Beveiligingscamera Den Haag

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Gespecialiseerd in camera beveiliging

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Service op maat
» Actief sinds 1995

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Beveiligingscamera Den Haag 

Gaat u investeren in een nieuwe beveiligingscamera Den Haag? Wij kunnen u helpen met een professionele oplossing voor uw bedrijf. RRB Security is de expert op het gebied van beveiligingstechnieken. Wij kunnen u helpen met de installatie van een professionele bewakingscamera in Den Haag. Het maakt niet uit of het gaat om één beveiligingscamera of een compleet systeem. Wij komen graag bij u langs om een oplossing te bieden voor uw beveiligingsproblemen.
Wij installeren camerabewaking / beveiligingscamera’s in alle deel gemeentes & aangrenzende gemeentes van Den Haag. Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen, Ypenburg enzovoort.

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Voordelen van een professioneel camerasysteem

» Bruikbaar via zowel mobiele apparaten als computers

» Mogelijkheid tot koppeling van alarmsystementoegangscontrole

» Opties zoals automatische kenteken registratie (ANPR)

» Geschikt voor kleine tot zeer grote locaties

» Automatische waarschuwingen bij alarm of camera uitval

» Geschikt om meerdere locaties te koppelen & overzien

» Koppelingen met intercoms & toegangsdeuren

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Beveiligingscamera Den Haag een veilig gevoel

RRB Security wil ervoor zorgen dat werknemers zich veilig voelen binnen uw bedrijf. Wij zijn de beste partij om de beveiliging van uw bedrijf professioneel te regelen. Zo kan u na een lange werkdag met een gerust hart uw bedrijf afsluiten. RRB Securiy heeft al meer dan 22 jaar ervaring in het beveiligen van bedrijven. Als één van de weinige beveiligingsinstallateurs hebben we een uitgebreide ICT kennis. Hierdoor kunnen we diverse oplossingen bieden om uw bedrijf veiliger te maken. We onderscheiden ons vooral vanwege onze uitstekende ICT kennis. Als u voor onze partij kiest zullen we u volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt!

Beveiligingscamera Den Haag met onderhoudsovereenkomst

U kan RRB Security inschakelen voor een nieuwe beveiligingscamera in Den Haag. Maar u kan er ook voor kiezen om de complete beveiliging uithanden te geven. Dankzij onze uitstekende ICT kennis weten we als geen ander de beveiliging professioneel in te richten. Wij kunnen uw bedrijfspand voorzien van bewakingscamera’s. Deze camera’s zijn standaard voorzien van 3 jaar garantie. Met een minimale resolutie van Full-HD. Een volledig pakket al voor €495!

Onderhoudsovereenkomst

Wij kunnen niet alleen de installatie voor u verzorgen, maar ook het onderhoudscontract. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluiten monitoren wij de camera’s. U hoeft u zo geen zorgen te maken dat op het moment dat u de beveiligingscamera in Den Haag nodig heeft de videobeelden zijn weggevallen. 24 uur per dag en 7 dagen per week zorgen wij ervoor dat de camera’s constant opnames maken. Wij zorgen ervoor dat u altijd in verbinding staat en de camera’s opnames maken wanneer dit nodig is. Door u volledig te ontzorgen met onze service hoeft u zich nergens meer druk om te maken. U kan erop vertrouwen dat RRB Security alles voor u regelt voor een bewakingscamera in Den Haag.

Waar wacht u nog op? Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte direct aan!

Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze uitgebreide kennis. U ontvangt dezelfde dag nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen / camerabewaking te installeren. Dus wacht niet langer en vraag hier direct uw offerte aan Niet alleen verzorgen wij de gehele installatie en support, maar wij zorgen er ook voor dat u wordt ontzorgt. U kunt met al uw beveiligingsvragen bij ons terecht. Met onze brede expertise rond beveiliging voorzien wij uw bedrijf of huis van de juiste oplossingen.