Beveiligingssysteem

Waarom een Beveiligingsysteem?

Een beveiligingssysteem kan u helpen om uw bezittingen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Als u slachtoffer wordt van een inbraak, dan kan de schade al snel oplopen tot duizenden euro’s. Daarnaast is er vaak ook nog emotionele schade.

Helemaal als er geen vervolging van de daders plaats vindt. Met een professioneel beveiligingssysteem geeft u een duidelijke waarschuwing af kwaadwillende. Daarnaast is preventie beveiliging een uitstekend middel voor zowel een onderneming als particulier.

RRB Security kan u helpen om een beveiligingssysteem op maat te realiseren. Geheel op maat gaan wij voor u aan de slag om een plan op te zetten voor uw beveiligingsvragen en eisen.

Naast camerabewaking kunnen wij tevens diensten leveren zoals toegangscontrole en video intercoms. Deze zijn op één platform met elkaar te integreren. één app op uw telefoon waar alles op binnen komt.

Maatwerk Oplossingen

Onze oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte voor camerabewaking op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingssystemen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Gespecialiseerd in beveiligingssystemen

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl
tel: 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie. Wij nemen de situatie, adviseren u over de mogelijkheden en de kosten die ermee gemoeid zijn.

» Installatie dezelfde werkweek. Wanneer u akkoord geeft op onze offerte wordt het systeem nog dezelfde werkweek geplaatst. 

» Servicegericht & 24/7 support. Met onze service plannen bieden wij ook na de standaard werkuren support op onze producten en diensten. Deze service plannen zijn altijd vrijblijvend en ieder jaar op te zeggen.

» Actief sinds 1995. Wij verzorgen al sinds 1995 allerlei diensten omtrent beveiligingssystemen. Toegangscontrole, alarmsystemen maar ook video intercoms.

Centraal Beveiligingssysteem 

RRB Security is de specialist op het gebied van intelligente camerabewaking. Hiervoor werken we samen met o.a. de software van Milestone. Met Milestone XProtect hebben we oneindig veel mogelijkheden om een beveiligingssysteem op maat te ontwerpen.

Het systeem is betaalbaar en te integreren met honderden andere softwareapplicaties. Via het gebruiksvriendelijke systeem kan u met één druk op de knop uw complete bedrijf in de gaten houden.
Met behulp van intelligente camerabewaking kunt u bijvoorbeeld ook toegangscontrole of automatische kentekenherkenning (LPR) realiseren. De camera’s kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van gezichtsherkenning om personeel toegang te geven tot bepaalde ruimtes. Dit is één van de vele mogelijkheden via een beveiligingssysteem van RRB Security.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Beveiligingssysteem op maat

Heeft u bepaalde wensen voor een beveiligingssysteem voor uw bedrijf? RRB Security kan u helpen om een compleet beveiligingssysteem op maat te maken. Onze specialisten komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. We gaan meteen voor u aan de slag om een offerte uit te schrijven. Binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Door onze ervaring op het gebied van beveiliging maken wij voor ieder bedrijf of particulier een passend aanbod.

We geven u direct een scherp aanbod om uw pand of woning te beveiligen. Het offertegesprek en de offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U hoeft dus niets te beslissen en u mag er rustig over nadenken. RRB Security komt graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te laten zien voor een beveiligingssysteem op maat. 

Welke technische specificaties moet u op letten bij de aanschaf van een beveiligingssysteem?

Beveiligingscamera’s hebben een hoop verschillende specificaties. Het is belangrijk om op een aantal van deze te letten wanneer u over gaat tot de aanschaf hiervan.

IP Rating

De IP Rating geeft aan hoe waterdicht de beveiligingscamera is. Als de camera binnen wordt gebruikt hoeft u hier niet veel aandacht aan te besteden. De voornamelijkste reden waarom u moet kijken naar de IP rating is de waterdichtheid. Hanteer een IP67 rating voor buiten beveiligingscamera’s. IP67 houdt in dat de unit volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte is. Belangrijk om te weten is wel dat de IP67 rating is gebaseerd op een onderwaterduur van 30 minuten. 

Wide Dynamic Range

Wide Dynamic Range zorgt ervoor dat tegenlicht in de beveiligingscamera wordt gecompenseerd. Deze compensatie kan zowel elektronisch als mechanisch worden geregeld. Beide hebben voor en nadelen. Kijk bij aanschaf niet alleen naar de resolutie, maar ook zeker naar de WDR kwaliteit. Deze is namelijk net zo belangrijk. Als de camera bij een deur, roldeur of andere plek hangt waar veel verschil is in de licht helderheid is WDR absoluut vereist. 

Resolutie

Beveiligingscamera’s komen in veel verschillende soorten en maten. De resolutie bepaald bij beveiligingscamera’s de scherpte van de beeldkwaliteit. Belangrijk hierbij is naast de resolutie zelf de beeldverhouding. Het meest gebruikelijke is een beeldverhouding van 16:9 en 16:10. Dit is de welbekende breedbeeld verhouding. Er zijn naast de bovenstaande verhoudingen ook nog de 4:3 verhouding. Deze is vierkanter en ouderwetser. Echter beschikken beveiligingscamera’s met 5 megapixel ook over deze resolutie. Kortom, zorg ervoor dat al uw beveiligingscamera’s over dezelfde beeldverhouding beschikken. Zo niet, dan wordt het beeld niet scherm vullend.

Veelvoorkomende resoluties:

HD – 720P – 1280×720 – 1.2 Megapixel
Full-HD – 1080P – 1920×1080 – 2 Megapixel
QHD – 1440P – 2560-1440 – 4 Megapixel
4K – 4K is geen vast aantal megapixels. 4K kan duiden op 8 tot 12 megapixel namelijk. Kortom, geen vast aantal pixels en megapixels.

⭐ Waarom kiezen voor een beveiligingssysteem?

Een beveiligingssysteem kan zorgen voor een groter gevoel van veiligheid, Daarnaast heeft het een positieve preventie werking. Ook is er een grotere kans dat de Politie een onderzoek zal beginnen als er een duidelijke dader indicatie is.

⭐ Is een beveiligingssysteem nodig voor de verzekering?

Een alarmsysteem kan worden vereist door uw verzekering, Een camerasysteem niet zo zeer. Wel kan het mogelijk een positieve bijdrage leveren aan de vereisten die de verzekering kan stellen.

⭐ Wat voor beveiligingssystemen levert RRBSecurity?

RRBSecurity levert verschillende soort beveiligingssystemen. Camerasystemen, alarmsystemen en toegangscontrole vallen hier onder andere onder. Wij leveren totaal beveiliging voor veel verschillende soort organisaties.