Alarmbeveiliging Pakketten

alarmbeveiliging
ajax systems

Draadloze Alarmbeveiliging van Ajax Systems

Moderne alarmbeveiliging, alles via één app te bedienen en controleren

alarmbeveiliging

De Ajax Systems app stelt u in staat alles via één app te doen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes voor u wordt ingeregeld zodat u nergens naar hoeft om te kijken. U schakelt het alarmsysteem eenvoudig in en uit via de app, ook als u niet thuis bent!

Door onze uitgebreide kennis van Ajax Systems zorgen wij voor een waterdichte alarmbeveiliging. Als beveiligingsspecialisten adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden

Ajax alarmsysteem pakketten 

alarmbeveiliging

Wij bieden verschillende draadloze alarmsysteem pakketten gericht op de beveiliging van particuliere en zakelijke doeleinden.

Heeft u een alarmbeveiliging pakket gekocht en komt u erachter dat u extra detectoren nodig heeft? Geen probleem! Ter plekke kan de monteur dit met u regelen

Onze Ajax alarmsystemen zijn tevens geschikt voor BORG klasse 2 certificering

Alles centraal geregeld via de Ajax alarmsysteem app

Het Ajax alarmsysteem is uniek in zijn soort. Doormiddel van de zeer gebruiksvriendelijke app heeft u totale controle over uw alarmsysteem in een handomdraai.

Bij alarm ontvangt u automatisch melding en / of foto's bij gebruik van video verificatie detectoren. 

Daarnaast kunnen wij u als installateur eenvoudig op afstand helpen bij eventuele problemen aan het basis alarmsysteem. Dit voorkomt dan ook weer de nodige kosten van een service bezoek.

 Hulp op afstand van onze helpdesk
Tijdsschema's voor automatische schakelingen
Aan en uit te zetten via de app of bedienpaneel
Video en foto verificatie bij alarm
 Log met alle meldingen en gebeurtenissen

Alarmsysteem op maat

Bent u opzoek naar een maatwerk offerte? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte inclusief persoonlijk advies

camerabewaking kinderdijk

Bespaar eenvoudig op traditionele kosten

 Universele batterijen die u zelf eenvoudig kunt vervangen
 Pushmeldingen en geen verplichte meldkamer aansluiting
 Licentievrij en gratis gebruiksvriendelijke software

 Geen abonnementen benodigd voor werking systeem
Geen jaarlijkse onderhoudskosten door automatische alarmering van het systeem wanneer er problemen zijn met componenten

alarmbeveiliging
alarmbeveiliging pakket

Enkele opties welke een alarmbeveiliging installatie te bieden heeft

 Push notificaties met audio bij alarm
 In en uitschakelen van meerdere alarmsystemen vanuit de app
✓ Integratiemogelijkheden met de Ajax Brand en Water centrales
 Eenvoudig te koppelen met onze camerasystemen
✓ Zones afhankelijk van elkaar in/uit schakelen
 Huisdiervriendelijke detectie
✓ Het schakelen van verlichting, hekwerken en elektrische deuren

Zowel via de app als software via Windows en MacOS te gebruiken

Geheel gratis met een eenvoudige interface. Ajax Systems blinkt uit in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Niet alleen de app maar ook de software op uw Windows of MacOS apparaat bieden hiervoor een prettige omgeving.

alarmbeveiliging
alarmbeveiliging
alarmbeveiliging

Alarmbeveiliging koppeling met camerabewaking

Eenvoudig te koppelen met Dahua beveiligingscamera’s.

Zo heeft u in een enkele handeling binnen de Ajax Systems app camerabeelden wanneer uw alarmsysteem afgaat.

Alarmbeveiliging bewegingssensor varianten

Ajax Systems biedt verschillende soorten bewegingssensoren. 

Ajax MotionProtect

Ajax MotionProtect sensor is een infrarood sensor. Deze sensor detecteert alleen beweging. Er is zowel een binnen als buitenuitvoering voor de MotionProtect. De MotionProtect kan tot 12 meter ver kijken en bied huisdierimmuniteit tot 20kg.

Ajax MotionCam

Zoals de naam al doet vermoeden, is de MotionCam uitgerust met infrarood en een foto verificatie functie. Wanneer het alarm is ingeschakeld en de MotionCam beweging ziet maakt deze 3 foto’s en stuurt deze door naar de app. U kunt via de push melding zelf zien wat de melding veroorzaakt. De maximale resolutie is 640×480 voor het doorsturen van de foto’s. 

Ajax MotionProtect Plus

De MotionProtect Plus is een Dual bewegingsmelder met PIR en MW sensor. Ook deze is huisdier bestendig tot 20kg en geschikt voor vrijwel alle soorten binnenruimtes. De MotionProtect Plus heeft een bereik van 12 meter.

Ajax MotionProtect Curtain

De Ajax MotionProtect Curtain is een narrowbeam binnen bewegingsmelder. Deze beschermt ramen, deuren en kostbaarheden. De narrowbeam kijkhoek zorgt ervoor dat er tot 15 meter ver kan worden gekeken. Deze heeft een detectieradius van 6°horizontaal en 90°verticaal.

Alarmbeveiliging pakketten informatie

Uw alarmbeveiliging aansluiten op een particuliere alarmcentrale 

Het Ajax alarmbeveiliging systeem is eenvoudig aan te sluiten op een particuliere alarmcentrale. Dit abonnement is jaarlijks opzegbaar bij veel PACs in Nederland. De voorwaarden kunnen per PAC verschillen. Raadpleeg daarom altijd een installateur.

Uw alarmmeldingen zelf ontvangen via push meldingen op uw mobiele apparaten

Pushmeldingen ontvangt u eenvoudig zelf op uw mobiele apparaten. Als u wilt besparen op een meldkamer abonnement is dit een eenvoudige manier om zelf de controle over de opvolging van alarmmeldingen te nemen.

Hulp op afstand met uw alarmsysteem

Problemen met uw systeem? Geen probleem! Als uw alarmsysteem verbonden is met het internet kunnen wij u op afstand assisteren. Uiteraard doen wij dat graag! Meld een calamiteitenticket aan en wij helpen u dan graag verder!

Serviceplan voor úw alarmbeveiligingsinstallatie

Wij bieden serviceplannen om uw alarmbeveiliging jaarlijks te onderhouden. Dit geldt voor zowel het fysieke als softwarematige onderhoud. Daarnaast kunt u profiteren van onderwerpen zoals extra korting en omruilgarantie.

⭐ Waarom een alarmbeveiliging set van RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in beveiliging. Onze alarmbeveiliging sets op de website zijn all-inclusief prijzen. Bent u opzoek naar een alarmbeveiliging set? Wij installeren deze na akkoord binnen 5 werkdagen!

⭐ Welke alarmsysteem pakketten kan ik uit kiezen?

Onze alarmbeveiliging pakketten zijn opgedeeld in pakketten met verschillende soorten sensoren en aantal sensoren. Zo kunt u de meest passende set voor uw situatie kiezen.

⭐ Kan ik kosten achteraf verwachten?

Onze alarmbeveiliging sets zijn all inclusief prijzen. Duurt de installatie langer dan verwacht, dan nemen wij deze kosten op ons. Geen verassingen achteraf.