Camerabewaking Eurpoort

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Camerabewaking Europoort Offerte

Camerabewaking Europoort is onmisbaar voor een optimale beveiliging van personen en objecten. Bewakingscamera’s zijn op diverse plekken belangrijk bij het optimaliseren van de veiligheid. Maar zeker op relatief afgelegen plekken kan camerabeveiliging uitkomst bieden. Zo ook in het havengebied Europoort.

Camerabewaking europoort

Vrijblijvende Camerabewaking Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een camerabewaking offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Camerabewaking specialisten

Gespecialiseerd in camerabewaking oplossingen op maat. Wij realiseren camerabewaking oplossingen voor bedrijven waar dit onmisbaar is voor hun bedrijfsprocessen.

Serviceplannen voor uw apparatuur

Heeft uw bedrijf behoefte aan een onderhoudsovereenkomst? Wij bieden flexibele service plannen met responsetijd tot wel 4 uur en 24/7 service.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Havengebieden blijven favoriet bij criminelen en ongewenste gasten. Hierom is het belangrijk om goede perimeter beveiliging toe passen om ongewenste gasten op tijd te kunnen opmerken.

in deze omgeving is kwalitatieve camerabeveiliging dan ook onmisbaar. De aanwezigheid van de bewakingscamera’s kan criminelen afschrikken en tijdig opmerken. Daarnaast moet uw bedrijf mogelijk voldoen aan de ISPS code. Hiervoor wordt camerabewaking ook veelvoudig toegepast.

camerabewaking europoort
camerabeveiliging europoort

Bewakingscamera’s voor bedrijfspanden

Buiten op openbare plekken zijn bewakingscamera’s erg belangrijk. Maar ook specifiek bij bedrijfspanden kan camerabeveiliging Europoort meerwaarde bieden. De aanwezigheid van goede camerabeveiliging schrikt inbrekers namelijk vaak af. De camera’s verkleinen dus de kans op een inbraak en dit versterkt het veiligheidsgevoel in uw pand.

Bent u onverhoopt toch het slachtoffer geworden van een inbraak? Dan kunt u de politie met uw camerabeelden helpen bij de opsporing van de verdachte(n). Zo hebben bewakingscamera’s naast een preventieve werking dus ook een actieve werking. Het is uiteraard wel belangrijk dat de camera’s een hoge beeldresolutie hebben voor een grotere effectiviteit.

Onze Merken

Camerabewaking europoort

Waarom kiezen voor RRB-Security?

Offerte op locatie
Installatie binnen 5 werkdagen
Service plan op maat
Geavanceerde oplossingen
Gespecialiseerd in camerabewaking
Actief sinds 1995 als beveiligingsspecialisten

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Verschillende camerasystemen

Bij de aanschaf van camerasysteem Europoort zult u merken dat het aanbod groot is. Er zijn diverse camerasystemen van verschillende merken voor handen. Maar voor welk camerasysteem kunt u het beste kiezen?

Welk camerasysteem het beste bij u past, hangt af van uw situatie. Moet er één object of een grote ruimte beveiligd worden? En moet een bewakingscamera gezichtsherkenning hebben? Of is kentekenregistratie op de parkeerplaats juist wenselijk? Het is allemaal mogelijk met de diverse oplossingen die wij u kunnen bieden met ons video management software platform, Milestone XProtect.

Camerabewaking europoort
Camerabewaking europoort

Gespecialiseerd in maatwerk camerabewaking

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Camerabewaking offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Optionele serviceplannen
» Gespecialiseerd in Video management software
» Actief door de hele Benelux

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom Camerabewaking Europoort bij RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk camerabewaking oplossingen. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen. Ook in de Europoort te Rotterdam hebben wij een mooie vertegenwoordiging.

⭐ Wat zijn de kosten van camerabewaking Europoort?

Camerabewaking voor grotere terreinen zoals haventerrein en overslag bedrijven hebben vaak unieke eisen. Hierdoor adviseren wij altijd een adviestraject om de kosten voor zulke situaties te kunnen bepalen.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor de diensten die jullie aanbieden?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Hebben jullie een showroom?

Wij hebben een kantoor met showroom in Barendrecht waar wij u graag ontvangen! Hier kunnen wij producten laten zien en de werking daarvan demonsteren. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.