Camerabeveiliging voor bibliotheek de boekenberg Spijkenisse

Mirasys VMS voor de boekenberg

Scope: 15 Full HD camera’s
Gebruikte merken: Samsung, Ubiquiti, Dell, Mirasys
Soort Systeem: Video Management Systeem
Toepassing: Cameratoezicht in en rondom bibliotheek
Locatie: Spijkenisse

Het gebeurt niet iedere dag dat een installateur zo een mooi pand als de boekenberg mag beveiligen. Deze bibliotheek is hyper modern, en gaat volledig met de tijd mee. Neem nou de Minecraft hoek, of de technische avonden die de boekenberg organiseert. Pokemon go middagen, of het feit dat het nu goed is beveiligd d.m.v. camerabewaking! Het pand is nu voorzien van een zevental Full-HD Samsung camera’s. Ook kan je er goed terecht voor een lunch of een drankje. In en rondom het pand is nu camerabewaking aanwezig, de camera’s worden opgenomen in Mirasys VMS. Wat Mirasys zo een goede optie maakt hier is het feit dat de boekenberg eenvoudig beelden wil uitkijken. Dit is geregeld d.m.v. Mirasys Spotter. In combinatie met Samsung camera’s. Kabels wegwerken in de boekenberg in Spijkenisse was op z’n minst gezegd een uitdaging. De architect heeft een prachtig staaltje werk geleverd, maar helaas voor installateurs erg lastig gemaakt om de kabels goed weg te werken! Uiteraard is het wel gelukt Maar niet zonder slag of stoot. De klant was in ieder geval erg tevreden. Heeft u, of uw bedrijf ook behoefte aan een camera systeem? Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan, voor de aanleg van uw beveiliging.

Meer informatie over camerabeveiliging installaties in Spijkenisse? Klik hier

camerabeveiliging Spijkenisse camerabewaking spijkenisse spijkenisse camerawinkel camera toezicht camerasysteem voorne putte nissewaard

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem Breda Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiligingCamerasysteem Breda Camerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld...

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Stichting Distinto voorzien van Mirasys camerasysteem

Camerabeveiliging voor Stichting Distinto Scope: 15 Full-HD Camera'sGebruikte merken: Dahua, Ubiquiti, Mirasys, DellSoort Systeem: Video Management SysteemToepassing: Cameratoezicht in en rondom logeerhuisLocatie: Barendrecht Beveiligingscamera's zijn vandaag de dag...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera bewaking kinderopvang Voldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk...