Beveiligingscamera thuis

Een beveiligingscamera thuis kan u helpen om weer een veilig gevoel te krijgen in uw eigen woning. Als u slachtoffer bent geweest van een inbraak, dan laat dit vaak z’n sporen na. U durft uw huis bijvoorbeeld niet meer onbeheerd te laten. Of u durft zelfs niet meer alleen thuis te zijn. Gelukkig kan u RRB Security inschakelen om weer een veilig gevoel in uw eigen woning te krijgen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw situatie te bekijken. Ter plaatse kunnen we kijken wat er nodig is om uw woning te beveiligen. Binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met een all-in prijs. U krijgt dus geen onverwachte kosten en u weet exact wat u kwijt bent voor het beveiligen van uw woning. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Wat kost een beveiligingscamera thuis?

De meeste consumenten kiezen voor een DVR camerasysteem. Dit is een goedkoop camerasysteem gericht op particulieren. Hierbij kan u één tot tien camera’s aansluiten zonder licentiekosten voor software. Een DVR systeem sluiten wij meestal aan op een COAX kabel. U kan via de COAX kabel Full HD tot 4K beelden opnemen in en rond uw woning. Eventueel kunnen deze beelden opgeslagen worden op een DVR recorder. U kan deze beelden tot wel drie maanden lang terugkijken. U heeft al een DVR systeem vanaf een paar honderd euro. Een DVR systeem is ideaal voor consumenten die graag een beveiligingscamera thuis zoeken zonder poespas.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Gespecialiseerd in beveiligingscamera systemen

Een beveiligingsbedrijf dat met u meedenkt

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69


» Gratis offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Hoog kennisniveau

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Waarvoor zou u kiezen voor RRB Security?

RRB Security is natuurlijk niet het enigste bedrijf in Nederland dat voorziet in een beveiligingscamera systeem. Het is logisch dat u misschien gaat vergelijken. Of dat u wilt weten wie u nou echt in huis haalt? Bent u benieuwd wat ons beveiligingscamera systeem voor uw bedrijf of prive situatie kan betekenen? Aarzel vooral niet om ons contactformulier in te vullen en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.