Beveiligingssysteem

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging
Beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt  

Offerte Aanvragen

Beveiligingssysteem

Een beveiligingssysteem kan u helpen om uw bezittingen te beschermen tegen diefstal of vandalisme. Als u slachtoffer wordt van een inbraak, dan kan de schade al snel oplopen tot duizenden euro’s. Met een professioneel beveiligingssysteem geeft u een duidelijke waarschuwing af aan inbrekers en vandalen. Daarnaast is preventie beveiliging een uitstekend middel voor uw onderneming. RRB Security kan u helpen om een beveiligingssysteem op maat te realiseren. Geheel op maat gaan wij voor u aan de slag om beveiligingscamera’s te integreren binnen uw bedrijf. Hier kunnen wij bijvoorbeeld ook meteen een alarmsysteem, toegangscontrole of andere maatregelen aan toevoegen / koppelen. Bent u benieuwd hoe wij voor uw bedrijf maatwerk kunnen leveren? Neem direct contact op met RRB Security voor een gratis offerte m.b.t. een beveiligingssysteem op maat voor uw organisatie.

  Geheel vrijblijvende offerte
  Camerabewaking geschikt van particulier tot groot zakelijk
  Kentekenregistratie & slimme camera’s tot eenvoudige DVR oplossingen
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Servicegericht & 24/7 support

Intelligente beveiligingssystemen

RRB Security is de specialist op het gebied van intelligente camerabewaking. Hiervoor werken we samen met o.a. de software van Milestone. Met Milestone XProtect hebben we oneindig veel mogelijkheden om een beveiligingssysteem op maat te ontwerpen. Het systeem is betaalbaar en te integreren met honderden andere softwareapplicaties. Via het gebruiksvriendelijke systeem kan u met één druk op de knop uw complete bedrijf in de gaten houden. Met behulp van intelligente camerabewaking kunt u bijvoorbeeld ook toegangscontrole of automatische kentekenherkenning (LPR) realiseren. De camera’s kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van gezichtsherkenning om personeel toegang te geven tot bepaalde ruimtes. Dit is één van de vele mogelijkheden via een beveiligingssysteem van RRB Security.

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Gespecialiseerd in beveiliging

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Gratis offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

» Hoog kennisniveau

» Actief sinds 1995 

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Beveiligingssysteem op maat

Heeft u bepaalde wensen voor een beveiligingssysteem voor uw bedrijf? RRB Security kan u helpen om een compleet systeem op maat te maken. Onze specialisten komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. We gaan meteen voor u aan de slag om een offerte uit te schrijven. Binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Doordat wij meer dan 22 jaar ervaring hebben weten we precies wat we nodig hebben om uw pand te beveiligen. We geven u direct een scherp aanbod om uw pand of woning te beveiligen. Het gesprek en de offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. U hoeft dus niets te beslissen en u mag er rustig over nadenken. RRB Security komt graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te laten zien voor een beveiligingssysteem op maat. Aarzel daarom niet en laat gratis een specialist langskomen om de mogelijkheden te bespreken.