Camerabewaking Industrieterrein

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Camerabewaking Industriegebied

Voor iedere omgeving een passende oplossing
Professionele camerabewaking systemen voor MKB tot groot zakelijk

RRB-Security voorziet al meer dan 23 jaar bedrijven, instanties & particuliere klanten van camerabewakingssystemen. 

 Unieke oplossingen & maatwerk installaties
 Geheel vrijblijvende offerte
 Gespecialiseerd in Video Management Systeem oplossingen in combinatie met ICT expertise

 Camerabewaking voor iedere vorm van bedrijventerreinen
 Kentekenregistratie & slimme camera’s
  Servicegericht & 24/7 support

 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Industrieterrein camerabewaking advies & oplossingen op maat

Cameratoezicht is vandaag de dag onmisbaar bij het verhalen van schades & oplossen van misdaad. Ook voor een industrieterrein is camerabeveiliging een absolute must. Er zijn uiteraard veel verschillende soorten oplossingen in verschillende prijsklasses. Wij, als beveiligingsspecialisten op het gebied van camerabewaking / camerabeveiliging kunnen u als onderdeel van een industrieterrein / bedrijventerrein / bedrijvencollectief adviseren over de beste aanpak om de pakkans van misdadigers zo groot mogelijk te maken.

Wij zetten ons in voor een onafhankelijk bewakingscamera advies. Met of zonder meldkamer een camerabewakingsysteem? Opvolging van een particuliere alarmcentrale? Push notificaties of actieve monitoring op alle componenten? Wij zorgen ervoor dat ieder beveiligingsproject een succes wordt. Door onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector, gecombineerd met onze ICT expertise op het gebied van VMS oplossingen gaan wij verder & dieper dan de grootste beveiligingsreuzen van Nederland. Onze camerabewaking oplossingen voor industrieterreinen zijn uniek & altijd op maat!

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Camerabewaking industrieterrein / bedrijventerrein

Een camerasysteem voor een industrieterrein is geen overbodige luxe. Dagelijks wordt er bij bedrijven van groot tot klein ingebroken. Een collectief camerasysteem voor iedereen onderdeel van een bedrijventerrein is een ware uitkomst.
Niet alleen kunnen de kosten worden gedeeld maar kan er tevens niet aan het cameratoezicht worden ontkomen.
Naast de registratie van voertuigen d.m.v. “normale” camerabeelden kan er tevens ANPR (Automatisch Number Plate
Recognition) worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat auto’s op kenteken zijn terug te zoeken op verschillende camera’s, geheel automatisch.

Een echte uitkomst voor het direct terugzoeken van incidenten & het verzamelen van informatie over verdachte voertuigen. Met één druk op de knop krijgt u alle momenten dat een voertuig is gepasseerd, inclusief de datum en tijd. Vervolgens draait u eenvoudig een rapport uit van alle momenten + bijbehorende foto’s van het voertuig.

Uw partner in hoogwaardige video management / industrieterrein camerabeveiliging

Video Management Systemen zoals Milestone zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreide beveiliging. Hierbij worden intelligente bewakingscamera’s en software geïnstalleerd. Deze zijn geschikt voor professionele doeleinden. Voor de installatie van een VMS systeem zijn wij officieel partner van Milestone. Met Milestone kunnen we innovatieve beveiligingsapplicaties installeren. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, gezichtsherkenning, kentekenregistratie, slagbomen en een eigen alarmcentrale met meldkamer.

Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat voor uw industrieterrein

Wilt u graag uw eigen VMS systeem? Of bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem met slechts één camera? Ongeacht uw wensen wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Wij bekijken graag uw situatie persoonlijk. Op basis van uw wensen schrijven we direct een all-in offerte uit. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan als u voor onze offerte kiest. Aarzel vooral niet en vul ons contactformulier in om een afspraak in te plannen.