Milestone – Automatische Kenteken Registratie & Overzicht

Scope: 8+ 4K IP Camera’s, Low light (Starlight) ANPR Camera’s
Gebruikte merken: Milestone, Dell, Ubiquiti, Dahua
Soort Systeem: Video Management Systeem, ANPR
Toepassing: Automatische registratie kentekens & container zegel controle
Locatie: Maasvlakte

Automatische registratie & zegel controle

Een camerasysteem gebruiken om een bepaald kenteken terug te zoeken kan veel tijd kosten. U kunt bezoekers laten inschrijven maar direct de camerabeelden erbij zoeken kan veel tijd kosten. Lastige zoekfuncties, verkeerd lopende tijden, winter/zomertijd problemen enzovoort. Om het proces te bespoedigen is hier gekozen voor ANPR.

ANPR van Milestone

Door middel van de ANPR (Automatic Number Plate Recognition) kan er eenvoudig op het kenteken of delen van een kenteken worden teruggezocht. Door een camera zowel aan de voorkant als de achterkant te plaatsen worden zowel het kenteken van de vrachtwagen zelf als de trailer geregistreerd. Op deze wijze kan er eenvoudig worden gecontroleerd wanneer de vracht is binnen gekomen.

Container zegel controle

Naast de automatische kenteken registratie is deze locatie uitgerust met meerdere 4K camera’s. De camera’s brengen in beeld hoe groot de container is en of de zegel op de container klopt. Op deze wijze verdiend het camerasysteem zich voor Rhenus Logistics eenvoudig terug en beschikken zij over een toekomstbestendig videobewakingsplatform voor de toekomst. 

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Dahua Camerasysteem voor VvE Pietersberg Scope: 11x 4 Megapixel Camera Gebruikte merken: Ubiquiti, Dahua Soort Systeem: Network Video Recorder (NVR) Toepassing: Cameratoezicht tegen vandalisme Locatie: Capelle a/d Ijsel VvE Pietersberg had behoefte aan een...

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem Breda Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiligingCamerasysteem Breda Camerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld...

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Camerabeveiliging voor Stichting Distinto Scope: 15 Full-HD Camera'sGebruikte merken: Dahua, Ubiquiti, Mirasys, DellSoort Systeem: Video Management SysteemToepassing: Cameratoezicht in en rondom logeerhuisLocatie: Barendrecht Beveiligingscamera's zijn vandaag de dag...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera bewaking kinderopvang Voldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk...