Bouwplaats beveiliging

Diefstal van bouwplaatsen is een erg groot probleem in heel Nederland. Van rijplaten, tot koperen bekabeling in hoogspanningsstations.
De schade loopt soms op tot in de honderdduizenden euro’s.

Bouwplaats Beveiliging op maat

Bouwplaats beveiliging is nooit hetzelfde. Ieder terrein is anders, en ieder bedrijf heeft andere wensen. Daarom kiezen wij voor Videofied. Schaalbaar, goede kwaliteit en gegarandeerd een effectieve oplossing

Iedere situatie is uniek, daarom bieden wij naast Videofied ook additionele camera beveiliging aan. Vaak is dit dan ook in combinatie met Videofied.
Door onze verfijnde 4G systemen streamen wij de beelden naar 1 van onze servers in een datacenter. Hierdoor is de kans op beeldverlies nihil.

Wat gebeurt er als de stroom of internet verbinding weg valt?

In onze camera’s zitten SD kaarten. Mocht de internet verbinding wegvallen dan worden de beelden opgeslagen op de SD kaart. dit houd de SD kaart ongeveer een paar dagen vol.
Zodra de netwerk verbinding weer online komt haalt de video server automatisch de camera beelden van de SD kaart af en worden deze veilig op de server opgeslagen.

Mocht de stroom uitvallen dan maken we gebruik van een UPS. deze kan de camerapaal ondersteunen totdat de stroom weer herstelt is.
In omstandigheden waar geen stroom is maken wij gebruik van zonnepanelen.

bouwplaats beveiliging
bouwplaats beveiliging
bouwterrein alarmsysteem
mobiele camera palen

Waarop is ons bouwplaats alarmsysteem gebaseerd?

Er is een zeer effectieve en betaalbare oplossing voor dit veel voorkomende probleem.
Wij maken daarvoor gebruik van 
Videofied is een draadloos alarmsysteem dat op 5 continenten word toegepast. RRB Security is al geruime tijd installateur van de video-alarm oplossing van Videofied.

Waarom Videofied?

Overal waar Videofied wordt geïnstalleerd is een daling van diefstal en andere incidenten. Videofied is uitermate geschikt gebleken voor beveiliging van bouwplaatsen, telecom masten, elektriciteit stations, enzovoort. Het wereldwijde succes van Videofied is dan ook niet voor niets. De grote schaalbaarheid van het systeem maakt het een ideaal systeem voor vrijwel iedere locatie. Of er een gebied van 50 meter, of 5 kilometer moet worden beveiligd. Videofied is dé oplossing voor degelijke en betaalbare (tijdelijke) bouwplaats alarmsystemen

Werking

Hier in een voorbeeld wat een detector detecteert en direct doorstuurt naar een PAC (Particuliere Alarm Centrale). Vergeet niet: Deze detecties zijn bedoeld voor verificatie! Geen identificatie. Voor identificatie maken wij gebruik van een combinatie tussen videofied en 4G camera’s.
De meldkamer (PAC) beslist vervolgens aan hand van de beelden of er opvolging moet komen. Door deze werkwijze word de kans op valse meldingen ontzettend klein!


Videofield kan overal geïnstalleerd worden. Er is geen stroom of telefoonlijn nodig.
Videofied lost het op met draadloze producten die zich tevens aanpassen aan extreme omstandigheden extreme gebieden (hitte, weersomstandigheden, kou).
Neem alle loze meldingen weg en kies voor een toegankelijk en draadloos systeem dat overal inzetbaar is!

Meer informatie over Videofied: