Winkeldiefstal camera

Winkeldiefstal camera – voorkom derving

Winkeldiefstal is een groot probleem in Nederland. Naast kledingwinkels zijn ook bouwmarkten, supermarkten en speciaalzaken erg in trek bij rondtrekkende criminelen. Met onze winkeldiefstal camera oplossing zorgen wij voor een afname van de derving. Laat u vrijblijvend adviseren over onze diensten!

camerabeveiliging

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Het bedenken van onze winkeldiefstal camera oplossing

RRB-Security is gevraagd om te helpen bij het verminderen van de winkeldiefstal in bouwmarkten. Uiteraard kunnen dit vaak alleen low cost oplossingen zijn. Na ons product research heeft onze technische staff een eigen systeem bedacht tegenwinkeldiefstal. Een mobiel systeem, dat iedereen, zelfs zonder technische kennis kan ophangen en gebruiken.

Owja, die blauwe vlakken zei u? Dit is een handige toepassing genaamd ‘Facial Recognition’. Door middel van deze toepassing weten wij de diefstal terug te brengen naar bijna 0% in de gangpaden waar onze camera’s hangen. Door het verbluffende resultaat zijn er ondertussen al tientallen winkels waar dit systeem tegen winkeldiefstal wordt gebruikt. En het resultaat mag er dan ook zijn, vooral in de gangpaden van het duurdere gereedschap waar normaal veel werd gestolen, is het nou bijna nooit meer raak.

Hier is onze vormgeving aan deze oplossing

Mensen zien zichzelf lopen op de afschrikmonitor, met een blauw vlak rondt hun hoofd. Op dat moment wordt hun gezicht opgeslagen in een database, samen met het beeldmateriaal. Mede door de visuele factor van het zien dat een beveiligingscamera het gelaat van een persoon herkend, daalt de diefstal onwijs hard. Zo ziet u maar, goede beveiliging hoeft niet altijd duur te zijn. Maar wel innovatief. En dat is waar wij, RRBSecurity voor staan. ‘’Nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland’’ Dat schrijft de Nederlandse media al meer dan een decennia. Al de meer redenen om uw winkel te voorzien van een oplossing die u zelf kunt verplaatsen indien nodig.

 

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Bewakingscamera in uw winkel

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een diefstal voorkomen kan door een bewakingscamera op te hangen, dit kan een preventieve werking hebben. Sommige dieven hebben hier echter maling aan, dan is het erg fijn als u uw beelden snel en eenvoudig kan bekijken om de daders in haarscherpe kwaliteit vast te leggen. U kunt vervolgens de beelden publiceren of aangifte doen. Laat dieven niet het idee krijgen dat er wegkomen met diefstal!

Een permanent winkeldiefstal camerasysteem laten instelleren

Bent u benieuwd naar de kosten voor een camerasysteem in uw winkel? Wij bieden vaste setprijzen aan. Hier kunt u eenvoudig zien wat een camerasysteem bij benadering kost. Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat!

Wacht niet langer en beveilig uw winkel met beveiligingscamera’s

Nog nooit waren beveiligingscamera’s zo goedkoop. Wij installeren al binnen 5 werkdagen na offerte akkoord. Heeft het spoed? neem gerust contact met ons op! Wij proberen altijd met u mee te denken en zo snel mogelijk te handelen.