Beveiligingsbedrijf?

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Beveiligingsbedrijf

Een beveiligingsbedrijf kan u helpen om uw technische beveiliging uit te breiden en/of te verbeteren. Bij RRB Security kan u terecht voor een beveiligingssysteem op maat. Met de hulp van A-merk beveiligingsapparatuur zorgen wij in overleg voor een beveiligingsplan & de uitvoer daarvan. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten systemen: DVR oplossingen, of een Video Management Systeem (bijvoorbeeld van Milestone). Bij VMS gaat u een stap verder dan alleen alleen de opname van camera’s. U kunt zelfs tourniqets laten plaatsen met gezichtsherkenning of kentekenregistratie. Bent u geïnteresseerd in een professioneel beveiligingssysteem? Vul direct ons contactformulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligingsbedrijf voor geavanceerde oplossingen

Met de hulp van RRB Security schakelt u een beveiligingsbedrijf in voor geavanceerde oplossingen op maat. Wij kunnen u helpen om een compleet beveiligingssysteem in te richten. Hierbij kan u denken aan bewakingscamera’s met alarmsysteem koppeling of toegangscontrole. Hierbij kan u zelfs een meldkamer aan het systeem hangen. Zodra het alarm afgaat wordt deze direct doorgeschakeld naar de meldkamer. Wij leveren dit soort beveiligingssystemen voor bijvoorbeeld: de overheid, de luchtmacht, container terminals, warenhuizen en de gezondheidszorg. Met meer dan 24 jaar ervaring op zak weten wij precies wat wij u moeten adviseren voor beveiliging op maat.

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Gespecialiseerd in beveiliging

Een beveiligingsbedrijf die meedenkt met uw organisatie

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Gratis offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

» Hoog kennisniveau

» Actief sinds 1995

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Waarvoor zou u kiezen voor RRB Security?

RRB Security is natuurlijk niet het enigste beveiligingsbedrijf in Nederland. Het is logisch dat u misschien gaat vergelijken. Of dat u wilt weten wie u nou echt in huis haalt? Wij hebben daarom alvast voor u een lijstje gemaakt waarom u zou kunnen kiezen voor RRB Security:

Bent u benieuwd wat ons beveiligingsbedrijf voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel vooral niet om ons contactformulier in te vullen en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

» 24/7 service – Is er een probleem met uw beveiligingssysteem? Met één telefoontje staan wij op uw stoep om het op te lossen.

» Prijs/kwaliteit – Wij werken enkel met A-merken en kunnen daardoor de hoogste kwaliteit bieden. Dit in combinatie met scherpe prijzen.

» Uitgebreide ICT kennis – Dankzij onze uitgebreide ICT kennis kunnen we systemen volledig integreren binnen uw bedrijf en maatwerk leveren.

» Actief sinds 1995 – Als geen ander weten we waar we het over hebben. Vrijblijvend advies op maat is waar wij goed in zijn!

» Gespecialiseerd in maatwerk – Niets is ons te gek, zelfs de meest geavanceerde oplossingen kunnen wij op maat realiseren.

Een beveiligingsbedrijf selecteren

een beveiligingsbedrijf voor uw business selecteren kan erg lastig zijn. U bent zelf niet goed op de hoogte van de door uw organisatie gebruikte technieken en heeft een integrator nodig die uw verschillende disiplines samenbrengt. Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf die hier op kan in spelen. Wij hebben kennis onder andere de volgende disiplines:

Toegangscontrole

Het controleren en managen van de toegang binnen uw organisatie. Door middel van bijvoorbeeld tags, biometrie & meer.

Camera systemen

Camerasystemen werken preventief, bijvoorbeeld tegen vandalisme & criminaliteit. Maar ook voor het automatiseren en monitoren van bedrijfsprocessen. Denk aan automatische registratie van personen of voertuigen maar ook in het belang van de veiligheid op de werkvloer wanneer er met gevaarlijke stoffen en/of systemen word gewerkt. Er zijn tal van mogelijkheden en voorbeelden hierin te vinden.

Alarm systemen

Een alarmsysteem dient vooral een afschrikkende werking maar stelt een PAC/BAC of andere meldkamer / centrale op de hoogte wanneer er een alarm af gaat. Wij installeren, integreren en combineren alarm veelal met camera toezicht en toegangscontrole.

Video Intercoms

 Video intercoms zijn van belang bij het identificeren van personen die uw bedrijf / terrein willen betreden. Door middel van een intercom kan er worden geverifieerd en geïdentificeerd of de persoon in kwestie de juiste rechten / redenen heeft om op het terrein te mogen. Door middel van het wederom combineren van camerabeelden en I/O koppelingen kan er op afstand toegang worden verschaft aan de persoon in kwestie.