Camerabewaking Bedrijf

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Offerte Aanvragen

Camerabewaking bedrijf inschakelen voor professionele bewaking

✓ Professionele camerabeveiliging al vanaf €995,-

RRBSecurity is al sinds 1995 een gespecialiseerd camerabewaking bedrijf. Wij werken door heel de Benelux als adviseur & installateur van camerabewaking oplossingen. Wij voorzien in complexe vraagstukken als automatische kenteken herkenning & video analytics (slimme camera’s), maar verzorgen ook kleinere installaties voor ondernemingen welke opzoek zijn naar een “gewoon goed & betrouwbare camerabewaking oplossing” voor bijvoorbeeld eenmanszaken of kleine kantoren. Kortom, wij zijn uw beveiligings-installateur voor alles op het gebied van camerabewaking.

Waarom een camerabewaking oplossing bij RRB-Security?

» Vrijblijvende offerte
» Vooropgesteld Serviceplan
» Kennis over de privacywetgeving (AVG-GDPR)
» Actief sinds 1995
» Zeer complexe tot eenvoudige camerasystemen
» Standaard 3 jaar garantie op de installatie & hardware

Telefonisch contact opnemen? 010 307 0819
Geen wachtrijen of opgenomen bandjes, direct iemand aan de lijn!

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Camerabewaking bedrijf met uitgebreide expertise

Als camerabeveiliging bedrijf van vrijwel alle groten merken als Sony, Axis, Samsung, Dahua & nog veel meer hebben wij met heel veel merken affiniteit. Daarnaast voeren wij video software oplossingen zoals Milestone XProtect (Gold partner) Mirasys en Axis Companion. Voor iedere situatie verzorgen wij een toepasselijke camerabewaking installatie.

» Camerabewaking voordelen bij RRB-Security
» Focus op cyberveiligheid
» 24/7 Serviceplan
» Remote Support
» Korte lijnen – Eigen contactpersoon
» Uitgebreide expertise op het gebied van camerabewaking

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Als camerabewaking bedrijf helpen wij u verder met vraagstukken zoals:

Privacy toetsing camera’s Camerabewaking is inmiddels een vast gegeven in Nederland. Des al niet te min is het belangrijk om te weten wat wel en wat niet mag met een camerasysteem. Wij helpen u hier verder bij. Wij zijn op de hoogte van de wetgeving omtrent als camerabewaking bedrijf. Bewaar termijn camerabeelden Standaard mag er niet meer dan 4 weken worden opgenomen. Sommige sectoren mogen echter maar 1 of 2 weken opslaan. Soms mag er zelfs helemaal niets worden opgenomen en mag er alleen live worden gekeken. Dit alles is afhankelijk van de omstandigheden en de specifieke regelgeving omtrent de sector. Voorwaarden van cameratoezicht op de werkvloer Indien het gerechtvaardigd belang aanwezig is, mogen camera’s ook (tijdelijk) op de werkvloer worden geplaatst. Wel geldt hierbij dat de werknemers van tevoren zijn ingelicht, de camera’s zichtbaar zijn en de werknemers en eventueel klanten duidelijk op de aanwezigheid van cameratoezicht gewezen worden. Daarnaast geldt ook dat de beelden enkel gebruikt mogen worden voor de doeleinden waarvoor bewakingscamera’s zijn geplaatst.Ook is het op basis van camerabeelden aanspreken van werknemers op hun arbeidsproductiviteit niet toegestaan.. Mocht een werkgever de beelden toch gebruiken en overgaan tot ontslag, dan is het een goed idee om een bedrijfsrecherche onderzoeker in te huren voor advies. Algemene verordening gegevensbescherming wetgeving camerabewaking De AVG heeft ook toepassing op camerasystemen. De regelgeving hiervan is erg complex en voor iedere individuele installatie vaak weer anders. Een adviseur is dan ook ten zeerste aan te raden. De boete voor het incorrect opslaan of verwerken kan oplopen tot 4% van uw jaaromzet. Voorkomen is hier dus beter dan genezen. Voor een korte & duidelijke uitleg kunt u terecht bij de autoriteitpersoonsgegevens.
camerabeveiliging bedrijf, cameratoezicht bedrijf, camerasysteem bedrijf, camerabewaking bedrijven, camerabeveiliging bedrijven