Beveiligingscamera Den Haag

Gespecialiseerd in Beveiligingscamera’s

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van camerabeveiliging. Onze meeste klanten bevinden zich in de regio Den Haag en de Randstad.

Wij voorzien in maatwerk beveiligingscamera systemen geschikt van kleine, tot zeer grote installaties. Onze oplossingen variëren van simpele NVR systemen tot Video Management Systemen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl

beveiligingscamera den haag

Beveiliging in regio Den Haag

Onze oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks in Den Haag en omstreken installeren.

Vrijblijvende Offerte op locatie in Den Haag

Een gratis offerte voor camerabewaking op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Beveiligingscamera Den Haag 

Gaat u investeren in een nieuwe beveiligingscamera Den Haag? Wij kunnen u helpen met een professionele oplossing voor uw bedrijf.

RRB Security is een expert op het gebied van verschillende beveiligingstechnieken. Waaronder toegangscontrole, video intercoms en camerabeveiliging. Wij kunnen u helpen met de installatie van een professionele beveiligingscamera in Den Haag. Het maakt niet uit of het gaat om één beveiligingscamera of een compleet systeem.

Wij komen graag bij u langs om een oplossing te bieden voor uw beveiligingsproblemen.

Wij installeren camerabewaking / beveiligingscamera’s in alle deel gemeentes & aangrenzende gemeentes van Den Haag. Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen, Ypenburg enzovoort.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Voordelen van een professioneel beveiligingscamera systeem in Den Haag

Een professioneel beveiligingscamerasysteem komt met extra voordelen. Door het gebruik van slimme functionaliteiten en software koppelingen kunnen beveiligingsapplicaties eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Zo zijn er veel klanten in de regio Den Haag die gebruik maken van een automatische kentekenregistratie oplossing. Hieronder nog enkele voorbeelden

» Bruikbaar via zowel mobiele apparaten als computers

» Koppelen van alarmsystemen en toegangscontrole

» Opties zoals automatische kenteken registratie (ANPR)

» Geschikt voor kleine tot zeer grote locaties

» Automatische waarschuwingen bij alarm of camera uitval

» Geschikt om meerdere locaties te koppelen & overzien

» Koppelingen met intercoms & toegangsdeuren

beveiligingscamera den haag

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem in Den Haag?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort beveiligingscamera

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Zit er op uw beveiligingscamera wel Wide Dynamic Range en Backlight Compensation? Allerlei aspecten van een beveiligingscamera die er toe doen bij de opmaak van de kwaliteit.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Verdiep u bij de aanschaf van de camera in de meest gangbare resoluties en beeldformaten. Full-HD, 4K, QHD, 16:9, 16:10, en dergelijke.

Beveiligingscamera Den Haag – een veilig gevoel

RRB Security wil ervoor zorgen dat werknemers zich veilig voelen binnen uw bedrijf. Wij zijn de beste partij om de beveiliging van uw bedrijf professioneel te regelen. Zo kan u na een lange werkdag met een gerust hart uw bedrijf afsluiten. RRB Securiy heeft al meer dan 22 jaar ervaring in het beveiligen van bedrijven. Als één van de weinige beveiligingsinstallateurs hebben we een uitgebreide ICT kennis. Hierdoor kunnen we diverse oplossingen bieden om uw bedrijf veiliger te maken. We onderscheiden ons vooral vanwege onze uitstekende ICT kennis. Als u voor onze partij kiest zullen we u volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt!

Beveiligingscamera Den Haag met onderhoudsovereenkomst

U kan RRB Security inschakelen voor een nieuwe beveiligingscamera in Den Haag. Maar u kan er ook voor kiezen om de complete beveiliging uithanden te geven. Dankzij onze uitstekende ICT kennis weten we als geen ander de beveiliging professioneel in te richten. Wij kunnen uw bedrijfspand voorzien van bewakingscamera’s. Deze camera’s zijn standaard voorzien van 3 jaar garantie. Met een minimale resolutie van Full-HD.

Service Plan op Maat

Wij kunnen niet alleen de installatie voor u verzorgen, maar ook een service plan. Als u bij ons een afsluit monitoren wij uw  beveiligingscamera’s. U hoeft u zo geen zorgen te maken dat op het moment dat u de beveiligingscamera in Den Haag nodig heeft de videobeelden zijn weggevallen. 24 uur per dag en 7 dagen per week zorgen wij ervoor dat de camera’s constant opnames maken. Wij zorgen ervoor dat u altijd in verbinding staat en de camera’s opnames maken wanneer dit nodig is. Door u volledig te ontzorgen met onze service hoeft u zich nergens meer druk om te maken. U kan erop vertrouwen dat RRB Security alles voor u regelt voor een bewakingscamera in Den Haag.

Waar wacht u nog op? Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte direct aan!

Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze uitgebreide kennis. U ontvangt dezelfde dag nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen / camerabewaking te installeren. Dus wacht niet langer en vraag hier direct uw offerte aan Niet alleen verzorgen wij de gehele installatie en support, maar wij zorgen er ook voor dat u wordt ontzorgt. U kunt met al uw beveiligingsvragen bij ons terecht. Met onze brede expertise rond beveiliging voorzien wij uw bedrijf of huis van de juiste oplossingen.

⭐ Waarom Beveiligingscamera's in Den Haag van RRBSecurity?

RRB-Security is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en implementeren van beveiligingscamera installaties. Deze installaties worden geplaatst door ons bij overheidsinstanties, stichtingen, zakelijke klanten en ook particulieren. Wij zijn al sinds 1995 gespecialiseerd in deze camerabeveiligingssystemen.

⭐ Hoe gaan jullie te werk voor een beveiligingscamera systeem?

Wij komen geheel vrijblijvend en gratis langs om een offerte op te stellen. Onze adviseur bekijkt samen met u de situatie en wat er voor nodig is om deze te voorzien van camerabeveiliging. Na het offerte bezoek krijgt u in de loop van de week de offerte toegestuurd. Na akkoord installeren wij het beveiligingscamera systeem al binnen 5 werkdagen.

⭐ Wat is de garantie op een beveiligingscamera systeem?

Onze garantie op de beveiligingscamera apparatuur bedraagt is 3 jaar. Dit betreft fabrieksgarantie. Kortom. Gaat het eerder stuk? Dan wordt de apparatuur zelf gratis omgeruild!