Alarmsysteem laten installeren

Alarmsysteem laten installeren door RRB

RRBSecurity is gespecialiseerd in beveiliging. Al sinds 1995 zijn wij actief in de Benelux als installateur. Wanneer u opzoek bent naar een alarmsysteem zijn er veel overwegingen om te maken bij de installatie. Wij adviseren u over de mogelijkheden en opties die u heeft om een alarmsysteem te laten installeren.

alarmsysteem installatie

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 2 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Een slim alarmsysteem met gebruiksvriendelijke app

Voor iedere omgeving een passende oplossing

Ajax systems beschikt over de meest gebruiksvriendelijke app die alarmsysteem fabrikanten vandaag de dag bieden. Met het Ajax systems alarmsysteem kunt u als gebruiker eenvoudig de status van uw alarmsysteem componenten inzien en welke gebruikers het alarmsysteem in en uit schakelen.  Een kleine opsommingen van de mogelijkheden:

  • (Foto) push meldingen bij detectie
  • In en uit schakelen via de app
  • Batterij niveau’s en meldingen wanneer deze leeg raken
  • In en uitschakelmomenten
alarmbeveiliging
alarmsysteem installeren

Alarmsysteem laten installeren bij u thuis of op kantoor

RRB-Security levert gebruiksvriendelijke alarmsystemen voor de zakelijke en particuliere markt waarop u kunt vertrouwen. Onze beveiligingssystemen beschermen uw onderneming tegen criminelen en zijn een toevoegende waarde voor uw bedrijf in elke branche, van autogarages tot en met supermarkten en van kantoor tot warenhuizen. Afhankelijk van uw verzekeringseisen kunt u er direct een meldkamer en/of onderhoudsovereenkomst afsluiten.

Bij het gebruik van Ajax is het echter niet verplicht of noodzakelijk om een meldkamer (PAC) aansluiting te nemen. U kunt namelijk zelf ook de meldingen ontvangen via push notificaties wanneer u op kosten wil besparen of geen brood ziet in de meerwaarde van een meldkamer.

Functies en mogelijkheden van een alarmsysteem

Alvorens de alarminstallateur langs te laten komen doe je er goed aan een eisenpakket samen te stellen voor de adviseur. Wellicht heeft u al bepaalde ideeën over de beveiliging van uw object. U kunt deze dan voorspreken met onze adviseur.

Detectie door middel van een alarmsysteem

Om daders te detecteren bestaan er diverse mogelijkheden en dit voor zowel binnen als buiten. De eerste stap is schade voorkomen door de buitenkant te beveiligen. Dit kan door middel van een camerasysteem maar ook door bijvoorbeeld een bewegingsdetector van het alarmsysteem. Ramen en deuren beveiligen tegen geforceerd openen kan door middel van onder andere magneetcontacten. Breuken en hevige trillingen in het glas kunnen gesignaleerd worden door een glasbreukdetector. Ten slotte kan de binnen omgeving ook nog uitgerust worden met bewegingsdetectoren. Een goed werkend alarmsysteem bestaat meestal uit een combinatie van verschillende elementen.

Dieven afschrikken met uw geïnstalleerde alarmsysteem

Eens het alarmsysteem in werking treedt, zijn er diverse mogelijkheden om dieven af te schrikken. Zo is de meest gebruikte methode een binnen- of buitensirene. Ook een grote hoeveelheid licht rondom de woning kunnen zeker helpen. Kortom, een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan. Of dit nou zakelijk of particulier is.

Meldingsmogelijkheden met uw alarmsysteem

Om zelf verwittigd te worden bij een inbraakpoging zijn er verschillende methodes beschikbaar. De meest gekende is de binnensirene die vooral ‘s nachts interessant is wanneer je slaapt. Bijkomstig kan je ook een buitensirene laten installeren die de buren waarschuwt. Dit is vooral interessant wanneer je niet thuis bent of er zich problemen voordoen. Daarnaast kan je ook automatisch verwittigd worden via sms en bestaat de mogelijkheid dat je systeem wordt doorverbonden met een alarmcentrale. Deze zal op hun beurt de politie verwittigen.

Kosten alarmsysteem laten installeren

Zoals wellicht al duidelijk is zijn er veel verschillende alarmsystemen verkrijgbaar. Hoe meer functionaliteiten er vereist zijn, hoe hoger de prijs zal zijn van de installatie. Voor een kwalitatief systeem op maat beginnen de prijzen vanaf ~ 1000 euro. Voor een gemiddelde woning kan je zeker rekenen op een prijs tussen de 1000 en 2000 euro. Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen