Beveiligingscamera Systeem

Beveiligingscamera systeem aanschaffen
Voor iedere omgeving een passende oplossing

RRBSecurity specialiseert zich sinds 1995 in beveiligingscamera systemen. Onze klanten bevinden zich door de hele Benelux. Van retail tot terminals en supermarkten tot de zorg. Wij leveren maatwerk beveiligingscamera systemen gericht op hoge kwaliteit oplossingen.

  Geheel vrijblijvende offerte
  Gespecialiseerd in Milestone VMS oplossingen & integraties
  Oplossingen geschikt voor MKB tot groot zakelijk
  Toegangscontrole systemen en video intercom oplossingen

  Kentekenregistratie & slimme camera’s tot eenvoudige DVR oplossingen

beveiligingscamera systeem

Vrijblijvende Offerte beveiligingscamera systeem

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk beveiligingscamera systemen. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Gespecialiseerd in Beveiligingscamera Systemen

Gespecialiseerd in “Video Management Software” oplossingen. Deze VMS oplossingen zijn geschikt voor kleine tot zeer grote organisaties. Lees hier meer over VMS systemen

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Waarom kiezen voor RRB-Security

Beveiligingscamera systeem aanschaffen? U hoeft niet langer verder te zoeken. RRB Security helpt u graag aan een beveiligingscamera systeem op maat. Het maakt niet uit of u een simpele network video recorder (NVR) oplossing zoekt voor 1 vestiging, of een uitgebreid camerabeveiligingssysteem voor multi-site oplossingen. RRB Security levert enkel maatwerk en kan al vanaf één camera een beveiligingscamera systeem installeren. We hebben beveiligingscamera systemen voor vrijwel elke situatie en toepassing. 

Camerabewakings set nodig? Wij bieden een ruim assortiment aan van A-merk beveiligingscamera’s fabrikanten. Bent u bang dat u teveel betaald voor onze diensten? Doordat wij puur maatwerk leveren kunnen wij tevens werken tegen scherpe prijzen. Beveiligingscamera systemen op maat tegen de beste prijs. Kortom, een deal waar u absoluut een vrijblijvende afspraak voor wilt maken. 

beveiligingscamera systeem

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Beveiligingscamera systeem oplossingen voor uw organisatie

Het beste beveiligingscamera systeem voor buiten of binnen nodig? Maar wat en welke heeft u nodig? Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiligingscamera’s. Kiest u voor een IP beveiligingscamera systeem? Dan heeft u de meeste mogelijkheden op het gebied van kwaliteit, video content analyse en pro actieve alarmen. Echter is het ook mogelijk om via HDCVI
(een techniek welke analoog signaal converteert naar digitaal voor hogere resolutie beelden) tot 4K resolutie te halen. Dit is vooral interessant wanneer er oude coax kabels aanwezig zijn en er niet teveel van het systeem wordt vereist.

Voor de opnames bij een HDCVI oplossing wordt gebruik gemaakt van een COAX kabel om razendsnel de beelden op te nemen. De camerabeelden kunt u live meekijken via uw computer of een app op uw mobiele telefoon.  Bij een IP beveiligingscamera oplossing wordt een beveiligingscamera systeem verbonden met een TCP/IP netwerk. U kunt zo via uw laptop of smartphone de opnames van uw beveiligingscamera systeem live volgen en terugkijken.

Beveiligingscamera systeem op basis van IP? Het is bij een IP camerasysteem wel belangrijk dat uw netwerk infrastructuur correct functioneert. Wij zijn gespecialiseerd in IP VMS oplossingen geschikt voor het MKB tot groot zakelijk. Wij leveren al sinds 1995 maatwerk oplossingen aan allerlei organisaties & ondernemingen.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een advies op maat 

Uit ervaring weten wij als geen ander dat geen enkele situatie of beveiligingssysteem hetzelfde is. Een beveiligingscamera systeem installeren is niet voor niets maatwerk. 

Vandaag de dag zijn er een hoop bedrijven die zich richten op beveiligingscamera systemen. Denk aan ICT bedrijven, loodgieters, elektro installateurs enzovoort.

Deze bedrijven gebruiken vrijwel altijd dezelfde soort oplossingen omdat ze geen kijk hebben op de specifieke techniek: aandachtspunten zoals de openingshoek van de lens, WDR opties, zoom capaciteiten e.d. wordt geen aandacht aan besteed. Dit terwijl het juist zo belangrijk is.

Beveiligingscamera systeem nodig met spoed? In een persoonlijk gesprek geven wij graag advies over de mogelijkheden en bespreken we met u het beste beveiligingscamera systeem. U kan bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera systeem extra opties hangen. Denk bijvoorbeeld aan een toegangscontrole bij een bedrijf of een geïntegreerd alarmsysteem met meldkamer (PAC – particuliere alarm).

mirasys

Compleet beveiligingscamera systeem voor uw organisatie nodig?

Een compleet beveiligingscamera systeem nodig? Wij weten als geen ander wat er voor komt kijken om een beveiligingscamera systeem te installeren, plaatsen & onderhouden. Veel beveiligingscamera installateurs richten zich alleen op de montage en plaatsing en kijken daarna nooit meer om naar een systeem. Echter komt er veel meer kijken bij een beveiligingscamera systeem dan alleen de plaatsing.

» Software updates, veel camerabeveiliging installaties worden zelde tot nooit ge-update. Dit heeft tot gevolg dat de beveiligingscamera systemen kwetsbaar worden voor beveiligingslekken en mogelijk misbruik tot bijvoorbeeld DDOS aanvallen.

» Firmware updates, fabrikanten van beveiligingscamera systemen hebben regelmatig firmware updates beschikbaar voor de apparatuur. Zowel veiligheid als verbeteringen binnen de software. Deze moeten met enige regelmaat ook worden toegepast, echter word ook dit helaas toch veel vergeten.

»  Service plan, beschikt u over een serviceplan voor uw beveiligingscamera systemen? Onderhoud houd meer in dat het fysiek schoonmaken van de camera’s. Denk aan het bijhouden documentatie, controle werking, optimaliseren bewegingsdetectie, het uitvoeren van updates en het fysieke stukje beveiliging rondom de hardware. Kortom, Meer dan alleen een schoonmaakdoekje. 

⭐ Waarom Kiezen voor RRBSecurity bij een Beveiligingscamera systeem?

RRBSecurity is al sinds 1995 actief als specialist omtrent beveiligingscamera systemen. Onze expertise reikt van simpele NVR oplossingen tot multi site VMS systemen. Wij adviseren u vrijblijvend over een passend systeem voor uw situatie.

⭐ Hoe kan ik een gratis offerte ontvangen voor een beveiligingscamera systeem?

Als u ons offerte formulier invult met uw gegevens komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Onze adviseur kijkt samen met u op de locatie wat er voor nodig is om aan eventuele wetgeving, richtlijnen, wensen en eisen te voldoen.

⭐ Hoe groot moet een beveiligingscamera systeem zijn?

Beveiligingscamera systemen zijn altijd een kwestie van maatwerk. Iedereen heeft andere behoeftes en vereisten. Daarom komen wij altijd op locatie langs om een duidelijke indicatie en richtlijn af te kunnen geven wanneer wij een offerte uitbrengen.