Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem voor uw organisatie

Een toegangscontrole systeem is onmisbaar voor iedere organisatie waarbij werknemers of bezoekers toegang tot een bedrijfspand of object vereisen. Organisaties met een dynamisch personeelsbestand of kostbare goederen hebben profijt bij een inzage van toegangsmomenten en eenvoudig aanpasbare toegangsrechten.

toegangscontrole

Actief sinds 1995

 

Oplossingen op maat

 

Specialist in beveiliging

 

Professionele oplossingen

 

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Vormen van toegangsbeveiliging

toegangscontrole

Toegangsbeveiliging is een breed begrip. Enkele voorbeelden van toegangsbeveiliging door middel van (elektronische) toegangscontrole zijn:

» Verwerkingen in deurbeslag
» Toegangscontrole cilinders
» Tourniquets
» Vingerscans
» Biometrische toegangscontrole

Toegangscontrole wordt veel toegepast bij:

» Kantoren
» Sportclubs
» Verenigingen
» Opslagplaatsen
» Appartementen
» Woningcorporaties

Veiligheid verhogend

Kostenbesparend t.o.v. traditionele sleutels

toegangscontrole

Eenvoudig beheer van elektronische sleutels

Weet wie waar binnen is geweest

Toegang d.m.v. kaart, tag, pin, tel of app

Binnen en buiten toe te passen

Waarom RRB Security?

  Gecertificeerd Paxton installateur
 
Vrijblijvende offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Service plan op maat
 Geavanceerde oplossingen
  Gespecialiseerd in beveiligingstechniek

toegangscontrole
camerabeveiliging

De voordelen van Paxton

RRB Security voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden u complete ontzorging van uw beveiliging en werken met doelgerichte oplossingen. Onze voorkeur voor toegangscontrole oplossingen gaat uit naar Paxton. Voordelen bij het gebruik van Paxton:

Betrouwbare componenten van hoge kwaliteit
Gratis en levenslange software updates
Schaalbaar en eenvoudig uit te breiden
5 Jaar omruilgarantie
Volledige geproduceerd en ondersteunt vanuit de EU

Waarom kiezen voor toegangscontrole?

toegangscontrole

Toegangscontrole zorgt voor een eenvoudig en inzichtelijk beheer van alle toegangsmomenten en autorisatieprofielen. U stelt eenvoudig in wanneer welke groep gebruikers gebruik mag maken van welke deur tijdens welk tijdsschema. Het zorgt voor een sluitend logboek en stelt in staat meldingen te versturen wanneer ongewenste gebruikers toegang proberen te krijgen tot het beveiligde object. Enkele andere mogelijkheden van toegangscontrole:

 Anti-passback
  Notificaties bij ongewenste aanmeldingen
  Integratie van alle elektrische deuren, sloten en hekwerken

  Aanwezigheidsregistratie en urenregistratie
  Notificaties bij ongewenste aanmeldingen
 Integraties met alarm, brand, kentekenregistratie, liften, KNLTB Meshlink koppeling

 

Deurcontroller sturingseenheden

Een toegangscontrolesysteem biedt dus een groot aantal voordelen tegenover de ouderwetse fysieke sleutel. Maar hoe zit het eigenlijk het de veiligheid van een toegangscontrolesysteem?

Anti sabotage mechanismes

Toegangscontrolesystemen zijn ontworpen met sabotage in het achterhoofd. Zodra het systeem ziet dat er een tamper switch wordt geactiveerd zal het systeem niet meer reageren op eventuele veranderingen. Eerst moet het tamper alarm (anti-knoei alarm) worden gedeactiveerd. Dit alarm wordt tevens naar de administrators van het toegangscontrolesysteem gestuurd om deze daarvan op de hoogte te stellen. De toegangscontrolesystemen werken vaak met inverted security relais. Dit houdt in dat als deze verbinding wordt onderbroken de toegangscontrolemodule stopt met reageren totdat dit is hersteld.

