nationale Politie. Hebben wij uw interesse al gewekt? Neem gerust contact met ons op over de details!

Snelle plaatsing
Eigen servicedesk
Deskundig advies
Zowel huur als koop
Meldkamer opvolging
Toegang tot live beelden camera’s

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Bouwplaats alarmsysteem

Bouwplaatsbeveiliging is helaas iets wat noodzakelijk geworden is. RRBSecurity maakt gebruik van slimme alarm detectoren. Deze zogenaamde “slimme pir” bevat een camera welke bij beweging afgaat en automatisch een videofragment verstuurd naar de meldkamer. De meldkamer kan hierdoor verifiëren of er daadwerkelijk een dreiging is. Hiermee worden ook de kosten bespaard voor onnodige alarmopvolging.

Voordelen:

✓ Systeem werkt op batterijen, geen spanningsvoorziening nodig
Voordelige bouwplaatsbeveiliging welke uiterst betrouwbaar is
Combineerbaar met intelligente camerasoftware
✓ In combinatie te gebruiken met onze camerabewaking oplossing
✓ Ideaal voor (leegstaande) gebouwen waar geen spanning is
✓ Altijd doormelding
✓ Afschrikking door sirene en flitsers

Totaal oplossingen voor bouwplaatsen

RRBSecurity voorziet in totaal oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging. Wij werken met een selectie betrouwbare partners om de gehele procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Procedure:

Detectie
Meldkamer verifiërd de detectie d.m.v. slimme alarmdetectors en/of bewakingscamera’s
Bij verdachte omstandigheden wordt er alarmopvolging aangeroepen of direct de politie gebeld
✓ De meldkamer houdt de omgeving in de gaten d.m.v. onze beveiligingsoplossing
✓ Aankomst alarmopvolging van PAC of Politie
Na alarmopvolging wordt er een rapport gemaakt op basis van de gebeurtenissen
Een contactpersoon van uw organisatie wordt gebeld & ingelicht over de situatie

Enorme stijging in bouwplaats diefstal

Diefstal van bouwplaatsen is een erg groot probleem in heel Nederland. Van rijplaten, tot koperen bekabeling in hoogspanningsstations. De schade loopt soms op tot in de honderdduizenden euro’s.

Wat gebeurt er als de stroom of internet verbinding weg valt?

Onze oplossingen werken veelal zonder voedingen, indien deze dat wel vereisen maken wij gebruik van noodstroom zodat er altijd toezicht is. Ook als er een onderbreking in de voeding van onze apparatuur plaats vindt.

Bouwplaatsbeveiliging door heel Nederland

RRB-Security voorziet bedrijven door heel Nederland van bouwplaatsbeveiliging. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht en ga maar zo door. Bouwbeveiliging is een van onze specialiteiten. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u behoefte aan een “normaal” alarmsysteem of camerasysteem dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een gratis offerte,

RRBSecurity heeft een breed scala aan bouwplaatsbeveiliging oplossingen. Maatwerk, maar ook snel inzetbare camerasystemen & alarmoplossingen. Voor een demo of informatie aanvraag bent u welkom op ons kantoor. Deze informatie kunt u uiteraard ook via de telefoon of mail ontvangen.