Beveiligingsbedrijf - Beveiliging op maat

Gespecialiseerd in technische beveiliging

Technische beveiliging is vandaag de dag onmisbaar geworden. Veel organisaties hebben oplossingen zoals alarmsystemen, camerabewaking, en toegangscontrole. Wij combineren al deze technische disciplines binnen 1 platform. Onze beveiliging op maat oplossingen zijn gericht op professioneel en gebruiksvriendelijk gebruik.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende opties die een beveiligingsbedrijf kan bieden.

Ook kunnen wij met slimme software het systeem nog verder uitbreiden Denk hierbij aan integraties met gezichtsherkenning of kentekenregistratie. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om slimme beveiligingsapplicaties voor uw organisatie in te zetten. Soms zijn deze zelfs geld of tijdsbesparend. Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de beveiliging op maat mogelijkheden die wij als technisch beveiligingsbedrijf kunnen bieden.

beveiligingsbedrijf

Vrijblijvende offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze systemen rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Maatwerk Oplossingen

We bieden altijd beveiliging op maat oplossingen. Wij werken met een select aantal fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

supermarkt

Software koppelingen voor camerasystemen

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Extra opties voor uw camerasysteem

Video Content Analyse

 

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera’s slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Snelheidsmetingen – Line Crossing Detection

People Counting – Object Identification

VCA functionaliteiten worden in VMS omgeving gekoppeld voor proactief beheer.

Video Management Software

 
 Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk.

 Met een VMS oplossing kunt u al uw beveiligingssystemen in één platform koppelen en proactief alarmen ontvangen.

✓  Specialisten in Video Management Software

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude.

 

Beveiligingsbedrijf voor geavanceerde oplossingen

Met de hulp van RRB Security schakelt u een beveiligingsbedrijf in voor geavanceerde beveiliging op maat oplossingen. Wij kunnen u helpen om een compleet beveiligingssysteem voor u in te richten. Hierbij kan u denken aan bewakingscamera’s met alarmsysteem koppeling of brandmelders.

Hierbij kan u zelfs een meldkamer aan het systeem hangen. Zodra het alarm afgaat wordt deze direct doorgeschakeld naar de meldkamer. In het verleden hebben wij al verschillende van dit soort geavanceerde beveiligingssystemen geïnstalleerd voor: de overheid, het leger, container terminals, warenhuizen en de gezondheidszorg. Met onze tientallen jaren ervaring op zak weten wij precies wat wij u moeten adviseren voor beveiliging op maat.

Slim toezicht voor uw organsiatie

Een beveiligingsbedrijf kan u helpen om verder te gaan dan alleen
camerabeelden terugkijken na afloop.

Bij RRB Security kan u terecht voor een beveiligingssysteem op maat. Met de hulp van A-merk beveiligingsapparatuur zorgen wij ervoor dat uw organisatie een stap verder is.

Door het toepassen van slim cameratoezicht zorgen wij ervoor dat u pro-actief beheer kan voeren. Denk aan bewakingscamera’s die personen kunnen detecteren. Heeft u een grote schuur waar niemand mag lopen in de avond? Dan krijgt u alleen van dat specifieke tijdsblok een melding. Maar denk ook aan andere slimme trucjes zoals people counting, auto tracking voor grote terreinen en een toegangscontrole koppeling.

Al onze systemen kunnen worden samengevoegd binnen één platform. Dat is de kracht van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Gebruikersgemak en overzicht creëren. Vul direct ons contactformulier in en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden uitsluitend beveiliging op maat oplossingen.

beveiligingsbedrijf

Camerabeveiliging op maat

Camerabeveiliging op maat is eigenlijk altijd de beste optie, aangezien elke situatie heel erg kan verschillen. Elk camerabeveiligingssysteem is namelijk anders en heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarnaast is het ook heel afhankelijk welk camerabeveiligingssysteem geschikt is voor uw situatie.

» Bent u op zoek naar een camerasysteem voor uw huis of voor uw bedrijf
» Bent u verplicht voor de verzekeraar om een camerabewakingssysteem te installeren
» Heeft u  ook toegangscontrole nodig?
» Direct doormelding naar de politie of PAC meldkamer?
» Draadloos of bekabeld?

Camerabeveiliging op maat is dus erg afhankelijk van de eisen die je stelt. Het is daarom erg belangrijk een overzicht te hebben van je eisen, zodat een van onze adviseurs u kan vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen uw situatie. Camerabeveiligingssystemen vandaag de dag kunnen namelijk ontzettend veel. Technisch beveiligingsbedrijf inhuren? Vraag direct een offerte aan.

Een beveiligingsbedrijf selecteren uit beveiliging bedrijven

Een beveiligingsbedrijf inhuren voor uw business selecteren kan erg lastig zijn. U bent zelf niet goed op de hoogte van de door uw organisatie gebruikte technieken en heeft een integrator nodig die uw verschillende disciplines samenbrengt. Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf die hier op kan in spelen. Onze kennis is specifiek gericht om meerdere disciplines samen te brengen. Wij voorzien in onder andere de volgende oplossingen:

Toegangscontrole

Het controleren en managen van de toegang binnen uw organisatie. Door middel van bijvoorbeeld tags, biometrie & meer. Toegangscontrole is eenvoudig te koppelen aan camerasystemen. Alles binnen 1 platform.

Camera systemen

Camerasystemen werken preventief, bijvoorbeeld tegen vandalisme & criminaliteit. Maar ook voor het automatiseren en monitoren van bedrijfsprocessen. Denk aan automatische registratie van personen of voertuigen maar ook in het belang van de veiligheid op de werkvloer wanneer er met gevaarlijke stoffen en/of systemen word gewerkt. Er zijn tal van mogelijkheden en voorbeelden waarin camerabewaking een grote rol speelt in hedendaagse situaties.

Alarm systemen

Een alarmsysteem dient vooral een afschrikkende werking maar stelt een PAC/BAC of andere meldkamer / centrale op de hoogte wanneer er een alarm af gaat. Wij installeren, integreren en combineren alarm veelal met camera toezicht en toegangscontrole.

Video Intercoms

Deur Intercoms zijn van belang bij het identificeren van personen die uw bedrijf / terrein willen betreden. Door middel van een intercom kan er worden geverifieerd en geïdentificeerd of de persoon in kwestie de juiste rechten / redenen heeft om op het terrein te mogen. Door middel van het wederom combineren van camerabeelden en I/O koppelingen kan er op afstand toegang worden verschaft aan de persoon in kwestie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als beveiligingsbedrijf?

RRBSecurity is gespecialiseerd in camerabewaking. Wij zijn actief sinds 1995 op het gebied van beveiligingstechniek. Naast camerabewaking passen wij toegangscontrole, alarmsystemen en intercom oplossingen toe.

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Onze showroom is gevestigd in Barendrecht. Wij opereren echter door de gehele Benelux.

⭐ Kan ik een gratis offerte ontvangen?

Jazeker! Vul ons contactformulier in om een vrijblijvend offerte advies gesprek op locatie aan te te vragen.

⭐ Wat zijn de kosten voor een camerasysteem?

Uiteraard verschilt dat aanzienlijk per systeem. Voor een basis NVR oplossing met 1 Full-HD camera inclusief installatie kunt u uitgaan van ongeveer 995 euro. exclusief btw.