Noodsituaties

Wanneer er spraken is van een noodsituatie kan de deur wel altijd van binnen naar buiten open. Tevens kunnen de deuren automatisch worden open gestuurd op een moment van nood. Op deze manier kan er geen paniek ontstaan en kan iedereen veilig het pand verlaten bij bijvoorbeeld brand of terrorisme. Wel is het van belang dat de implementatie hiervan goed wordt uitgevoerd om te voorkomen dat deze systemen niet naar behoren werken. Een jaarlijkse test en onderhoud is daarom absoluut aan te raden. 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het implementeren van een toegangscontrolesysteem op maat.

toegangscontrole

Verschillende soorten toegangstokens

Afhankelijk van de wensen en eisen van uw organisatie kan het zijn dat u een specifieke voorkeur heeft voor een bepaald type toegangstoken. De mogelijkheden hierin zijn als volgt:

» Kenteken
» NFC chip
» Paxton key app
» Toegangscode
» Vingerafdruk
» Toegangspas of druppel

toegangscontrole
toegangscontrole

Toegangscontrole paslezers

Paslezers worden gebruikt om toegang tot een object te verlenen door middel van een toegangstoken. Dit kan door middel van bijvoorbeeld de volgende technieken: NFC chip, RFID pas, biometrische authenticatie of toegangscode. Dit is geschikt voor vrijwel iedere onderneming.

Niet alleen kunt u op afstand toegang verlenen maar ook zien in de software wie en wanneer zijn of haar pas heeft aangeboden. Op deze wijze oefent u totale controle uit over de toegang zonder iedereen een fysieke toegangssleutel te hoeven verlenen. Toegangsrechten kunnen op afstand worden gewijzigd of ingetrokken, waardoor het beheer van de toegang dynamisch en eenvoudig aanpasbaar is. De registratie van toegangsmomenten en toegangssleutels wordt hierdoor zeer inzichtelijk.

Toegangscontrolesystemen gebouw

Nieuwbouw kantoren worden hedendaags vrijwel altijd voorzien van een toegangscontrolesysteem. Het gemak wat een toegangscontrolesysteem kan brengen weegt absoluut op tegen de investering. Hier een paar voorbeelden waarom een toegangscontrolesysteem voor een gebouw zich terugverdiend:

1: Ouderwetse sleutels voor alle deuren

Niet alleen is het onhandig voor ondernemingen of organisaties om overal met sleutelbossen te moeten rondlopen, het is ook nog eens een stuk onveiliger. De sleutels raken eenvoudig kwijt en zijn soms lastig vervangbaar. Bij het gebruik van een toegangscontrolesysteem in gebouwen kunnen druppels of passen eenvoudig worden vervangen. Deze RFID druppels / passen kunnen eenvoudig worden geblokkeerd in de software wanneer deze kwijt zijn. Tevens zijn ze eenvoudig te vervangen voor nieuwe voor slechts enkele euro’s. Het oude profiel wordt weer ingeladen waardoor alle toegangsrechten hetzelfde blijven. Enorm handig dus.

2: Toegang ontzeggen voor ex-medewerkers en onbevoegden

Wanneer een medewerker uit dienst treed kan dat soms nog wel eens problemen met zich meedragen. Niet iedereen gaat ten goede trouw weg en het komt zeker dan ook voor dat ex-medewerkers misbruik maken van toegang die zij hebben om zich tot bepaalde ruimtes te verschaffen. Op deze wijze kan er eenvoudig apparatuur of gevoelige gegevens worden buitgemaakt.
Als u beschikt over een toegangscontrole systeem in uw pand kunt u voortijdig de toegang blokkeren zodat de desbetreffende medewerker niet meer zonder begeleiding naar binnen kan. Op deze wijze beschermt u uw eigendommen op de beste maar vooral ook makkelijk mogelijkste wijze.

3: Inzicht in gebruik en toegang

Wanneer u beschikt over een toegangscontrole oplossing kunt u eenvoudig per persoon zijn of haar toegangsmomenten terugzien. Op deze wijze kunt u eenvoudig controleren wanneer een medewerker binnenkwam of weg ging. Dit is tevens weer te koppelen aan een uren registratiesysteem. Op deze wijze bent u minder tijd kwijt aan de registratie van uren. Kortom, toegangscontrolesystemen gebouwen lonen. Wij helpen u graag met de uitrol en implementatie van dergelijke oplossingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

RRB Security voor uw toegangscontrole projecten 

RRB Security is al sinds 1995 actief in het installeren van beveiligingsmaatregelen. Uiteraard bieden wij ook andere diensten aan zoals camerabeveiliging, alarmsystemen en video intercoms. Samen met onze ICT specialisten bouwen wij oplossingen op maat maken voor uw specifieke situatie.

Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met gewone sloten en sleutels.

Samen kijken we naar uw wensen en wat u graag zou willen zien binnen het systeem. Eventueel kunnen we de controles combineren met camerabewaking en een alarmsysteem met meldkamer. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag vandaag nog een offerte aan en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Toegangscontrole aankoopadvies

Het is van belang dat u als koper goed toelicht waar de uw camerabewaking aan moet voldoen, en wat het moet kunnen. Om u op weg te helpen, hebben wij een aantal camerabeveiliging adviezen op een rij gezet!

#1 Verschillende methodes voor toegang

Toegangscontrolesystemen vormen een essentieel onderdeel van de moderne beveiliging, waarbij technologie wordt gebruikt om de toegang tot gebouwen, ruimtes en andere beveiligde gebieden te reguleren. Deze systemen variëren van eenvoudige elektronische sloten tot geavanceerde netwerken die communiceren met diverse beveiligingscomponenten. Een basiselement van toegangscontrole is het elektronisch ontgrendelen van deuren en poorten. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, elk met unieke eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke beveiligingsbehoeften.

Codepanelen

Deze systemen vereisen dat gebruikers een code invoeren op een toetsenbord, ook wel keypad genoemd, om de deur te ontgrendelen. Ze zijn kosteneffectief en makkelijk te installeren. Er kan per gebruiker een code worden gemaakt. Wel wordt dit gezien als achterhaalt aangezien de code eenvoudig kan worden doorverteld zonder duidelijk te kunnen achterhalen wie dat heeft gedaan.

RFID

Radio Frequency Identification (RFID) gebruikt draadloze communicatie tussen een tag en een lezer. Gebruikers dragen een tag, vaak in de vorm van een pasje of sleutelhanger die wanneer dichtbij de lezer gehouden, de deur ontgrendelt. Iedere pas heeft een uniek ID waarmee per uitgegeven pas verschillende rechten kunnen worden toegekend.

Biometrische verificatie

Deze systemen gebruiken unieke lichamelijke kenmerken, zoals vingerafdrukken of irisscans, om identiteit te verifiëren. Ze bieden een hoge mate van beveiliging, aangezien biometrische gegevens moeilijk te dupliceren zijn.

Mobiele toegang

Moderne systemen zoals Paxton 10 staan toe dat smartphones en andere mobiele apparaten als toegangssleutels worden gebruikt. Deze maken van technologieën zoals Bluetooth of NFC (Near Field Communication). Dit biedt gemak en flexibiliteit voor gebruikers. Deze apps maken gebruik van bepaalde veiligheidsalgoritmes om te voorkomen dat credentials kunnen worden gekloond. Dit wordt ook wel ‘smart credentials’ genoemd.

toegangscontrole

#2 Toegangscontrole apparatuur aansluiten via PoE of vaste stroom?

Toegangscontrole systemen zijn een cruciale component in hedendaagse fysieke beveiliging. De manier waarop deze systemen van stroom worden voorzien, is van groot belang voor de betrouwbaarheid en efficiëntie. De twee meest voorkomende methodes voor het voeden van toegangscontrole hardware zijn Power over Ethernet (PoE) en de standaard 230 volt voeding uit het stopcontact. De meeste apparatuur gebruikt een voeding voor de conversie van 230 volt naar 12 of 24 volt voor de sturing van de controller zelf.

De meest voorkomende verschillen en voordelen van beide stroom opties

Power over Ethernet (PoE)

Power over Ethernet is een techniek waarbij stroom, samen met datasignaal, over een standaard twisted-pair UTP kabel wordt verzonden. Dit betekent dat netwerkapparatuur zoals toegangscontrolesystemen, zonder behoefte aan extra stroomvoorziening, via de netwerkkabel zowel spanning als signaal kan worden voorzien.

Voordelen van Power over Ethernet

Eenvoudige Installatie

Met PoE is er geen noodzaak voor aparte elektrische bedrading naar de deurcontroller, ook wel ACU (access control unit) genoemd. Wat de installatie kan vereenvoudigen en kosten kan verlagen.

Flexibiliteit

Toegangscontroleapparaten kunnen overal waar een netwerkkabel kan komen worden geplaatst, zonder afhankelijk te zijn van de nabijheid van stopcontacten.

Betrouwbaarheid

PoE wordt geleverd via een netwerkswitch die tevens kan worden verbonden met een UPS (Uninterruptible Power Supply), wat zorgt voor constante en betrouwbare stroomvoorziening. Ook zijn toegangscontrole systemen erg zuinig met stroom. Dit stelt in staat een behoorlijke tijd te overbruggen wanneer de netstroom wordt onderbroken.

