Camerabewaking Utrecht

Camerabewaking Utrecht – Kosteloze Offerte

Bent u opzoek naar camerabewaking Utrecht? RRB-Security voorziet al sinds 1995 bedrijven van camerabewaking systemen / oplossingen in Utrecht en omstreken. Wij voorzien u van een gratis offerte op locatie met persoonlijk advies.

camerabewaking utrecht

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waarom kiezen voor camerabewaking Utrecht

Het is niet onbekend dat camerabewaking Utrecht niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Veel incidenten maakt het voor veel bedrijven maar ook particulieren een wapen in de strijd tegen vandalisme / geweld en andere vormen van criminaliteit. Niet alleen werkt een camerasysteem preventief, maar is de rol van camerabeelden vrijwel onmisbaar bij aangiftes. Door de hoge werkdruk en achterstand van de Politie verdwijnt uw aangifte onderop de stapel. Zonder daderindicatie is er simpelweg geen zaak voor de Politie. Dit zijn een enkel tal redenen om een camerabewaking systeem aan te schaffen. RRB-Security voorziet dagelijks in de behoefte van camerabewaking. Utrecht is daarop ook zeker geen uitzondering.

Slimme Camerabewaking Utrecht

Bent u een bedrijf en bent u wellicht opzoek naar meer dan een x aantal goede camera’s? Wij voorzien bedrijven niet alleen van cameratoezicht maar ook van slimme oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Personen herkenning
Automatische kenteken herkenning
Integraties met alarm & toegangscontrole
Meldkamer koppelingen
Automatische alarmen

Er zijn talloze koppelingen op het gebied van camerabewaking. Heeft u hierin interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een advies gesprek om te zien hoe camerabeveiliging uw organisatie geld kan besparen of opleveren. Benieuwd hoe de gemeente Utrecht denkt over het toepassen van camerabewaking? lees hier meer

Camerabewaking Pakketten

Bent u opzoek naar set prijzen / aanbiedingen? Klik dan hier voor onze scherp geprijsde Dahua pakketten. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien niet alleen bedrijven en particulieren in Utrecht van beveiligingscamera’s, maar ook in Amesfoort, Baarn, De Bilt, Bunschoten, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woederen, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Soest, ijselstein Stichtste Vecht en nog veel meer.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen