Beveiligingscamera laten installeren

Gespecialiseerd in beveiligingscamera systemen installeren

Voor iedere omgeving een passende oplossing

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogstaande beveiligingscamera systemen. Als specialisten voorzien wij in maatwerk voor grote, maar ook kleine organisaties.

beveiligingscamera laten installeren

Maatwerk Beveiligingscamerasysteem

Wij specialiseren ons in alle aspecten met betrekking tot cameratoezicht. Heeft u een vraag of de behoefte voor een beveiligingscamera oplossing die niet standaard wordt verkocht? Onze lassers, metaalbewerkers en ICTers zorgen voor unieke oplossingen op de markt.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte laten opmaken op locatie. Advies op maat over het laten plaatsen van een beveiligingscamera oplossing.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie. 

Jarenlange ervaring in vrijwel alle sectoren

Onze beveiligingscamera specialisten werken al vele jaren in allerlei sectoren om de beveiliging scherp te houden. Voor iedere sector kunnen wij een passend advies met bijbehorende offerte uitbrengen.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

beveiligingscamera laten installeren

Beveiligingscamera’s hedendaags onmisbaar 

Zorgeloos beveiligingscamera’s laten installeren? Beveiligingscamera’s zijn vandaag de dag onmisbaar. Naast de preventieve werking van beveiligingscamera’s laten plaatsen, werken deze ook tegen vandalisme, bedrijfsfraude, geweld en meer.

Door moderne technieken kunt u altijd en overal uw camerabeelden bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status op uw terrein. 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op locatie. Zo krijgt u een stukje persoonlijk advies en krijgt u van ons ter plekke de prijs voor de gehele installatie.

Waar moet u op letten bij het laten installeren van een camerasysteem?

» Beheer van beveiligingsapparatuur

Via welke wegen wordt uw beveiligingscamera oplossing zelf beveiligd tegen digitale criminelen en ongewenste gasten? Voorziet uw installateur de recorder wel van de meest recente updates? Dit zijn vragen die helaas veel over het hoofd worden gezien. Het is van belang dat u stil staat bij deze beveiligingskwesties.

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe bekijkt u de camerabeelden? Kan dit via een webbrowser? Zo ja werkt deze op de huidige HTML 5 standaard? Zorg dat u zich verdiept in de bijgeleverde app en/of software. Gratis software is uiteraard fijn, maar heeft vaak kantelpunten op het vlak van ondersteuning, updates en beveiliging.

» Soort beveiligingscamera’s laten installeren

Er bestaan vele soorten oplossingen voor beveiligingscamera’s. Er zijn allerlei verschillende transmissie technieken die invloed hebben op de werking van uw systeem. Denk hierbij aan het gebruik van Wi-Fi, HDCVI / Coax, IP/UTP. Heeftu nog analoge coax bekabeling, maar kunt u geen nieuwe kabels trekken? Dan kunt u gebruik maken van HD over coax techniek. *HD-CVI* ook wel HD-SDI genoemd. Afhankelijk van het gebruikte merk.

» Resolutie van de bewakingscamera’s

Weet u het verschil tussen de veelvoorkomende beveiligingscamera resoluties? Zorg dat u een goed idee heeft van de verschillende opties en vergelijk de beeldkwaliteit op internet. Hier kunt u veel over lezen. Het meest voorkomende hedendaagse dag is Full-HD (2 Megapixel, 1920X1080). Daarna komen resoluties als 4 Megapixel, 8-12 Megapixel (4K).

» AVG wetgeving omtrent beveiligingscamera’s

Bent u op de hoogte omtrent de regels van de AVG wetgeving? Is uw organisatie hier al mee bezig of heeft u hierbij hulp nodig op het gebied van cameratoezicht? Welke data mag er worden bewaard en welke niet? Worden de camerabeelden maximaal 28 dagen bewaard? Allemaal vraagstukken waar u stil bij moet staan.

