Offerte aanvragen beveiliging

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Gespecialiseerd in beveiliging

Bent u opzoek naar een vrijblijvende offerte voor uw beveiliging? RRBSecurity is gespecialiseerd in beveiligingstechniek voor zakelijke klanten en instanties. Wij verzorgen het offerte en adviestraject tot de implementatie en het onderhoud daarvan. Wij stellen graag een open en vrijblijvend voorstel voor na een offerte bezoek op locatie

offerte aanvragen beveiliging

Vrijblijvende Beveiligingsofferte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een beveiligings offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk beveiligingsapparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Stappenplan aanvraag offerte beveiliging

Met onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector hebben wij al veel projecten mogen uitvoeren. Wij werken middels een vast stappenplan wanneer u een offerte aanvraag voor beveiliging bij ons doet.

1: De aanvraag voor beveiliging

U vult via de website ons formulier in of neemt telefonisch contact met ons op. Vermeld daarbij welke vorm van beveiliging u zoekt. Dit kan bijvoorbeeld toegangscontrole zijn, maar ook camerabeveiliging of bijvoorbeeld een inbraaksysteem. Vermeld uw contactgegevens in de aanvraag zodat wij contact met u kunnen opnemen.

2: Opvolging van de beveiligingsaanvraag

Zodra wij de beveiligingsaanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op over de aanvraag. Bij voorkeur is dit telefonisch zodat wij u nog enkele vragen kunnen stellen. Dit doen wij om een goed beeld te krijgen van de situatie. Sommige klanten vragen een bepaald product aan maar zijn beter geholpen met een andere oplossing voor hun beveiliging dan deze zelf in de eerste instantie dachten. Zodra wij een goed beeld hebben van de situatie volgt de keuze voor de offerte.

3: Een beveiligingsofferte op locatie of direct via mail

Onze voorkeur gaat altijd uit naar een bezoek zodat wij een goed beeld van de situatie kunnen krijgen. Dit helpt om een betere prijs en ook oplossing om maat samen te stellen. De componenten van de beveiliging zijn dan wel vast geprijsd maar de montage / installatie daarvan is vrijwel altijd maatwerk. Mocht u alleen opzoek zijn naar een prijsopgave kunt u deze uiteraard van ons ontvangen. Houdt er dus wel alleen rekening mee dat de uiteindelijke prijs voor de montage kan afwijken met het beeld geschetst in de beveiligingsofferte.

4: Afspraak offerte beveiliging op locatie

Onze adviseur komt ter plaatsen om een goede indicatie te krijgen van uw wensen en eisen. Een gemiddeld offerte bezoek is zo’n 20 tot 40 minuten, afhankelijk van de beveiligingseisen en wensen. Onze adviseur zal u nog wat vragen stellen over de situatie, het gebruik, eventueel periodiek onderhoud en SLA vormen. Ook is het mogelijk om onze demo set tijdens het offertebezoek te aanschouwen zodat u een goed beeld heeft van de producten en de kwaliteit daarvan.

5: De vrijblijvende offerte voor uw beveiliging

Na het offerte gesprek ontvangt u gemiddeld 4 werkdagen na het offerte bezoek een volledig gespecificeerde beveiligingsofferte. Hierin staan alle prijzen in een open structuur opgesomd zodat u weet waar u voor betaald. Daarnaast voorzien wij al onze offertes van documentatie over de aangeboden producten en een brochure over wie wij zijn en wat wij u kunnen bieden. Heeft u daar vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Het is ook mogelijk om de beveiligingsapparatuur op locatie te zien en gebruiken bij ons op kantoor. Dit is wel uitsluitend op afspraak zodat wij de apparatuur voor u kunnen configureren en opstellen.

aanvraag offerte beveiliging
beveiliging offerte aanvraag
offerte camerabeveiliging aanvraag

RRB-Security voor uw beveiliging

  Offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Service plan op maat
 Geavanceerde oplossingen
  Gespecialiseerd in camerabewaking

Actief sinds 1995 in de beveiliging

RRB-Security voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden een breed portfolio aan verschillende sectoren en oplossingen. Wij zijn gevestigd in Barendrecht maar werken door de gehele Benelux. Ons uitgangspunt is het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen. Wij werken uitsluitend met oplossingen en apparatuur waar wij ook daadwerkelijk achter staan. Dit scheelt ons storingen en calamiteiten. En zo zijn onze klanten in de long-run zijn onze klanten tevreden.

camerabewaking aanvraag
camerabeveiliging

Software koppelingen voor camerabeveiliging

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69 Wij helpen u graag verder!

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk beveiliging. Onze klanten bevinden zich door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van een offerte aanvraag beveiliging?

De aanvraag en het gehele offerte traject is geheel vrijblijvend. Wij komen bij u langs voor de opname van de beveiligingseisen en wensen en voorzien u van een open en eerlijke offerte.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen voor een beveiligingsofferte aanvraag?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen. Wij maken graag een offerte voor de beveiliging voor u. Als het moet kan dit zelfs terplekke.