Beveiligingscamera Systeem

Voor iedere omgeving een passende oplossing

Offerte Aanvragen

Beveiligingscamera systeem? Dekking door heel Nederland

Of het nu gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen graag een passende oplossing voor uw organisatie!

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk beveiligingsapparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Beveiligingscamera systeem

Voor iedere omgeving een passende oplossing
Professionele oplossingen omtrent camerabeveiliging

RRB-Security voorziet al sinds 1995 bedrijven, instanties & andere organisaties van beveiligingscamera oplossingen

  Geheel vrijblijvende offerte
  Gespecialiseerd in Milestone VMS oplossingen & integraties
  Oplossingen geschikt van MKB tot groot zakelijk
  Kentekenregistratie & slimme camera’s tot eenvoudige DVR oplossingen
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Servicegericht & 24/7 support

Zoekt u een beveiligingscamera systeem? U hoeft dan niet langer verder te zoeken want RRB Security helpt u graag aan een systeem op maat. Het maakt niet uit of u een simpel systeem zoekt voor 1 vestiging of een uitgebreid systeem voor multi-site oplossingen. RRB Security levert enkel maatwerk en kan al vanaf één camera een beveiligingscamera systeem installeren. Wij bieden een ruim assortiment aan van beveiligingscamera’s van bekende merken zoals: Dahua, Sony, Samsung, en Axis. Bent u nu bang dat u de hoofdprijs betaald? Doordat wij puur maatwerk leveren kunnen we scherpe prijzen bieden voor een beveiligingscamera systeem. U krijgt dus altijd een systeem op maat tegen de scherpste prijs. Kortom een deal waar u absoluut een vrijblijvende afspraak voor wilt maken. Neem meteen contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Beveiligingscamera systeem oplossingen voor uw organisatie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiligingscamera’s. Via IP camera’s kunt u echter de hoogste resoluties behalen. Echter is het ook mogelijk om via HDCVI
(een techniek welke analoog signaal converteert voor hogere resolutie beelden) tot 4K resolutie te halen.

Voor de opnames wordt gebruik gemaakt van een COAX kabel om razendsnel de beelden op te nemen. De camerabeelden kan u live meekijken via uw computer of een app op uw mobiele telefoon. Bij een IP camera wordt een beveiligingscamera systeem verbonden met een TCP/IP netwerk. U kan zo via uw laptop of smartphone de opnames live volgen en terugkijken.

Het is bij een IP camerasysteem wel belangrijk dat uw netwerk infrastructuur correct functioneert. Wij zijn gespecialiseerd in IP VMS oplossingen geschikt voor het MKB tot groot zakelijk. Wij leveren al sinds 1995 maatwerk oplossingen aan allerlei organisaties & ondernemingen.

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Vraag vandaag nog een advies op maat

Uit ervaring weten wij als geen ander dat geen enkele situatie hetzelfde is. Een beveiligingscamera systeem installeren is niet voor niets maatwerk. In een persoonlijk gesprek geven wij graag advies over de mogelijkheden. U kan bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera systeem extra opties hangen. Denk bijvoorbeeld aan een toegangscontrole bij een bedrijf of een geïntegreerd alarmsysteem met meldkamer. U kan zo zeker weten uw woning of bedrijf veilig afsluiten voor de nacht. Vul vandaag nog ons contactformulier in om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Een Beveiligingscamera systeem voor uw organisatie

Wij weten als geen ander wat er voor komt kijken om een beveiligingscamera systeem te installeren, plaatsen & onderhouden. Veel beveiligingscamera installateurs richten zich alleen op de montage en plaatsing en kijken daarna nooit meer om naar een systeem. Echter komt er veel meer kijken bij een beveiligingscamera systeem dan alleen de plaatsing.

– Software updates, veel camerabeveiliging installaties worden zelde tot nooit ge-update. Dit heeft tot gevolg dat de beveiligingscamera systemen kwetsbaar worden voor beveiligingslekken en mogelijk misbruik tot bijvoorbeeld DDOS aanvallen.

– Firmware updates, fabrikanten van beveiligingscamera systemen hebben regelmatig firmware updates beschikbaar voor de apparatuur. Zowel veiligheid als verbeteringen binnen de software. Deze moeten met enige regelmaat ook worden toegepast, echter word ook dit helaas toch veel vergeten.

– Service plan, beschikt u over een serviceplan voor uw beveiligingscamera’s? Onderhoud houd meer in dat het fysiek schoonmaken van de camera’s. Denk aan het bijhouden documentatie, controle werking, optimaliseren bewegingsdetectie, het uitvoeren van updates en het fysieke stukje beveiliging rondom de hardware. Kortom, Meer dan alleen een schoonmaakdoekje.