Camera
bewaking

Meer over camerabewaking en de prijzen daarvan

Offerte
Aanvragen

Dezelfde werkdag
reactie op uw aanvraag

Contact
opnemen

Meer informatie over onze diensten of producten?

Beveiligingsbedrijf Rotterdam

 • WERKWIJZE

  Stap 1: Neem contact op
  Stap 2: Gratis advies op locatie
  Stap 3: Uitvoer van onze offerte

 • GRATIS OFFERTE OP LOCATIE

  Deskundig advies op locatie
  Maatwerk offerte voor iedere installatie
  Heldere & vrijblijvende offerte

 • HELPDESK

  Duidelijke afspraken
  Deskundige medewerkers
  Korte communicatielijnen

 • INSTALLATIE

  Binnen 7 werkdagen
  Netjes weggewerkt & gemonteerd
  Uitleg systeem

Camerabewaking voor uw onderneming & woning | 010-3070819 | [email protected]

Beveiligingsbedrijf Rotterdam – Complete beveiliging van uw pand

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Rotterdam? Zoek vooral niet langer verder en schakel RRB Security in. Wij zijn al meer dan 22 jaar dé beveiligingsinstallateur in de regio Rijnmond en omstreken. Vergeleken met andere installateurs lopen wij voorop met onze ICT kennis. De laatste jaren is de beveiligingsbranche enorm veranderd.

Naast beveiligingscamera’s heeft u een systeem nodig om uw beveiliging op te laten draaiden. Wij onderscheiden ons met onze uitstekende ICT kennis. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor de beveiliging van uw pand. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

U bent op zoek naar de beste partij om uw beveiliging te regelen? Met RRB Security heeft u direct de partij met de meeste kennis in huis gehaald. Wij helpen u graag om de beveiliging van uw pand professioneel te regelen. Hierbij maakt het ons niet uit of we alleen langs komen voor een draadloze bewakingscamera.

Of dat u graag de complete beveiliging van een groot kantoorpand wil uitbesteden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend beveiligingsplan op te stellen. Wij regelen niet alleen camerabewaking, maar ook een alarmsysteem en/of toegangscontrole voor uw bedrijf.

camerabewaking plaatsen prijs

Beveiligingsbedrijf Rotterdam – Wij verzorgen puur maatwerk

U bent op zoek naar de beste partij om uw beveiliging te regelen? Met RRB Security heeft u direct de partij met de meeste kennis in huis gehaald. Wij helpen u graag om de beveiliging van uw pand professioneel te regelen. Hierbij maakt het ons niet uit of we alleen langs komen voor een draadloze bewakingscamera.

Of dat u graag de complete beveiliging van een groot kantoorpand wil uitbesteden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend beveiligingsplan op te stellen. Wij regelen niet alleen camerabewaking, maar ook een alarmsysteem en/of toegangscontrole voor uw bedrijf.

Van technische oplossingen voor uw draadloze bewakingscamera tot een draadloos alarmsysteem. Het maakt niet uit wat u nodig heeft wij verzorgen een oplossing op maat voor uw bedrijf. Van een kleine zzp’er tot een groot bedrijfspand in het buitenland. Als beveiligingsbedrijf in Rotterdam komen wij graag bij u langs. We kijken graag naar de mogelijkheden om uw pand te beveiligen. Met onze beveiligingsoplossingen kan u met een gerust hart uw pand afsluiten.

camerabewaking plaatsen

Geen kosten achteraf

Wij bij RRBSecurity houden net als u niet van verassingen achteraf. Daarom maken wij voor u graag een all-in prijs.
1 van onze specialisten op het gebied van beveiliging komt bij u langs, en maakt samen met u een overzicht van de wensen en eisen.
Op basis daarvan krijgt u een accurate prijsschatting ter plaatse, en dezelfde werkweek nog een volledige all-in offerte! Uiteraard zeer scherp geprijsd.

plaatsen camerabewaking

Waar wacht u nog op? Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte direct aan!

Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze uitgebreide kennis. U ontvangt dezelfde dag nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen / camerabewaking te installeren. Dus wacht niet langer en vraag hier direct uw offerte aan

Niet alleen verzorgen wij de gehele installatie en support, maar wij zorgen er ook voor dat u wordt ontzorgt. U kunt met al uw beveiligingsvragen bij ons terecht. Met onze brede expertise rond beveiliging voorzien wij uw bedrijf of huis van de juiste oplossingen.

Aarzel niet langer en neem contact op met RRB Security

Ga niet langer zelf aan de slag met de beveiliging van uw pand, terrein of woning. Laat uzelf volledig ontzorgen en schakel geheel vrijblijvend RRB Security in. Als beveiligingsbedrijf in Rotterdam regelen wij direct de beveiliging van uw pand. Eventueel kan u bij ons ook meteen een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem dan 24 uur per dag gemonitord wordt en er regelmatig updates uitgevoerd wordt. Kortom u heeft de perfecte partij voor uw beveiliging gevonden met RRB Security.

