Inim Alarmsysteem

Een alarmsysteem zonder compromissen

Inim is een gevestigd merk in de wereld van inbraak & brandpanelen. Met de meest recente hardwarelijn, SOL30. Brengt INIM zeer gunstig geprijsde alarmsystemen naar de particuliere en MKB markt. Deze systemen werken volledig via een mobiele app en zijn tevens aan te sluiten op een meldkamer (PAC) via een GSM, LAN en zelfs WiFi module. alarm meldingen en problemen worden via push notificaties verstuurd naar de gebruiker. Op deze manier bent u altijd direct op de hoogte van calamiteiten. Meer informatie en een gratis offerte op maat? Lees hier meer over onze alarm installaties

Over Inim Electronics

Inim Electronics is opgericht in 2005. De organisatie beschikt over hoog gekwalificeerde professionals met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde elektronische beveiliging. Inim is een 100% Italiaanse firma en ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreide range van inbraak- en branddetectiesystemen voor gebruik in woningen, bedrijven en in industriële gebouwen.

De hoogwaardige en geavanceerde producten van Inim kunnen breed worden toegepast en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Deze unieke producteigenschappen zijn een belangrijk voordeel voor zowel de installateur als de eindgebruiker. De mensen van Inim hebben een passie voor beveiliging en de missie van Inim is om producten te ontwikkelen die bescherming bieden, dit is de drijvende kracht achter Inim Electronics.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld! 

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier