Camerabewaking Den Haag

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Camerabewaking Den Haag laten plaatsen?

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

» Hoog kennisniveau

» Actief sinds 1995

 

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Camerabewaking Den Haag

Camerabewaking Den Haag? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand professioneel wordt beveiligd d.m.v. camerabewaking. Het maakt niet uit of u een zzp’er bent of u een groot bedrijfspand heeft.

U heeft beveiliging nodig om uw spullen en personeel veilig te houden. Met de hulp van RRB Security regelt u professionele camerabewaking in Den Haag. Onze camerabewaking gaat verder dan alleen de installatie van een camera. Wij kunnen u helpen met de installatie van andere beveiligingsmaatregelen.

RRB Security staat voor u klaar om u te ontzorgen en de installatie van beveiliging snel te realiseren.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Schakel de beste partij in voor camerabewaking in Den Haag

U bent op zoek naar een bedrijf waarbij u echt alles uithanden kan geven. Daarbij wil u graag de beste partij met de meeste ervaring op het gebied van camerabeveiliging. Zoek vooral niet langer verder want met RRB Security heeft u de perfecte partij gevonden. Wij ontzorgen u volledig en helpen u bij de complete installatie van nieuwe beveiligingscamera’s. Wij hebben al meer dan 22 jaar kennis in huis. Dankzij onze uitstekende ICT kennis kunnen wij u helpen bij de installatie van een compleet beveiligingssysteem. Naast camerabewaking kunnen wij u aan een alarmsysteem en toegangscontrole helpen. Als één van de weinige bedrijven bieden wij een totaalplaatje.

Ontdek de extra mogelijkheden met onze service

U wil graag draadloze camerabeveiliging. Het enige probleem is dat uw WIFI netwerk te traag is. Als u onze specialisten inschakelt, dan haalt u direct een ICT expert in huis. Wij kunnen u niet alleen helpen aan draadloze camerabewaking, maar ook een snel WIFI netwerk. Uw bedrijf blijft zo bereikbaar en u kan kiezen voor draadloze camera’s. Wij helpen u niet alleen met de installatie, maar ook het onderhoud van uw bewakingscamera’s. Wilt u bijvoorbeeld 24 uur per dag de camera’s laten monitoren? Sluit een onderhoudsovereenkomst af bij RRB Security af en wij regelen de monitoring van de systemen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor camerabewaking in Den Haag

Bent u benieuwd wat nieuwe camerabewaking in Den Haag gaat kosten? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs op locatie. Zelfs als u een offerte wil hebben voor één camera maken we graag met uw bedrijf kennis. Wij maken na ons gesprek een vrijblijvende offerte op waar u over mag nadenken. Wilt u liever eerst zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom in de regio Rijnmond en bekijk de verschillende oplossingen voor uw bedrijf. In onze showroom kunnen wij laten zien wat we voor u in huis hebben. Aarzel vooral niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.s.