Sony Camerabewaking

Sony camerabewaking oplossingen

Sony is onze primaire high quality camera leverancier. Mede door de 3 jaar standaard garantie en de hoge kwaliteit/prijs verhouding is Sony een van de grootste producenten van CCTV. Sony heeft uitstekende Dome camera’s die in 4K kunnen opnemen en 360 graden kunnen roteren, tot simpele kleine camera’s die eveneens in zeer hoge resoluties kunnen opnemen. Sony bevindt zich dus overal.

RRB-Security – Gold Sony Partner

Sony springt eruit als het gaat om spectaculaire camerabeelden in lastige omstandigheden. Mede daarom staan wij garant voor Sony. Een fabrikant die vooruitloopt op de rest.
RRB-Security is al sinds jaar en dag een “Certified Sony Partner”. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Sony hardware kunnen wij onszelf zeker experts noemen. Wij beschikken over alle kennis om ieder Sony project te begeleiden / configureren. Sony word ook veel gebruikt in combinatie met Milestone voor high quality VMS oplossingen Heeft u een camerabewaking project, en zoekt u een uiterst betrouwbaar merk met jaren van revolutionaire ontwikkelingen? Vraag dan absoluut naar Sony!

Sony 4K Camera’s – Best in the business.

Sony Heeft veruit de beste 4K Camera’s op de markt. Door onder andere Zero Flux
(totaal gekleurd en zichtbaar beeld in het absolute donker), 20 Megapixel snapshots, 30 Frames per Seconde, en intelligente functies.
Camera’s zoals Dahua haar 4K oplossing zijn dan ook absoluut niet te vergelijken. In het totale donker zonder enig licht volledig kleurenbeeld, zelfs wij staan er iedere keer weer van versteld.

Waarom Sony voor 4K?

4X de resolutie van een Full HD Camera Meer pixels betekend meer detail. En dat is absoluut te zien. Sony’s 4K camera’s beschikken over een resolutie van 3840×2160. Dat is meer dan 8 miljoen pixels! 4x meer dan een Full HD TV. Dit biedt de mogelijkheden om tot in detail tientallen meters verder objecten of mensen te bestuderen.

Extreme lichtgevoeligheid in Sony 4K bewakingscamera oplossingen

Zoals we net al beschreven, heeft Sony de beste camera in het donker. Dankzij de cutting-edge 1.0 type Exmor-R CMOS sensor kan er in het absolute donker nog steeds een beeld worden opgebouwd.
Het is zelfs zo lichtgevoelig, dat je denkt dat het overdag is, terwijl het absolute nacht is. Wij ontvangen regelmatig melden van mensen die denken dat hun camerasysteem is vastgelopen, omdat het niet “donker word” op de camera’s. Dat klopt ook, want nachtbeelden zijn verleden tijd met Sony hun nieuwe generatie camera’s!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier