Camera Beveiliging Huis

Gespecialiseerd in Camera beveiliging 

Camera beveiliging voor uw huis is tegenwoordig noodzakelijk voor uw eigen woning. Particulieren kiezen er steeds vaker voor om een woning professioneel te beveiligen met camera’s. Helemaal nu de prijs van een beveiligingscamera flink gedaald is. U heeft al een professioneel beveiligingssysteem vanaf circa €1000,- inclusief installatie.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opmaken van een offerte. Op locatie kunnen we persoonlijk kijken wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Vervolgens ontvangt u van ons binnen vijf werkdagen een offerte op maat. In de offerte staat een all-in prijs voor de complete beveiliging. U weet zo exact wat u kwijt bent om uw woning te beveiligen. Bij ons krijgt u nooit nare verassingen met extra kosten achteraf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat voor de beveiliging van uw woning.

Maatwerk Oplossingen

Onze oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte voor camerabewaking op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Gespecialiseerd in camera beveiliging voor uw woonhuis

Een beveiligingsbedrijf dat met u meedenkt

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support

Zakelijke camera systemen
Particuliere camera systemen
Alle camerasysteem set prijzen

Waar moet u opletten bij de aanschaf van camera beveiliging huis?

Bij ons advies houden wij rekening met een aantal punten. Het is belangrijk om hier goed op te letten als u zelf een camerasysteem aanschaft. Of als u offertes met elkaar wilt vergelijken. Wij hebben deze punten voor u op een rijtje gezet:

Let goed op de garantie op zowel installatie en apparatuur. Bij ons krijgt u standaard drie jaar garantie op beveiligingscamera’s.

Kijk naar de resolutie van de camera. Ga voor minimaal Full HD voor scherpe opnames.

Kies voor een camera met bewegingsdetectie. De camera maakt bij bewegingsdetectie alleen opnames als er iemand door het beeld loopt.

Wilt u extra beveiliging in huis? Check of er een koppeling mogelijk is met een alarmsysteem.

Check de kwaliteit van de infrarood camera voor opnames bij nacht. 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat camera beveiliging huis gaat kosten? Door ons contactformulier in te vullen kan u een vrijblijvende afspraak maken met onze specialisten. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om uw woning professioneel te beveiligen. Aarzel niet en plan vandaag nog een afspraak in met RRB Security.