Veiligheid

Door het gebruik van low voltage ‘laag voltage’ stroom biedt het aansluiten van toegangscontrole systemen weinig tot geen veiligheidsrisico’s.

Controle op afstand

Wanneer de Power over Ethernet via een managed switch wordt aangeleverd kunnen PoE poorten op afstand worden beheerd. Dit maakt het mogelijk een toegangscontrole deurcontroller een power reset vanaf afstand te geven. Ook is er dan inzicht in het gebruik van de wattage en het netwerk verkeer van en naar de controller toe.

230 Volt Voeding

De traditionele methode van het voeden van toegangscontrole hardware is via standaard netstroom, via 230 volt. Dit is de standaardspanning voor elektrische apparaten in veel landen, inclusief Nederland. Hierbij is vaak wel een conversie adapter nodig van 230 volt naar 12, 24 of 48 volt.

Voordelen van 230-Volt Voeding

Kracht

Voor systemen die meer energie vereisen dan PoE kan leveren, is 230-volt het sterkere alternatief. Wanneer grote en zware sloten moeten worden aangestuurd kan het benodigd zijn om netstroom toe te passen om dit te laten werken.

Universeel

Elke locatie heeft toegang tot netstroom voeding, wat het een standaardoptie maakt voor toegangscontrole. Ook kan dit een eenvoudiger worden toegepast zonder extra componenten zoals PoE swtiches.

Verschillen tussen PoE en netstroom voor toegangscontrole

De hoofdverschillen tussen PoE en 230 volt voeding liggen in de installatiecomplexiteit, stroomcapaciteit, en flexibiliteit van plaatsing. PoE is vaak eenvoudiger en goedkoper om te installeren, terwijl 230-volt systemen beter geschikt zijn voor hardware die meer stroom vereisen dan PoE soms kan bieden.

Conclusie

De keuze tussen PoE en 230-volt voeding hangt af van specifieke projectvereisten. PoE biedt een grote flexibiliteit en gemak bij installatie, terwijl 230-volt voeding voordelig kan zijn voor systemen die meer energie vereisen en waar constante, stabiele stroom noodzakelijk is.

In de praktijk kiezen veel organisaties voor een combinatie van beide, gebruikmakend van PoE voor kleinere, gedistribueerde systemen en 230-volt voor installaties waar hogere energiebehoeften zijn. Voor installateurs en organisaties die investeren in toegangscontrolesystemen is het essentieel om de voordelen van PoE en 230-volt opties te overwegen, om zo de juiste type spanning te kiezen dat past bij de specifieke beveiligingsbehoeften.

#3 Veelgebruikte toegangscontrole merken

Er zijn een breed scala aan verschillende soorten toegangscontrole oplossingen. De een gericht op hotels, de ander op high-security omgevingen, bedrijfskantoren, parkeergarages en ga zo maar door. Enkele van de meest voorkomende fabrikanten binnen Nederland:

Paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen. Al meer dan 35 jaar houdt Paxton zich bezig met online en offline toegangscontrole systemen. De volledige productie en ontwikkeling van Paxton vind plaats in Engeland.

HID

HID Global Corporation, opgericht in 1991, heeft een significante invloed gehad op de ontwikkeling van toegangscontrolesystemen. Ze zijn bekend geworden door hun technologie voor proximity-kaarten, die in de jaren ’90 opkwam. Deze technologie maakt gebruik van RFID (Radio Frequency Identification) om zonder direct contact met de lezer communicatie mogelijk te maken.

toegangscontrole

Genetec Synergis

Genetec Synergis is een onderdeel van het Genetec Security Center, een geïntegreerd beveiligingsplatform dat verschillende veiligheidsaspecten zoals videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning combineert. De historie van Genetec zelf begint in 1997, toen het bedrijf werd opgericht in Canada. Genetec heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van open-architectuur beveiligingsoplossingen.

Synergis is het toegangscontrolesysteem binnen het Genetec Security Center en werd geïntroduceerd als onderdeel van de visie van het bedrijf om een uniform platform te bieden dat verschillende beveiligingsfuncties integreert. Het idee was om een systeem te ontwikkelen dat niet alleen standalone operaties uitvoert maar ook kan communiceren en samenwerken met andere systemen zoals videobeheer en automatische nummerplaatherkenning (ANPR).

