Camerabewaking Dordrecht

Camerabewaking Dordrecht en omstreken

Bent u opzoek naar camerabewaking? Of het nou gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor allerlei bedrijven organisaties en instanties.

camerabewaking dordrecht

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Camerabewaking Dordrecht – offerte dezelfde werkweek

Heeft u camerabewaking Dordrecht nodig? Twijfel niet langer om dit te regelen en schakel RRB-Security in. Al sinds 1995 zijn wij de expert op het gebied van camerabewaking in de Drechtsteden. Wij zijn een beveiligingsbedrijf met veel ervaring op het gebied van camerabewaking. Als specialist op het gebied van camerabewaking verzorgen wij maatwerk voor uw organisatie.

Bent u opzoek naar een partij die al uw zorgen wegneemt over de totale beveiliging van uw organisatie? Denk dan direct aan RRBSecurity voor het regelen van uw camerabewaking in Dordrecht en omstreken.

Wij voorzien uw organisatie van een beveiligingsplan & regulier onderhoud op zowel het gebied van software als hardware. Dankzij onze ICT kennis en ervaring realiseren wij een toekomst bestendig beveiligingssysteem. U hoeft zelf helemaal nergens meer naar om te kijken. U heeft zo de zekerheid dat u 24 uur per dag beveiligd bent tegen inbraken, diefstallen, vandalisme etc.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Gratis offerte op locatie & installatie binnen 5 werkdagen
Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

Camerabewaking in de Drechtsteden installeren is een van onze dagelijkse werkzaamheden. Veel van onze klanten zijn gevestigd in onder andere Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam

Slimme camerabewaking

Het kan natuurlijk zijn dat u meer met uw camerabewaking systeem wilt doen dan alleen opnemen en terugkijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Opensturen slagbomen
Intercom bediening
Alarmsysteem koppelingen
Toegangscontrole
Kassa koppelingen
Automatische kentekenregistratie

En nog veel meer. Dit alles kunnen wij eenvoudig voor u integreren door middel van Milestone. Milestone is een Video Management Systeem gemaakt voor deze toepassingen. Meer informatie? Klik hier 
Geïnteresseerd in onze NVR camera set prijzen? Klik hier

⭐ Waarom kiezen voor Camerabeveiliging in Dordrecht van RRBSecurity?

RRB-Security specialiseert zich 1995 in hoogstaande camerabeveiligingssystemen. Onze grootste groep klanten bevindt zich in de regio Dordrecht en omstreken. Onze klanten bevinden zich in allerlei sectoren. Van de haven tot de zorg.

⭐ Wat kost camerabeveiliging plaatsen in Dordrecht?

Geheel afhankelijk van de kwaliteit beveiligingscamera's en de hoeveelheid werk kan de totaalprijs altijd anders uitpakken. Wel hebben wij richtprijzen voor camerabeveiliging pakketten tot en met 4 beveiligingscamera's. Deze kunt u vinden in onze setprijzen pagina's.

⭐ Hoe ontvang ik een vrijblijvende camerabeveiliging offerte in Dordrecht?

Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs op locatie voor advies en een gratis offerte. Deze is altijd geheel vrijblijvend. Na het adviesgesprek wordt u dezelfde week voorzien van een offerte via de mail. Hier vindt u alle informatie en specificaties van de geboden camerabeveiliging oplossing.