Gespecialiseerd in Video Management Software oplossingen

RRB-Security is een gecertificeerde Milestone Gold partner. Wij specialiseren ons in grootschalige Milestone installaties. Milestone is een open platform wat verschillende soorten oplossingen door middel van camerabeveiliging, toegangscontrole, alarm en slimme camera koppelingen eenvoudig kan combineren. Wij helpen u graag met uw vraagstukken omtrent Milestone en de mogelijke toepassingen daarvan. Lees hier meer over wat Milestone te bieden heeft.

Milestone VMS

Slimme beveiligingscamera oplossingen

Beveiligingscamera’s worden met de dag intelligenter en accurater. Het is inmiddels voor betaalbare prijzen mogelijk om zelfs als particuliere klant slimme camerabeveiliging toe te passen. 

Wilt u meer lezen over het gebruik van oplossingen zoals video content analyse, kentekenregistratie en gezichtsherkenning? Klik dan hier

Beveiligingscamera laten installeren is geen overbodige luxe

Nederland bukt al jaren onder een golf van criminaliteit. Naast woninginbraken, auto-inbraken komen ook veel overvallen en gevallen van diefstal voor. De Politie kan en wil daarnaast ook niets doen zonder camerabewakingsbeelden omdat de pakkans zonder deze camerabeelden vrijwel nihil is. Dagelijks voorzien wij zowel zakelijke klanten als particulieren van bewakingscamera (‘s). Door de lage prijzen van scherpe Full-HD bewakingscamera’s (of hoger) is camerabewaking voor vrijwel iedereen interessant geworden. U kunt de camerabeelden gemiddeld 2-3 weken terug kijken. Afhankelijk van de hoeveelheid beweging en de hoeveelheid opslag. Daarnaast kunt u eenvoudig uw eigendommen in het zicht houden. Naast simpele opnames worden camerasystemen ook veel gebruikt voor slimmere oplossingen. Denk hierbij aan kenteken camera’s, snelheidscontroles, objecten herkenning enzovoort. Meer hiervoor weten? Vraag direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om een beveiligingscamera (systeem) te laten plaatsen

Onze beveiligingsadviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze uitgebreide kennis. U ontvangt dezelfde dag nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen / camerabewaking te installeren. Dus wacht niet langer en vraag hier direct uw offerte aan Niet alleen verzorgen wij de gehele installatie en support, maar wij zorgen er ook voor dat u wordt ontzorgt. U kunt met al uw beveiligingsvragen bij ons terecht. Met onze brede expertise rond beveiliging voorzien wij uw bedrijf of huis van de juiste oplossingen.

Bewakingscamera laten installeren – hoe wat en waar

Een bewakingscamera laten installeren kan van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid worden beschouwd. Als u kiest voor een enkele camera dan kan het vrij eenvoudig worden opgelost. U kunt opname op SD kaart doen of op een NVR of DVR recorder. U kunt ook voor een VMS (Video Management System) kiezen, dan krijgt u de beschikking over bijvoorbeeld koppelingen met andere beveiligingsinstallaties zoals alarm of toegangscontrole, intercoms of automatische kenteken herkenning. Kortom, laat u informeren door een professional over de mogelijkheden

  📷 Hoe snel kunnen jullie komen voor een beveiligingsofferte?

  Als u ons contactformulier invult proberen wij dezelfde dag nog contact met u te maken voor een vrijblijvende offerte omtrent het laten installeren van beveiligingscamera's.

  📷 Wat voor keuzes bieden jullie voor beveiligingscamera's?

  Wij bieden een breed assortiment A-merken op het gebied van beveiligingsapparatuur. Denk aan Bosch, Dahua, Axis, Sony, Vivotek en meer. Wij werken grotendeels merk onafhankelijk en passen per project de best passende oplossing in onze ogen toe.

  📷 Waarom zou ik kiezen voor RRBSecurity?

  RRBSecurity is gespecialiseerd in beveiligingscamerasystemen. Wij produceren maatwerk oplossingen op het gebied van beveiliging sinds 1995. Onze oplossingen schalen eenvoudig mee van kleine tot zeer grote organisaties. Wij maken graag een vrijblijvende beveiligingscamera offerte.