Milestone Camerasysteem voor Paard

Professionele VMS oplossing

Scope: 40+ low light IP camera’s (Fisheye) Full-HD t/m Quad-HD
Gebruikte merken: Dell, Dahua, Milestone
Soort Systeem: Video Management Systeem
Toepassing: Toezicht tijdens concerten & evenementen
LocatieDen Haag

Voor ‘t Paard in Den Haag, vroeger ook wel bekend als Paard van Troje, hebben wij een uitgebreide Milestone Installatie mogen opleveren. Als vroege bezoekers van ‘t Paard vonden wij dit dan ook nostalgisch project! Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit project voor ‘t Paard hebben mogen realiseren!

Lichtsomstandigheden

Door alle lichtseffecten kan cameratoezicht in de zalen een grote uitdaging vormen. Wij hebben een live demo opgesteld. Hiervoor hebben wij 3 merken getest. Axis, Sony en Dahua.
Door de prijs / kwaliteit verhouding van Dahua is de keuze daarom op Dahua gevallen. Met de ICT Partij is er een gesloten IP netwerk opgezet zodat er niet naar buiten of vanaf buitenaf kan worden gecommuniceerd met de apparatuur. De camera’s kunnen door meerdere afdelingen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Omdat het ‘t Paard ook een groot belang heeft bij het waarborgen van de privacy van hun gasten, hebben wij mede met die reden gekozen voor Milestone. Milestone is een professioneel video management platform geschikt voor kleine tot zeer grote installaties.

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Dahua Camerasysteem voor VvE Pietersberg Scope: 11x 4 Megapixel Camera Gebruikte merken: Ubiquiti, Dahua Soort Systeem: Network Video Recorder (NVR) Toepassing: Cameratoezicht tegen vandalisme Locatie: Capelle a/d Ijsel VvE Pietersberg had behoefte aan een...

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem Breda Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiligingCamerasysteem Breda Camerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld...

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Camerabeveiliging voor Stichting Distinto Scope: 15 Full-HD Camera'sGebruikte merken: Dahua, Ubiquiti, Mirasys, DellSoort Systeem: Video Management SysteemToepassing: Cameratoezicht in en rondom logeerhuisLocatie: Barendrecht Beveiligingscamera's zijn vandaag de dag...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera bewaking kinderopvang Voldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk...