Ajax draadloos alarmsysteem is een modern alarmsysteem gericht op gebruikersvriendelijkheid. Het combineert verschillende technieken en is gericht op gebruik via een award winning app. Het wordt veel toegepast door particulieren en klein zakelijke gebruikers. Doordat Ajax een draadloos alarmsysteem is komt het nog niet in aanmerking voor BORG klasse 3 certificering. BORG klasse 2 is wel mogelijk met een draadloos alarmsysteem. Ajax heeft verschillende alarm pirren. De gebruikelijke dual sensor infrarood pirren, maar ook video detectoren zodat er in een app bij alarm ook video kan worden weergeven. Daarnaast biedt Ajax buiten detectoren geschikt voor lange hekwerken, achtertuinen en andere situaties. De gevoeligheid is eenvoudig aan te passen en biedt een prettige gebruikerservaring.

Ajax Alarm Bewegingssensor varianten

Ajax biedt verschillende soorten bewegingssensoren. Deze verschillen in prijsklasse en alarm functionaliteiten.

Ajax MotionProtect

Ajax MotionProtect sensor is een infrarood sensor. Deze sensor detecteert alleen beweging. Er is zowel een binnen als buitenuitvoering voor de MotionProtect. De MotionProtect kan tot 12 meter ver kijken en bied huisdierimmuniteit tot 20kg.

Ajax MotionCam

Zoals de naam al doet vermoeden, is de MotionCam uitgerust met infrarood en een foto verificatie functie. Wanneer het alarm is ingeschakeld en de MotionCam beweging ziet maakt deze 3 foto’s en stuurt deze door naar de app. U kunt via de push melding zelf zien wat de melding veroorzaakt. De maximale resolutie is 640×480 voor het doorsturen van de foto’s. 

Ajax MotionProtect Plus

De MotionProtect Plus is een Dual bewegingsmelder met PIR en MW sensor. Ook deze is huisdier bestendig tot 20kg en geschikt voor vrijwel alle soorten binnenruimtes. De MotionProtect Plus heeft een bereik van 12 meter.

Ajax MotionProtect Curtain

De Ajax MotionProtect Curtain is een narrowbeam binnen bewegingsmelder. Deze beschermt ramen, deuren en kostbaarheden. De narrowbeam kijkhoek zorgt ervoor dat er tot 15 meter ver kan worden gekeken. Deze heeft een detectieradius van 6°horizontaal en 90°verticaal.

Ajax systems app

De Ajax systems app is gratis te gebruiken en beschikbaar op Apple IOS, Android en als Windows applicatie. Met de software kan het gehele alarmsysteem worden bediend en ingezien. Ook kan er via de app eenvoudig een connectie worden opgezet naar een PAC (particuliere alarmcentrale). Ook de push notificaties zijn eenvoudig in te stellen. Zo kunt u uw eigen alarmcentrale zijn zonder bijkomende kosten van de PAC. Ook kunnen meerdere bewakingscamera merken eenvoudig met de Ajax alarm app worden gecombineerd.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen