Beveiligingsinstallateur

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Beveiligingsinstallateur – Professionele Oplossingen

RRBSecurity is een beveiligingsinstallateur gespecialiseerd in beveiligingssystemen. Hieronder vallen onder andere camerabewaking, toegangscontrole en intercom systemen. Wij brengen een kosteloze offerte uit voor uw organisatie voor de implementatie en service aan deze installaties.

beveiligingsinstallateur

Kosteloze Beveiligingsinstallateur Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsinstallaties Op Maat

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Beveiligingsinstallateur met toegevoegde waarden

RRBSecurity is al sinds 1995 gespecialiseerd in beveiligingstechniek. Als beveiligingsinstallateur vinden wij het belangrijk dat onze klanten het meeste uit hun beveiligingssystemen halen. In de praktijk is dit vaak echter niet het geval. Daarom proberen wij samen met onze klanten te kijken hoe deze meer uit hun bestaande platformen en installaties kunnen halen.

Enkele tips als beveiligingsinstallateur

Camerabewaking

Waarvoor worden de camerabeelden nu gebruikt en op welke wijze worden deze bekeken? Hoe wordt er gereageerd op meldingen en wat voor opname oplossing beschikt u over? Is dit een network video recorder of een video management software oplossing? Voornamelijk bij video management software oplossingen valt er een hoop in te stellen en te regelen. Deze platformen zoals Milestone XProtect en Genetec beschikken over vele integraties met allerlei verschillende soorten beveiligings-disciplines. Maar wellicht heeft u zelfs wel beveiligingscamera’s die over onboard analytics beschikken. Zo kunt u direct doormeldingen vanuit beveiligingscamera’s naar een aangewezen apparaat versturen.

beveiligingsinstallateur
beveiliging installateurs

Onze Merken

beveiliging installateurs

Video intercom systemen

Veel video intercom systemen voor de zakelijke markt bieden veel meer dan alleen een app om te kijken wie er voor de deur staat. Vaak bieden deze ondersteuning voor onder andere:

SIP ondersteuning – Zo integreert u een intercom eenvoudig met een telefoon centrale. Ook kan u door middel van relays deuren op afstand schakelen. 

VMS integratie – Door middel van een RTSP stream kunnen video intercoms eenvoudig worden opgenomen in een video management oplossing. Zo kunt u een camerasysteem voor meerdere doeleinden inzetten zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen.

Toegangscontrole met een intercomIntercoms beschikken over de mogelijkheid om deze tevens in te zetten als kaartlezen. Zo kunt u toegang verlenen voor uw medewerkers zonder daarvoor een nieuwe deurcontroller te hoeven installeren.

Beveiliging installateurs in hart en nieren

Onze beveiliging installateurs / monteurs doen dit werk niet zomaar. Het is hun passie. Hun uitlaatklep en vak. Echte vakmensen die zich dag in dag uit inzetten om Nederland een stukje veiliger te maken. Door middel van slimme camera’s, innovaties en maatwerk proberen wij ons steentje bij te dragen aan een maatschappij waar misdaden wél snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Als beveiliging installateurs weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om de overheid tot vervolging van strafbare feiten misdaden aan te zetten. Door direct bewijs zoals camerabewaking en toegangscontrole in een handomdraai te voorschijn te kunnen toveren helpen wij zaken een handje op weg.

beveiliging installateurs

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Erkende beveiligingsinstallateurs

Helaas bestaat er voor camerabewaking in Nederland geen breed gedragen keurmerk. Het kan daarom als zoekende organisatie voor een erkende beveiligingsinstallateur lastig zijn om een keuze te maken. RRBSecurity pleit daarom ook voor een keurmerk om Nederlandse camerainstallateurs te kunnen onderscheiden. Waar u echter wel naar kunt kijken als u opzoek bent naar een erkende beveiligingsinstallateur zijn kenmerken zoals NEN, ISO certificaten, VCA certificering e.d. Dit kan al een beter beeld van een organisatie geven. Onderwerpen zoals informatieverwerking zijn voor beveiligingsinstallateurs van groot belang. Er wordt een hoop informatie met camerabewaking verzameld. Dit moet uiteraard wel in de goede condities plaats vinden om dit te kunnen doen in combinatie met de letter van de wet (AVG)

Gecertificeerde beveiligingsinstallateurs

Gecertificeerde beveiligingsinstallateurs komt eigenlijk neer op hetzelfde als erkende beveiligingsinstallateurs. Wel zijn er een hoop certificeringen die een beveiligingsinstallateur kan halen via beveiligingsfabrikanten. Denk hierbij aan specifieke product certificeringen zodat een eindgebruiker weet dat de organisatie getrained is in het gebruik en de verkoop van deze producten. RRBSecurity biedt een hoop van dit soort certificaten. Onder andere voor Axis, Paxton, Milestone XProtect, 2N en Ubiquiti.

erkende beveiligingsinstallateurs
gecertificeerde beveiligingsinstallateurs

Extra opties voor uw camerasysteem

Video Content Analyse

 

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera’s slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Snelheidsmetingen – Line Crossing Detection

People Counting – Object Identification

VCA functionaliteiten worden in VMS omgeving gekoppeld voor proactief beheer.

Video Management Software

 
 Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk.

 Met een VMS oplossing kunt u al uw beveiligingssystemen in één platform koppelen en proactief alarmen ontvangen.

✓  Specialisten in Video Management Software

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude.

 

camerabeveiliging
Software koppelingen voor beveiligingsinstallaties Video management systemen ✓ Intelligente camera detectie Kenteken herkenning (ANPR) Video Content Analyse (VCA) Gezichtsherkenning ✓ Alarmsystemen Toegangscontrole Mensen en auto detectie Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69 Wij helpen u graag verder!

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als beveiligingsinstallateur?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 als beveiligingsinstallateur. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van een beveiligingsinstallateur?

U krijgt van ons een kosteloze offerte voor de verschillende beveiligingssystemen wie wij u kunnen bieden in uw situatie. Daarnaast krijgt u een open offerte zodat alle prijzen duidelijk zijn.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie beveiligingsdiensten?

Wij geloven niet in gedwongen beveiligingsabonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen.