Milestone XProtect VMS oplossing voor GGZ De Hoop

Scope: 25+ 4K tot Fisheye camera’s
Gebruikte merken: Ubiquiti, Dell, Dahua Milestone
Soort Systeem: Video Management Systeem
Toepassing: Overzicht op verschillende locaties centraal gekoppeld
Locatie: Randstad

Omdat het camerasysteem van GGZ De Hoop toe was aan vernieuwing hebben wij een Milestone XProtect VMS toegepast. Door middel van Milestone kunnen we eenvoudig verschillende type camera’s gebruiken en daarnaast kunnen de gebruikers gebruik maken van de Smart Client, Web Client & Milestone Mobile app. 

Enkele voordelen van het gebruik van Milestone

✓  Schaalbaar van MKB tot multinationals
✓  Geschikt voor vrijwel alle situaties omtrent cameratoezicht
✓  Integraties voor ANPR (Automatische kenteken registratie)
  Toegangscontrole integratie

  Enorme gebruiksvriendelijkheid
✓  24/7 Support
  Meerdere locaties eenvoudig koppelen
✓  Ondersteuning voor 99% van alle IP camera’s

 

Centraal beheer door middel van Milestone

Milestone bied de mogelijkheid alle camera’s centraal te beheren via de management console. Dit maakt het uitermate geschikt voor MKB tot groot zakelijke omgevingen. Milestone is de marktleider op het gebied van Video Management Software en is een beproefde oplossing voor vrijwel alle situaties waar cameratoezicht word toegepast.

 

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Camerasysteem voor VvE Pietersberg

Dahua Camerasysteem voor VvE Pietersberg Scope: 11x 4 Megapixel Camera Gebruikte merken: Ubiquiti, Dahua Soort Systeem: Network Video Recorder (NVR) Toepassing: Cameratoezicht tegen vandalisme Locatie: Capelle a/d Ijsel VvE Pietersberg had behoefte aan een...

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem Breda Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiligingCamerasysteem Breda Camerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld...

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Camerabeveiliging voor Stichting Distinto Scope: 15 Full-HD Camera'sGebruikte merken: Dahua, Ubiquiti, Mirasys, DellSoort Systeem: Video Management SysteemToepassing: Cameratoezicht in en rondom logeerhuisLocatie: Barendrecht Beveiligingscamera's zijn vandaag de dag...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera bewaking kinderopvang Voldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk...