Camerabewaking voor Museum Rotterdam

Metro Artikel

Nee… Niet de KNVB 2016 Beker. Die staat waarschijnlijk niet al in het museum
De Europacup1 beker uit 1970, valt nu te bewonderen in het museum tot oktober.
Natuurlijk is het wel zo handig om een beker met zoveel betekenis enigszins te voorzien van camera’s. 

(Even voor alle leken onder ons, het was de eerste keer dat een Nederlandse club winst boekte op Europees niveau. En ja, ik moest het zelf ook even opzoeken)
In dit geval heeft het Museum Rotterdam een Full-HD Samsung camera om te beker in de gaten te kunnen houden.

Aangezien een kabel trekken geen optie was,hebben wij voor een draadloze optie gezorgd door middel van een straalverbinding. Door middel van 24/7 beeldmateriaal en een live feed wordt de beker in de gaten gehouden door de beveiliging.

De camera krijgt dus wel spanning, maar het TCP/IP signaal wordt tot stand gebracht via een P2P verbinding. Daarnaast is de Beker voorzien van alarm. Ook niet geheel onbelangerijk voor een object als deze.
Mocht er een museum een Ajax beker willen beveiligen met camera’s.. Bel gerust hoor! 010-3070819

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Dahua camera oplossing voor Melishcarwash Breda

Camerasysteem BredaCamerabewaking is voor veel bedrijven een onmisbare factor geworden in hun bedrijfsvoering. Het vastleggen van beelden kan essentieel zijn bij strafvervolging of bijvoorbeeld het oplossen van conflicten of juridische aansprakelijkheid. Melis Carwash...

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camera Bewaking Kinderdagverblijf

Camerabewaking KinderopvangVoldoen aan het vier ogen principe d.m.v. camerabewaking Wij zijn erg tevreden over installatie van het camera systeem en de service. Bij het installeren van de camera’s werd er goed gekeken hoe de groep het beste en zo compleet mogelijk in...