Camerabewaking Leiden

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Camerabewaking Leiden – Snel geregeld
Professionele camerabeveiliging al vanaf €995,-

RRB-Security verzorgd al sinds 1995 in beveiligingsinstallaties voor de zakelijke markt.

Bent u opzoek naar camerabewaking leiden? RRB-Security voorziet bedrijven en particulieren van hoogstaande camerabewaking oplossingen. Wij maken graag voor u een vrijblijvende camerabewaking offerte en installeren deze na akkoord vaak al binnen 5 werkdagen.

  Vrijblijvende offerte op locatie
  Gespecialiseerd in geavanceerde (slimme) camerabewaking
  Actief sinds 1995
  Installatie binnen 5 werkdagen na akkoord

Waarom kiezen voor camerabewaking Leiden

Wij zijn dagelijks actief in alle grote steden van het land voor het plaatsen van camerabewaking systemen, waaronder ook Leiden. RRBSecurity is gespecialiseerd in het plaatsen van hoogstaande camerabewaking installaties. Met jaren aan ervaring & constante innovaties binnen onze eigen organisatie proberen wij onze klanten altijd te voorzien van camerabewaking oplossingen op maat.

✓  Camerasystemen vanaf 1 camera tot honderden
✓  Low budget camerabewaking oplossingen
✓ 
High quality camerabewaking oplossingen

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Camerabewaking Leiden – 

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met 1 van onze adviseurs? Vul ons contactformulier in
of mail naar
[email protected] tel: 010 3070819

» Gratis offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek</span
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen
» Actief sinds 1995

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Slimme camerabewaking Leiden

Is uw organisatie opzoek naar meer dan alleen camera’s om live te bekijken of beelden terug te zoeken? RRB-Security is een Partner en tevens integrator van Milestone. Milestone is een VMS platform gericht op slimme koppelingen met bijvoorbeeld alarmen, kenteken registratie, toegangscontrole & intercoms. Deze koppelingen leiden tot kostenbesparingen & geautomatiseerde processen. Denk bijvoorbeeld aan een hek wat automatisch open gaat als het kenteken van een medewerker zijn auto bekend is. Of het automatisch herkennen van een medewerker door middel van facial recognition voor het automatisch openen van deuren. Maar ook het aanzetten van een alarmsysteem of het beantwoorden van een intercom zijn veelgebruikte opties. Veel bedrijven hebben vandaag de dag baat bij dit soort hoogstaande oplossingen, waaronder veel bedrijven uit leiden. Wij komen graag bij u langs voor een offerte en uitleg over VMS (Video Management Systemen). Met grote namen binnen ons pakket als Milestone, Sony, Mirasys & Axis kunnen wij vrijwel alle bekende leveranciers ondersteunen.

Camerabewaking Leiden en omstreken

Naast de stad leiden zijn wij actief in alle omliggende steden en dorpen rondom Leiden. Denk hierbij aan camerabewaking wassenaar, camerabewaking zoeterwoude, camerabewaking zoetermeer, beveiligingscamera katwijk aan zee, oegstgeest, maaldrift, voorschoten, leiderdorp, woubrugge, roelofsarendsveen leimuiden, lisse, zandvoort, noordwijkerhout, valkenburg