Toegangscontrole fabrikantenSoftware pakket
PaxtonPaxton net2
GenetecSynergis
VanderbiltACT365
2NAccess Commander
LenelS2OnGuard

#4 Toegangscontrole integratie mogelijkheden

Toegangscontrole is een cruciaal onderdeel van moderne beveiligingssystemen, ontworpen om ongeautoriseerde toegang tot fysieke en digitale omgevingen te voorkomen. Dit beveiligingsmechanisme kan worden geïntegreerd met verschillende andere soorten beveiligingssystemen om een gelaagde en robuuste bescherming te bieden. Hieronder volgt een overzicht van toegangscontrolesystemen en hun mogelijke integraties.

Integratie met camerabewaking

Een van de meest voorkomende integraties is die tussen toegangscontrole en camerabewaking. Wanneer een ongebruikelijke toegangspoging wordt gedetecteerd, kan het camerabewakingssysteem automatisch de betreffende bewakingscamera beelden naar voren halen. Dit stelt beveiligingspersoneel of andere belanghebbende in zo’n situatie in staat om snel te reageren en te beoordelen of er sprake is van ongewenst gedrag.

Integratie met alarmsystemen

Toegangscontrolesystemen kunnen ook worden geïntegreerd met inbraakdetectie- en alarmsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld via een intercom met keypad het alarmsysteem activeren. Ook softwarematige integraties zoals het kunnen inzien welke zone een melder afgaat of het sluiten van alle deuren bij inbraakalarm zijn voorbeelden van mogelijke integraties met inbraakalarmen.

toegangscontrole

Brand- en Veiligheidssystemen

In het geval van een noodsituatie, zoals een brand, kunnen toegangscontrolesystemen samenwerken met brand- en veiligheidssystemen om de evacuatie te vergemakkelijken. Deuren kunnen automatisch ontgrendeld worden, waardoor vluchtroutes begaanbaar zijn. Ook sluiten van liftdeuren bij brand kan zo’n voorbeeld zijn.

Toegang via slimme apparaten

Mobiele toegangscontroleoplossingen, waarbij smartphones en andere mobiele apparaten worden gebruikt als sleutels, zijn in opkomst. Deze systemen bieden gebruikersgemak en verhogen de veiligheid door dynamische authenticatie methoden te gebruiken zoals GPS-locatie, biometrische gegevens en tijdsgebonden toegangsrechten.

Toekomst van Toegangscontrole Integraties

Naarmate technologie zich blijft ontwikkelen, zullen de mogelijkheden voor integratie van toegangscontrole met andere beveiligingssystemen toenemen. Denk aan de integratie met Internet of Things (IoT)-apparaten, waarbij toegangscontrolesystemen automatisch kunnen reageren op gegevens van sensoren of acties van gebruikers.

#5 Aanwezigheidsregistratie door middel van toegangscontrole

Aanwezigheidsregistratie binnen toegangscontrolesystemen is een essentieel aspect voor veel organisaties. Het gaat hierbij om het registreren wie, wanneer en waar binnen een gebouw of terrein aanwezig is. Deze gegevens zijn cruciaal voor verschillende bedrijfsprocessen, waaronder de beveiliging, HR-management, en compliance met wettelijke voorschriften. De integratie van aanwezigheidsregistratie in toegangscontrole biedt inzicht en controle over de fysieke toegang en de aanwezigheid van personeel en bezoekers.

Belang van Aanwezigheidsregistratie

Het belang van accurate aanwezigheidsregistratie kan niet worden onderschat. Het is een tool voor het verhogen van de veiligheid, het verbeteren van de efficiëntie van het personeelsbeleid, en het nauwkeurig bijhouden van werkuren, wat weer invloed heeft op de loonadministratie. In geval van een noodsituatie kan snel inzichtelijk worden gemaakt wie zich in het gebouw bevindt, wat essentieel is voor een effectieve evacuatie.

Technologieën voor Aanwezigheidsregistratie

Moderne systemen voor aanwezigheidsregistratie gebruiken verschillende technologieën, zoals RFID-chips, biometrie (zoals vingerafdruk- en gezichtsherkenning), magnetische kaarten of pincode toetsenborden. Deze technologieën kunnen ook gekoppeld worden aan mobiele apps, waardoor werknemers hun aanwezigheid kunnen registreren via hun smartphone.

Data analyse en Rapportage

De verzamelde gegevens kunnen worden geanalyseerd voor het opstellen van gedetailleerde rapportages. Deze rapportages zijn waardevol voor managementdoeleinden, zoals het optimaliseren van de personeelsbezetting, het volgen van werknemersprestaties en het waarborgen van de naleving van arbeidswetten en -regels.

Compliance en Wetgeving

Met betrekking tot compliance speelt aanwezigheidsregistratie een sleutelrol. Het stelt bedrijven in staat om te voldoen aan wettelijke vereisten omtrent arbeidstijden en aanwezigheid, zoals die voorgeschreven zijn in de Arbowet en de Wet op de identificatieplicht.

#6 Draadloze deurbeslagen en toegangscontrole

Draadloze deurbeslagen, ook wel draadloze deurklinken genoemd, zijn niet meer weg te denken binnen toegangscontrolesystemen. Deze technologisch geavanceerde deurklinken versterken de beveiliging en verhogen het gebruiksgemak door traditionele sleutels overbodig te maken. In een wereld waar draadloze technologie en slimme integraties de norm worden, zijn draadloze deurklinken een must voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en veilige toegangscontrole oplossing waar het aanleggen van bekabeling niet mogelijk is.

Hoe werken draadloze deurbeslagen

Draadloze deurbeslagen gebruiken RFID (Radio-Frequency Identification), Bluetooth, Wi-Fi of andere draadloze technologieën om communicatie tussen de deurklink en een geautoriseerd toegangssysteem mogelijk te maken. Gebruikers kunnen toegang krijgen door middel van RFID-tags, smartphones, speciale kaarten of biometrie. Deze systemen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van uitgebreide bedrading of complexe infrastructuur.

Voordelen van draadloze deurklinken

Een belangrijk voordeel van draadloze deurklinken is de flexibiliteit in toegangsbeheer. Toegangsrechten kunnen op afstand worden beheerd wanneer er deurbeslagen worden gebruikt die verbonden zijn met een centrale server. Dit maakt het eenvoudig om toegangsrechten toe te kennen of in te trekken. Dit is ideaal voor omgevingen waar de toegangsbehoeften regelmatig veranderen, zoals kantoren of hotels.

De installatie van draadloze deurklinken is ook vaak eenvoudiger en minder ingrijpend dan die van traditionele toegangscontrolesystemen. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen. 

toegangscontrole

Integratie en smart building management

Draadloze deurklinken passen perfect in de trend van smart buildings en kunnen geïntegreerd worden met gebouwbeheersystemen. Dit zorgt niet alleen voor betere beveiliging, maar ook voor efficiëntie in energiebeheer; deuren kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan verlichting en klimaatcontrolesystemen, wat kan leiden tot energiebesparing.

Toekomstbestendige oplossing

Een draadloze deurklink is een toekomstbestendige investering. Software-updates kunnen nieuwe functies en verbeterde beveiligingsprotocollen toevoegen zonder dat fysieke vervanging nodig is. Dit maakt draadloze deurklinken een duurzame keuze voor toegangscontrole.

Belang voor organisaties

Voor organisaties is het implementeren van draadloze deurklinken een stap naar modernisering van de toegangscontrole. Het stelt hen in staat om snel en gemakkelijk toegang te beheren en rapporten over toegangsgegevens te genereren, wat bijdraagt aan compliance en operationele efficiëntie

 

⭐ Waarom Kiezen Voor Toegangscontrole ?

Door middel van een toegangscontrole systeem kunt u op ieder moment zien wie zijn of haar pas/tag heeft aangeboden. U kunt de toegang flexibel instellen per dag, uur, week. Ook kunt u op basis van de persoon de toegang tijdelijk ontzeggen of blokkeren.

⭐ Paxton Access Control

RRBSecurity werkt met Paxton net2. Paxton is de koploper op het gebied van toegangscontrole in Europa, Gaat uw product binnen 5 jaar kapot? Dan krijgt u een geheel nieuw component die wederom is voorzien van 5 jaar echte omruilgarantie!

⭐ Hoe kan ik Toegangscontrole aanvragen?

Als u via onze website een aanvraag doet voor een toegangscontrole systeem nemen wij vrijblijvend contact met u op om een afspraak te maken op locatie. Wij nemen een offerte op, op basis van uw wensen en eisen. Vervolgens ontvangt u kort na ons bezoek een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een toegangscontrole systeem.