Wij voegen ons woord bij de daad

Statement: Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat volgens de laatste stand van de techniek de beveiliging van personen, goederen, objecten en processen realiseert. Deze norm kunnen wij uitsluitend realiseren op basis van gedegen toeleveranciers, een zorgvuldig gescreend personeelsbestand, een efficiënte werkwijze en hoge kwaliteitsnormen voor arbeid en materialen. Wij zijn ervan overtuigd dat een permanente kwaliteitsontwikkeling van onze mensen en middelen de beste bijdrage vormen aan een veilige omgeving. Zowel theoretisch, technisch, tactisch en praktisch streven wij het hoogste niveau na. In ons denken en handelen staat de klant centraal, elke opdrachtgever kan daarbij rekenen op een integere en doeltreffende aanpak.

camerabeveiliging voor bedrijven

Gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.
U krijgt dezelfde werkdag nog een telefoontje van onze beveiligingsexperts

camerabewaking plaatsen prijs

Camera Pakketten op maat

Mini-Dome

dahua minidome camera

Bullet

dahua bullet camera

Turret

dahua turret camera

Dome

Dahua Dome Camera

Prijstabel camerabewaking pakketten

Alle vermelden prijzen zijn excl. btw
(Indien niet goed weergeven, draai uw telefoon 90 graden)

Full-HD PrijsUltra-HD PrijsCamera's, Opslag & RecorderFunctiesOptioneel voor alle pakketten
€495€6651 Camera | 4 ch. recorder & 1 Terabyte opslagInfrarood: Ja€159 WiFi Long Range Access Point
€635€7552 Camera's | 4 ch. recorder & 1 Terabyte opslagTe bekijken via app: Ja€199 9-10 Inch monitor
€775€9103 Camera's | 4 ch. recorder & 1 Terabyte opslagBewegingsdetectie: Ja€155 21-22 Inch monitor
€915€10654 Camera's | 4 ch. recorderr & 1 Terabyte opslagMaximale resolutie: 4K€285 27-28 Inch monitor
€1105€13555 Camera's | 8 ch. recorderr & 1 Terabyte opslag3 Jaar standaard garantie: Ja€149 Backup noodstroom UPS
€1255€15056 Camera's | 8 ch. recorderr & 1 Terabyte opslagNachtzicht: 20~30 meter€560 Deur IP Intercom
€1405€16557 Camera's | 8 ch. recorderr & 1 Terabyte opslagHDMI & VGA uitgang: Ja
€1555€18058 Camera's | 8 ch. recorderr & 2 Terabyte opslagWaterdicht: Ja (IP66-67)
€2144€373016 Camera's | 16 ch. recorderr & 4 Terabyte opslagIP en HDCVI: Ja
€~€~Op Maat | Full-HD - Ultra-HD - 4K |

 Dezelfde werkdag reactie!

Wij ontzorgen uw bedrijf op het gebied van beveiliging. Alles wordt geregeld, van A tot Z. Van de oplevering tot het onderhoud, en van technische support tot nazorg.
Wat wij als beveiligings-installateur aan u leveren

Vrijblijvende offerte op locatie
Scherp geprijsde offerte incl. plan van aanpak
Installatie / Configuratie / Montage
Ontzorging van al uw beveiliging
Professionele helpdesk
24/7 monitoring van uw systeem
Geen extra of onverwachte kosten
Service afspraken
3 Jaar standaard garantie

Camerabewaking in Rotterdam is onmisbaar

Goede camerabewaking is een absolute must have. Steeds vaker wordt de veiligheid van uw bedrijfspand of woning op de proef gesteld door overvallen of andere risicofactoren. Camerabeveiliging wordt hedendaags dan ook steeds vaker toegepast door bedrijven en particulieren, mede omdat de prijs van een camerasysteem enorm is gedaald te laatsten jaren vinden nu ook veel particulieren de weg naar een camerasysteem. Echter het is niet altijd even vanzelfsprekend dat de dader in goede opnamekwaliteit op de beveiligingscamera staat. Door uw woning of bedrijfspand te laten beveiligen met professionele beveiligingscamera (‘s), bent u er zeker van dat uw eigendommen goed bewaakt worden.

Camerabewaking-systemen vormen een belangrijk onderdeel van de totale beveiliging van uw bedrijfspand of woning. Hiermee worden uw inventaris en eigendommen bewaakt.
U werkt en woont in een goede beveiligde en veilige werkomgeving. RRB-Security biedt u de mogelijkheden voor zowel lokale (camera)beveiliging als (camera)beveiliging op afstand.
Bij camerabeveiliging op afstand kunt u via internet camerabeelden ophalen en zelfs opslaan.
De hedendaagse technieken bieden hier meer dan genoeg mogelijkheden voor tegen rendabele prijzen.

Met onze beveiligingscamera’s zorgen wij voor een optimale beveiliging op zowel het internet tegen kwaadwillende, als tegen potentiele inbrekers. Camera bewaking zorgt voor een enorme daling aan inbraken en diefstal omdat ook criminelen weten dat de pakkans enorm wordt vergroot door cameratoezicht. Kortom, laat camerabewaking plaatsen 

Open platform

Oneindig veel mogelijkheden. Een camerasysteem ontworpen naar úw bedrijf

Altijd & overal toegang

Waar u ook bent, met 1 druk op de knop heeft u een totaal overzicht over uw bedrijf

Betaalbaar & integreerbaar

Schappelijk geprijsd & volop integreerbaar met andere software. Zo verdienen camera’s zichzelf terug

beveiligingscamera zakelijk
bewakingscamera voor bedrijven
camerabewaking plaatsen prijs

Liever direct telefonisch een afspraak maken?
010 3070819