Camerabewaking Ridderkerk

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Gespecialiseerd in camera beveiliging

Camera beveiliging Ridderkerk en omstreken

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

» Actief sinds 1995

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Gespecialiseerd in camerabewaking Ridderkerk

Heeft u behoefte aan beveiligingscamera’s in Ridderkerk of omstreken? Twijfel niet langer om dit zelf te regelen en schakel RRB-Security in. Al meer dan 22 jaar zijn wij de expert op het gebied van camerabeveiliging in de regio Rijnmond. Wij zijn een expert op het gebied van camerabewaking. Wij zorgen ervoor dat uw huis / bedrijf wordt voorzien van goede kwaliteit bewakingscamera’s. Als specialist op het gebied van camerabeveiliging voorzien wij in maatwerk op het gebied van camerabeveiliging. Wil u graag een partij die al uw zorgen wegneemt met betrekking tot uw beveiliging? Denk dan direct aan RRB-Security voor het regelen van uw camerabewaking in Ridderkerk en omstreken. U hoeft u geen zorgen meer te maken over de aanschaf en installatie van bewakingscamera’s. Dankzij onze ICT kennis en ervaring kunnen wij de bewakingscamera’s voor u installeren. U hoeft zelf helemaal nergens meer naar om te kijken. Eventueel kunnen wij ook constant de camera’s voor u monitoren. U heeft zo de zekerheid dat u 24 uur per dag beveiligd bent tegen inbraken en diefstallen.

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Vraag een vrijblijvende offerte voor camerabeveiliging Ridderkerk & omstreken

U wil weten wat camerabeveiliging in Ridderkerk kost? Aarzel niet langer en kom gerust bij ons langs in de showroom om de mogelijkheden met uw eigen ogen te bekijken. Heeft u geen tijd? Geen probleem wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies over uw nieuwe beveiliging. Bent u van plan om te investeren in een beveiligingscamera Ridderkerk? Zoek niet langer verder en haal meer dan 22 jaar ervaring in huis met RRB Security. Als beveiligingsinstallateur zorgen wij ervoor dat uw personeel zich veilig voelt op hun werkplek. U kunt voortaan met een gerust hart de zaak afsluiten omdat u weet dat het bedrijf in goede handen is. Als geen ander ontzorgen wij ondernemers en zorgen we ervoor dat u voortaan geen zorgen meer heeft over uw beveiliging!

Regel uw complete camerabewaking Ridderkerk & omstreken

Bent u eigenlijk op zoek naar iemand die meer kan regelen dan alleen camerabewaking Ridderkerk? Wij ontzorgen u graag met alle problemen die te maken hebben omtrent de bewaking van uw pand. Het maakt ons niet uit of u een zzp’er bent met een klein kantoorpand of u een groot bedrijf heeft. Wij komen graag bij u langs om te zorgen dat u met een veilig gevoel weer naar huis kunt gaan. Naast een bewakingscamera in Ridderkerk installeren kunnen wij u helpen met de complete beveiliging van uw pand.

Regel uw camerabeveiliging Ridderkerk! Snel en voordelig

Professionele camerabewaking in Ridderkerk is zo geinstalleerd. Wij begrijpen heel goed dat als u een mooi pand huurt u geen kabels wil zien. Tegenwoordig kan er moeiteloos in 4K kwaliteit camerabeelden worden Opgenomen. Heeft u een complex ICT netwerk? Geen probleem dankzij onze uitstekende ICT kennis gaan wij graag een stapje verder. Dit behoort tot één van onze aanvullende diensten waar u gebruik van kan maken. Als één van de weinige beveiligingsbedrijven bieden wij een uitgebreide ICT service bij de installatie van uw bewakingscamera’s.

Bullet camera: 

Een bullet camera is een camera op een voet of beugel en is vaker beter water resistent dan een (mini) dome camera. Daardoor wordt hij vaak voor buitengebruik ingezet. Een bullet camera is opvallend en er is altijd precies te zien waar hij op gericht staat, dit heeft bij inbrekers een afschrikkend effect, maar kan in sommige situaties dus ook tegenwerken.

(Mini) Dome camera: 

Dome camera’s zijn rond en zijn daarom beter bestand tegen vandalisme en het weer. Een groot voordeel van een dome bewakingscamera’s is dat je ze tegen de muur kan plaatsen, maar ook aan het plafond. Een dome camera is vaakal waterproof, maar niet altijd. Bij de aanschaf van een dome camera moet je daar dus goed op letten. Bij een dome camera is er niet te zien waar hij op gericht staat. Ze zien er vaak netter uit en kabels kunnen makkelijker worden weggewerkt. Qua prijzen is er niet veel verschil tussen de verschillende type camera’s.

Losse bewakingscamera of inclusief recorder?

Zonder DVR of NVR recorder heb je niet heel veel aan een bewakingscamera omdat er dan geen camerabeelden worden opgenomen. Daarom koop je meestal een camera Inclusief DVR of NVR recorder. Onze camera recorders rust standaard 3 jaar garantie op. Een losse camera is een stuk goedkoper en kan altijd achteraf worden gekocht & gemonteerd.

Camera’s zelf plaatsen of laten monteren?

De meeste bedrijven en particulieren kiezen er voor om de bewakingscamera’s door een professioneel bedrijf te laten plaatsen, mede omdat je dan zeker weet dat het goed wordt aangesloten. De prijzen van camera installaties verschillen per grote van de set en locatie waar de camera’s worden geplaatst. Prijzen van bewakingscamera’s plaatsen variëren tussen de €50 en €200. Dit is zoals genoemd wel een variabel getal aangezien ieder huis of pand anders is en de een meer afwerking vereist dan de andere.