• WERKWIJZE

  Stap 1: Neem contact op

  Stap 2: Gratis advies op locatie
  Stap 3: Uitvoer van onze offerte

 • GRATIS OFFERTE OP LOCATIE

  Deskundig advies op locatie
  Maatwerk offerte voor iedere installatie
  Heldere & vrijblijvende offerte

 • HELPDESK

  Duidelijke afspraken
  Deskundige medewerkers
  Korte communicatielijnen

 • INSTALLATIE

  Binnen 5 werkdagen
  Netjes weggewerkt & gemonteerd
  Uitleg systeem

Samsung camerabewaking

Gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug.
U wordt dezelfde werkdag gebeld door onze beveiligingsadviseur

camerabewaking plaatsen prijs
offerte bewakingscamera

Samsung Camerabewaking Oplossingen

Samsung is al jaren één van de bekendste producenten van camera bewaking oplossingen. Deze zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van klanten en installateurs. Er wordt door het bedrijf op grote schaal geïnvesteerd in nieuwe producten en technologieën. Zo zien dit jaar niet alleen de opvolgers van WiseNet Lite en WiseNet III het levenslicht, maar worden ook nieuwe wegen bewandeld door de introductie van een reeks WiseNet HD+ producten! En vergeet niet de “Out of the Box” analytische mogelijkheden die standaard geïntegreerd zijn in de WiseNet camera’s zoals People Counting, time lapse registratie en heat mapping. Kortom, Een heleboel mooie oplossingen. Samsung is ook onze leverancier voor HDCVI installaties en verborgen camera oplossingen. Ook heeft Samsung ook een aantal IP camera’s in het assortiment welke zeer geschikt zijn voor Stand-Alone oplossingen.
Daarnaast maken wij veel gebruik van Samsung camera’s met de functie ‘Facial Recognition’. Deze functie verwerken wij in onze oplossingen voor bedrijven.

Samsung is net wat anders dan de rest

Het merk Samsung is onmisbaar op het wereldtoneel. Van wasmachines tot smartphones. Vrijwel iedereen heeft iets gehad of momenteel in bezit van Samsung. Samsung bewakingscamera’s is misschien ook geen uitzondering. Jarenlang heeft Samsung een erg mooie plek gevonden in het middensegment van de CCTV markt. Samsung heeft echter zijn CCTV divisie verkocht aan Hanwa. Hanwa gaat deels verder onder de naam Samsung-Hanwa. De interface, uitstraling en kostenplaatjes zijn nog wel steeds “heel erg Samsung”. Een gelikt beeld, duidelijke instructies en een haarscherp beeld maken Samsung tot een echte favoriet. Veel voor weinig. Kortom, een echte aanrader!

camerabewaking pakket

Geheel vrijblijvende offerte op locatie

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. U bent uiteraard ook welkom bij ons op kantoor. Hier bieden we demo’s aan van verschillende systemen. Neem bij vragen gerust contact op! tel:0103070819 mail: [email protected]

Vraag direct een offerte aan

Optionele diensten

RRBSecurity biedt meer dan alleen camerabewaking. naast camerasystemen bieden wij een aantal talrijke
beveiligingsoplossingen voor het bedrijfsleven en vandaag de dag ook voor particuliere doeleinden.

Hieronder vallen onder andere

camerabewaking

Dezelfde werkdag reactie! liever bellen? 010 3070819

Is uw organisatie ook geboeid bij een hoge kwaliteit cameraoplossing? Vraag dan gratis een offerte aan via ons web formulier of 0103070819. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen over de kwaliteiten en eventuele referenties m.b.t. camerabewaking (van Samsung). Onze beveilgingsexperts maken graag tijd voor een gesprek met u.