Toegangscontrole

Toegangscontrole systeem

Met een toegangscontrole systeem uw pand beveiliging

Toegangscontrole systemen zijn zeer geschikt om enkele deuren of een compleet systeem in uw pand mee te voorzien. Met toegangscontroles heeft u altijd een sluitend systeem. U weet exact wie waar en wanneer binnen is geweest.

Zo creëert u veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers. Toegangscontrole wordt vooral toegepast om een of meer onafhankelijke deuren te controleren. Via een elektronisch slot in de deur kan toegang worden verkregen met een pincode, proximity kaart, sleutel of magneetkaart. De programmering kan voor elke deur afzonderlijk worden afgesteld.

toegangscontrole

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

5 Jaar omruilgarantie

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op onze toegangscontrole rust maar liefst 5 jaar omruilgarantie!

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

De Voordelen van Toegangscontrole

Betrouwbare systemen van hoge kwaliteit

Gratis en levenslange software updates

Geen onverwachtste software kosten

Toegangscontrole ontwikkeld om verder te groeien

Paxton Toegangscontrole

Waarom kiezen voor toegangscontrole?

toegangscontrolesysteem

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw onderneming of specifiek gedeelte, zoals het magazijn/voorraadruimte. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw onderneming met deze methoden elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem. Dit gebeurt met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels. Toegangscontrole biedt u de mogelijkheid te controleren wie, waar en wanneer toegang heeft tot en binnen uw onderneming. Dit geeft een veilig gevoel.

 

Standaard 5 jaar omruilgarantie op toegangscontrole

U krijgt op uw Paxton toegangscontrole systeem standaard 5 jaar garantie. Geen gedoe, de fabrikant biedt een uitstekende omruilgarantie. De producten zijn robuust en professioneel gefabriceerd.

Wist u dat? Toegangscontrole tevens kan worden ingezet voor aanwezigheidsregistratie van uw personeel.

» Preventieve werking tegen vandalisme, diefstal en criminaliteit.

» Altijd op de hoogte hoeveel personen er op dit moment in uw pand aanwezig zijn.

» Integratiemogelijkheid met een alarmsysteem. Er gaat direct een alarm af zodra er onbevoegde personen een ruimte binnentreden.

» Eenvoudig uit te breiden naar extra ruimtes bij groei.

» Eenvoudige controle wie er op welk moment in een bepaalde ruimte geweest is bij diefstal of vandalisme.

» De software is eenvoudig in gebruik voor het personeel.

» Geen verborgen kosten of licenties, maar slechts een eenmalige investering in uw veiligheid.

» Geen gedoe meer met meerdere sleutels, maar één key om meerdere ruimtes te openen waar iemand bevoegd voor is.

toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem biedt dus een groot aantal voordelen tegenover de ouderwetse fysieke sleutel. Maar hoe zit het eigenlijk het de veiligheid van een toegangscontrolesysteem? Kunnen kwaadwillende de toegangscontrolemodule niet gewoon van de muur aftrekken, 2 draadjes tegen elkaar aanhouden en naar binnenlopen?

1: Veiligheid van een toegangscontrolesysteem

Gelukkig komen kwaadwillende niet zomaar binnen door de apparatuur kapot te maken. Wanneer het systeem ziet dat er een tamper switch wordt geactiveerd zal het systeem niet meer reageren op eventuele veranderingen. Eerst moet het tamper (anti-knoei alarm) worden gedeactiveerd. Dit alarm wordt tevens naar de administrators van het systeem gestuurd om deze daarvan op de hoogte te stellen. De toegangscontrolesystemen werken vaak met inverted security relais. Dit houdt in dat als deze verbinding wordt onderbroken de toegangscontrolemodule stopt met reageren totdat dit is hersteld. Geen jaren 90 film scenario’s dus.

2: Noodsituaties en elektronische toegangsbeveiliging

Wanneer er spraken is van een noodsituatie kan de deur wel altijd van binnen naar buiten open. Tevens kunnen de deuren automatisch worden open gestuurd op een moment van nood. Op deze manier kan er geen paniek ontstaan en kan iedereen veilig het pand verlaten bij bijvoorbeeld brand of terrorisme. Wel is het van belang dat de implementatie hiervan goed wordt uitgevoerd om te voorkomen dat deze systemen niet naar behoren werken. Een jaarlijkse test en onderhoud is daarom absoluut aan te raden. 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het implementeren van een toegangscontrolesysteem op maat.

Toegangscontrolesystemen gebouw

Toegangscontrolesystemen gebouwen – Moderne gebouwen worden vrijwel standaard voorzien van een toegangscontrolesysteem. Het gemak wat een toegangscontrolesysteem kan brengen weegt absoluut op tegen de extra investering. Hier een paar voorbeelden waarom een toegangscontrolesysteem voor een gebouw zich terugverdiend:

1: Ouderwetse sleutels voor alle deuren

Niet alleen is het onhandig voor ondernemingen of organisaties om overal met sleutelbossen te moeten rondlopen, het is ook nog eens een stuk onveiliger. De sleutels raken eenvoudig kwijt en zijn soms lastig vervangbaar. Bij het gebruik van een toegangscontrolesysteem in gebouwen kunnen druppels of passen eenvoudig worden vervangen. Deze RFID druppels / passen kunnen eenvoudig worden geblokkeerd in de software wanneer deze kwijt zijn. Tevens zijn ze eenvoudig te vervangen voor nieuwe voor slechts enkele euro’s. Het oude profiel wordt weer ingeladen waardoor alle toegangsrechten hetzelfde blijven. Enorm handig dus.

2: Toegang ontzeggen voor ex-medewerkers en onbevoegden

Wanneer een medewerker uit dienst treed kan dat soms nog wel eens problemen met zich meedragen. Niet iedereen gaat ten goede trouw weg en het komt zeker dan ook voor dat ex-medewerkers misbruik maken van toegang die zij hebben om zich tot bepaalde ruimtes te verschaffen. Op deze wijze kan er eenvoudig apparatuur of gevoelige gegevens worden buitgemaakt.
Als u beschikt over een toegangscontrole systeem in uw pand kunt u voortijdig de toegang blokkeren zodat de desbetreffende medewerker niet meer zonder begeleiding naar binnen kan. Op deze wijze beschermt u uw eigendommen op de beste maar vooral ook makkelijk mogelijkste wijze.

3: Inzicht in gebruik en toegang

Wanneer u beschikt over een toegangscontrole oplossing kunt u eenvoudig per persoon zijn of haar toegangsmomenten terugzien. Op deze wijze kunt u eenvoudig controleren wanneer een medewerker binnenkwam of weg ging. Dit is tevens weer te koppelen aan een uren registratiesysteem. Op deze wijze bent u minder tijd kwijt aan de registratie van uren.

Kortom, toegangscontrolesystemen gebouwen lonen. Wij helpen u graag met de uitrol en implementatie van dergelijke oplossingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Schakel RRB Security in voor de installatie van de toegangscontrole! 

Wilt u graag uw pand beveiligen met een elektronisch controlesysteem? Maak vandaag nog een afspraak met RRB Security om een pand te beveiligen. RRB Security is al sinds 1995 actief in het installeren van beveiligingsmaatregelen. Uiteraard bieden wij ook andere diensten aan zoals camerabewakingssystemen, alarmsystemen en video intercoms. Samen met onze ICT specialisten kunnen wij een compleet systeem op maat maken voor uw situatie.

Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met gewone sloten en sleutels.

Samen kijken we naar uw wensen en wat u graag zou willen zien binnen het systeem. Eventueel kunnen we de controles combineren met camerabewaking en een alarmsysteem met meldkamer. U kan zo extra investeren in de beveiliging van uw pand. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw pand goed beveiligd is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiezen voor toegangscontrole

Het beveiligen en controleren van uw toegang voorkomt criminaliteit, vandalisme, diefstal en heeft een preventieve werking. Daarnaast geeft toegangscontrole inzicht in bezoekersstromen, heeft het systeem goede beheer- en integratiemogelijkheden en zijn de meeste toepassingen duurzaam.

Vormen van toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging is een breed begrip. Enkele voorbeelden van toegangsbeveiliging door middel van (elektronische) toegangscontrole zijn:

» Verwerkingen in deurbeslag
» Toegangscontrole cilinders
» Tourniquets
» Vingerscan
» Biometrische toegangscontrole

Toegangscontrole is eenvoudig toepasbaar voor:

» Bedrijfsgebouwen
» Sportclubs
» Opslagplaatsen
» Appartementen
» Woningcorporaties

⭐ Waarom Kiezen Voor Toegangscontrole ?

Door middel van een toegangscontrole systeem kunt u op ieder moment zien wie zijn of haar pas/tag heeft aangeboden. U kunt de toegang flexibel instellen per dag, uur, week. Ook kunt u op basis van de persoon de toegang tijdelijk ontzeggen of zelfs blokkeren.

⭐ Paxton Access Control

RRBSecurity werkt met Paxton net2. Paxton is de koploper op het gebied van toegangscontrole in Europa, Gaat uw product binnen 5 jaar kapot? Dan krijgt u een geheel nieuw component die wederom is voorzien van 5 jaar echte omruilgarantie!

⭐ Hoe kan ik Toegangscontrole aanvragen?

Als u via onze website een aanvraag doet voor een toegangscontrole systeem nemen wij vrijblijvend contact met u op om een afspraak te maken op locatie. Wij nemen een offerte op, op basis van uw wensen en eisen. Vervolgens ontvangt u kort na ons bezoek een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een toegangscontrole systeem.