Camerabeveiliging Rotterdam

Gespecialiseerd in camerabeveiliging – Rotterdam

Schaalbare, professioneel, maatwerk camerabeveiliging
Al sinds 1995 voorzien wij bedrijven, instanties en particulieren van camerabeveiliging in Rotterdam en omstreken. Voor iedere doelgroep bieden wij passende en schaalbare camerabeveiliging oplossingen.

camerabeveiliging rotterdam

Camerabeveiliging Rotterdam

Onze camerabeveiliging oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren in regio Rotterdam en omstreken.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie in Rotterdam voor camerabeveiliging. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waarom camerabeveiliging Rotterdam? 

Heeft u interesse in camerabeveiliging in de regio Rotterdam?

Al sinds 1995 zijn wij de expert op het gebied van camerabeveiliging. Ons klantenbestand is gecentreerd rond de regio Rijnmond. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van geavanceerde camerabeveiliging oplossingen.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf en personeel veilig kunnen werken onder het toeziend oog van beveiligingscamera’s.

Wij voorzien in pro-actieve monitoring. Dit houdt in dat wij uw apparatuur 24/7 kunnen monitoren op prestaties, werking, calamiteiten en veiligheid.

 

camerabeveiliging rotterdam

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerabeveiliging in Rotterdam?

» Opnameduur beveiligingscamera’s

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Type beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

camerabeveiliging rotterdam

» Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

» Plaatsing en locatie camerabeveiliging

Waar moeten de beveiligingscamera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

» Omgeving van de beveiligingscamera

Moet de beveiligingscamera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de camera ‘s nachts beeld kunnen opbouwen?

» Doeleinde camerabeveiliging

Wat is het doel van de beveiligingcamera’s? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

camerabeveiliging rotterdam

Software koppelingen voor camerabeveiliging

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Contact opnemen?  085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Regel uw camerabeveiliging Rotterdam snel en voordelig

Professionele camerabewaking Rotterdam hoeft echt niet meer met ouderwetse kabels die door de hele zaak getrokken worden. Wij begrijpen heel goed dat als u een mooi pand huurt u geen kabels wil zien van uw beveiligingsinstallatie. Wij proberen als installateur de bekabeling zo goed als mogelijk weg te werken. Buiten langs, onderdoor of boven het plafond. Soms is een klein stukje zicht niet te voorkomen als een pand al is afgebouwd. We doen er echter alles aan om dit te voorkomen. Onze beveiligingscamera’s zijn klein, compact en modern. Deze hoeven niet enorm op te vallen en zijn voorzien van een robuuste metalen behuizing. Dit oogt en voelt professioneel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat niet alleen de camerabeelden zelf van professionele kwaliteit zijn, maar ook de beveiligingscamera’s zelf mooi ogen! Daarnaast bieden wij ook professionele alarmsystemen aan, geschikt voor particuliere en zakelijke oplossingen

Regel uw complete camerabeveiliging in Rotterdam

Bent u eigenlijk op zoek naar iemand die meer kan regelen dan alleen camerabeveiliging in Rotterdam? Wij ontzorgen u graag met alle problemen die te maken hebben omtrent de beveiliging van uw pand. Het maakt ons niet uit of u een zzp’er bent met een klein kantoorpand of u een groot bedrijf heeft. Wij komen graag bij u langs om te helpen om uw pand weer veilig te maken. Naast een bewakingscamera in Rotterdam installeren kunnen wij u helpen met de complete beveiliging van uw pand.

Vraag een vrijblijvende offerte voor camerabeveiliging Rotterdam

U wil weten wat camerabeveiliging Rotterdam kost? Aarzel niet langer en kom gerust bij ons langs in de showroom om de mogelijkheden met uw eigen ogen te bekijken. Heeft u geen tijd? Geen probleem wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies over uw nieuwe beveiliging. Bent u van plan om te investeren in een beveiligingscamera Rotterdam? Zoek niet langer verder. Als gespecialiseerd beveiligingsinstallateur zorgen wij ervoor dat uw personeel zich veilig voelt op locatie. U kan voortaan met een gerust hart de zaak afsluiten omdat u weet dat het bedrijf in goede handen is. Als geen ander ontzorgen wij ondernemers en zorgen we ervoor dat u geen omkijken meer heeft over uw beveiliging!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom kiezen voor Camerabeveiliging in Rotterdam van RRBSecurity?

RRB-Security specialiseert zich 1995 in hoogstaande camerabeveiligingssystemen. Onze grootste groep klanten bevindt zich in de regio Rotterdam en omstreken. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren. Van de haven tot de zorg.

⭐ Wat kost camerabeveiliging plaatsen in Rotterdam?

Geheel afhankelijk van de kwaliteit beveiligingscamera's en de hoeveelheid werk kan de totaalprijs altijd anders uitpakken. Wel hebben wij richtprijzen voor camerabeveiliging pakketten tot en met 4 beveiligingscamera's. Deze kunt u vinden in onze setprijzen pagina's.

⭐ Hoe ontvang ik een vrijblijvende camerabeveiliging offerte in Rotterdam?

Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs op locatie voor advies en een gratis offerte. Deze is altijd geheel vrijblijvend. Na het adviesgesprek wordt u dezelfde week voorzien van een offerte via de mail. Hier vindt u alle informatie en specificaties van de geboden camerabeveiliging oplossing.

Bent u benieuwd naar de regelgeving en het beleid van de gemeente Rotterdam omtrent camerabeveiliging? Lees dan hier eens verder

Cameratoezicht beleid
Regelgeving cameratoezicht in openbare ruimtes