Camerabewaking Stal

Camerabewaking stal of manege

Heeft u veestallen of bijvoorbeeld een paarden manege voor klanten of wellicht voor uzelf? Dan kan het voorkomen dat u overzicht wil over de situatie terwijl u niet op locatie bent. Een camerasysteem is daarvoor uiteraard een goede oplossing. Wij hebben veel ervaring door de jaren opgedaan in dit soort situaties & kunnen u dus goed adviseren op het gebied van cameratoezicht.

Camerabewaking stal via app op telefoon & computer

Waar u ook bent, op vakantie of in de winkel. Met de meegeleverde app kunt u overal in een handomdraai uw Full-HD camera’s (of hoger) live bekijken of terug afspelen. Misschien heeft u een dier dat in de gaten moet worden gehouden of bent u simpelweg benieuwd of het goed gaat met uw koeien, paarden, schapen, kippen of elders.

Geluid bij camerabewaking stal

Het kan zijn dat u geluid bij uw camera’s wil in zo’n situatie. Microfoons op bewakingscamera’s zijn geen enkel probleem. Houdt er wel altijd rekening mee dat de omstandigheden waar microfoons goed werken erg verschillen. Als er bijvoorbeeld een constant geluid van bijvoorbeeld 50+ decibel is zal het lastig zijn om meerwaarde uit geluid te halen. Heeft u bijvoorbeeld paarden en bent u bang voor bijvoorbeeld een poliep? Dan kan een camerasysteem met geluid juist wel erg goed werken. D.m.v. het geluid kunt u de situatie in zo’n geval beter inschatten. Camerabewaking stal, paardenstal, vee stallen, koeienstal, varkensstal enzovoort

Complete camerabewaking stal

Camerabewaking voor uw stal hoeft helemaal niet duur te zijn. Bent u opzoek naar een “gewoon goed” camerasysteem zonder al te veel poespas? Bekijk dan onze professionele camera sets. Al voor een paar honderd euro beschikt u over een Full-HD Camerasysteem inclusief app om de beelden te kunnen bekijken & standaard 3 jaar garantie. Opzoek naar High-tech 4K camera’s? bekijk dan is onze Sony Line-up.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Vrijblijvend advies op locatie

Het kan goed zijn dat u al wel ideeën heeft over hoe u uw camera’s wil hebben geplaatst, maar u heeft nog vragen over de betrouwbaarheid & bijvoorbeeld de aansluitmethodes.
Denk hierbij aan vragen als:

Moeten de camera’s worden bekabeld of gaan deze over WiFi?
Wat is de benodigde resolutie om alles goed te bekijken?
Hoever reikt de infrarood en is er bijlicht nodig?

Voorbeeld gebruik camerabewaking stal en hoe het u geld kan besparen

Videocamera’s gebruiken voor het observeren van drachtige koeien
In de nachtelijke uren levert dit niet alleen een bijdrage tot uw nachtrust, maar tevens de mogelijkheid veel sneller te reageren op het afkalveren, of het juiste moment van insemineren te bepalen. Tevens heeft u veel meer controle op het goed functioneren van bijvoorbeeld melkrobots. Dit geldt uiteraard ook weer voor meer dan alleen koeien. Paarden, schapen enzovoort.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.