Camerabewaking Schiedam

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Camerabewaking Schiedam Offerte

Camerabewaking Schiedam nodig? Bent u op zoek naar goede bewakingscamera’s? Dan zult u merken dat het aanbod groot is. En dat is niet voor niets. Camerabewaking biedt namelijk in verschillende situaties uitkomst. Zo kunt u uw woning of bedrijf met behulp van bewakingscamera’s bijvoorbeeld optimaal beveiligen.

camerabewaking schiedam

Vrijblijvende Camerabewaking Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een camerabewaking offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Camerabewaking specialisten

Gespecialiseerd in camerabewaking oplossingen op maat. Wij realiseren camerabewaking oplossingen voor allerlei bedrijven en instanties. 

Serviceplannen voor uw apparatuur

Heeft uw bedrijf behoefte aan een onderhoudsovereenkomst? Wij bieden flexibele service plannen met responsetijd tot wel 4 uur.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Camerabeveiliging Schiedam draagt bij aan een goede beveiliging van woningen. Maar ook bij bedrijven zijn beveiligingscamera’s eigenlijk onmisbaar. De camera’s zorgen ervoor dat eventuele verdachte situaties tijdig gedetecteerd worden. En vindt er onverhoopt een inbraak plaats? Dan kunnen de camerabeelden helpen bij de opsporing van de verdachte(n).

camerabewaking schiedam
camerabewaking schiedam

Diverse soorten camerasystemen

Bij de zoektocht naar bewakingscamera’s zult u zien dat er diverse camerasystemen zijn. Het verschil tussen deze systemen zit hem vaak in het aantal bewakingscamera’s. Maar ook de resolutie van de camera’s kan verschillen. Maar voor welk camerasysteem Schiedam kunt u het beste kiezen?

Welk camerasysteem het meest geschikt is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Hoe groot is de ruimte die gefilmd moet worden? Gaat het om één object? Of gaat het om een grote ruimte? In het laatste geval is het van belang dat de camera een brede kijkhoek heeft.

Onze Merken

camerabewaking schiedam

Waarom kiezen voor RRB-Security?

Offerte op locatie
Installatie binnen 5 werkdagen
Service plan op maat
Geavanceerde oplossingen
Gespecialiseerd in camerabewaking
Actief sinds 1995 als beveiligingsspecialisten

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Optimale veiligheid creëren

Bewakingscamera’s Schiedam zijn eigenlijk niet weg te denken. De camera’s leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de waarborging van de veiligheid. De beveiligingscamera’s schrikken eventuele inbrekers af en hebben daarmee dus een preventieve werking.

Maar een goed camerasysteem werkt niet enkel preventief. Bewakingscamera’s hebben ook een actieve werking. De camera’s kunnen namelijk een belangrijke bijdrage leveren bij een opsporing. U kunt dus wel stellen dat camerabewaking op diverse manieren essentieel is voor de veiligheid.

camerabewaking schiedam
camerabewaking schiedam

Gespecialiseerd in maatwerk camerabewaking

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Camerabewaking offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Optionele serviceplannen
» Gespecialiseerd in Video management software
» Actief door de hele Benelux

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom Camerabewaking Schiedam bij RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk camerabewaking oplossingen. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van camerabewaking?

Camerabeveiliging inclusief de installatie begint vanaf circa €995 euro. Dit is dan op basis van een NVR en 1 camera. Zie onze pakket prijzen op de website voor de meest actuele prijzen.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor de diensten die jullie aanbieden?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij u graag ontvangen! Hier kunnen wij producten laten zien en de werking daarvan demonsteren. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.