Camera Beveiliging Loods / Opslag

Het beveiligen van een loods of opslagruimte is niets nieuws. Vandaag de dag beschikken de meeste bedrijven over een camerasysteem in hun bedrijfspand, zowel binnen als buiten.
Mocht uw bedrijf slachtoffer worden van diefstal of vandalisme, dan kunnen de camerabeelden als bewijsmateriaal dienen. Hiernaast werkt het camerasysteem natuurlijk ook nog eens preventief, stelend personeel of buitenstaanders met slechte bedoelingen worden afgeschrikt door de camera beveiliging in uw pand of loods.

 Camerabeveiliging Winkels
Hoeveel bewakingscamera’s heeft mijn bedrijf nodig?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders, daarnaast is het van belang dat er een duidelijk beeld is wat er van de camera’s wordt verwacht.
Dienen deze voor een totaalplaatje? afschrikking? Of moeten er soms kentekenplaten mee kunnen worden gelezen? Er is dus een hoop om rekening mee te houden.
Zorg dat u zelf een goed beeld heeft van uw beveiligingsbehoeftes m.b.t. de camera beveiliging.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte voor een camerasysteem?
Vraag deze hier aan

Wat zijn de kosten van een camerabeveiligingssysteem?

Er zijn 2 soorten kosten voor een camerabewakingssysteem.

  • Variabele kosten
  • Vaste kosten

Variable kosten zijn de installatie uren, wij maken een inschatting hoelang het werk in beslag neemt en maken een all-in installatie prijs. U krijgt deze samen met verdere informatie in uw mailbox in vaak nog dezelfde week.

Onder de vaste kosten valt de hardware. bewakingscamera’s, recorder, switches, installatie materiaal. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen en verwerken deze in een open offerte. Zo kunt u zien dat u geen excessieve prijzen betaald. Kortom, gewoon een eerlijke mooie prijs!

Garantie op uw camera systeem

Onze camera systemen beschikken over standaard 3 jaar garantie op alle hardware. Geen gedoe, gewoon 3 jaar. We wisselen de kapotte hardware om voor nieuwe hardware zonder vragen.

Voorbeeld van een camerabewakings installatie door RRB-Security in een bedrijfsloods

MTC-Forklifts MTC-Forklifts is nu voorzien van een 4 Megapixel Dahua camera beveiliging systeem.
Door middel van een 40 inch monitor kunnen alle beelden gedetailleerd worden bekeken.

MTC heeft nu een mooi totaaloverzicht van hun bedrijfsterrein. De geautoriseerde personen kunnen tevens eenvoudig via hun computer of smartphone
de camerabeelden bekijken. Of dat nou vanuit huis is of op vakantie.

camera beveiliging loods camerabewaking loods opslag ruimte bedrijfshall

camerabeveiliging loods (1)
camerabewaking pand
camerabeveiliging loods